. . I always carry this in my bag

Noe av det mest frustrerende er kanskje når mobilen eller nettbrettet går tom for strøm. Spesielt når man er på reise eller arrangementer hvor man mer enn gjerne kunne tenke seg å dokumentere! Jeg har hatt en hel haug powerbanks gjennom årene, men de har som oftest klart maks én til to fulladinger før de går tom for strøm. Det er jo ikke noe særlig praktisk! Derfor vil jeg gjerne tipse dere om powerbanken jeg sverger til nå fra Andersson, for den er faktisk helt amazing. Jeg kjøpte den rett før jenteturen til London, og har hatt den fast i vesken siden! Det føles som om den aldri går tom for strøm. Fin er den også!

/ Some of the most frustrating things I know is when my phone or tablet runs out of power. Especially when I’m traveling or attend events where I would like to document what’s happening! I’ve had a whole bunch of powerbanks over the years, but they usually have a maximum of one to two full charges before they run out of power. That’s not really practical! Therefore, I would like to tips you about the power bank I swear to right now from Andersson because it’s actually amazing. I bought it just before the girls in London and have had it in my bag ever since! It feels like it never runs out of power.

•  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •

Hvorfor elsker jeg den? For det første kan man fullade telefonen opp til 7-8 ganger før den går tom for strøm. Man kan også lade opp til 4 enheter samtidig – den lader også nettbrett. YAY! For det andre kostet den meg ikke mer enn 399,- hvilket er billig i forhold til andre powerbanks med samme kapasitet (20 000 mAh). For det tredje, så har den digitalt display som viser hvor mye strøm det er igjen. Det er ekstremt praktisk – da blir det ingen overraskelser! Jeg kjøpte min her, og kan anbefale den på det varmeste. Dagens lille tech-tips fra meg til dere! Håper dere har en fin dag. Her er det klassisk Bergensvær! Brrr… ♥

/ Why do I love it? First of all, you can charge your phone up to 7-8 times before it runs out of power. You can also charge up to 4 devices at the same time – it also charges tablets! Secondly, it cost me no more than 399 NOK which is cheap compared to other power banks with the same capacity (20,000 mAh). Thirdly, the digital display shows how much power is left. That’s extremely practical – no dissapointing surprises! I bought mine here and can highly recommend it. I gotta say, it looks great too! White and clean.. Well, this was today’s little tech tips from me to you! Hope you’re having a nice day ♥

Previous Post
Next Post

5 thoughts on “The gadget I can’t live without

 • Den der ser jo mega smart ut. Kanskje vurdere det nå som det virker som det går mer strøm i løpet av dagen en det som jeg vanligvis bruker.

 • Andrea
  Hvor er de svarte tøfflene fra??

 • G.marie
  Jeg leser på anmeldelsen på siden dem, og der står det at den er treig med å lade opp.
  Oppdager du dette selv? Trenger ny nødlander til reising i sommer.

  • Jeg tror de mente at selve powerbanken var treg å lade opp! Jeg har ikke lagt merke til det i det hele tatt. Setter den på lading når jeg legger meg så er den ferdig når jeg våkner 🙂 Dette er den beste jeg noensinne har prøvd!

Comments are closed.