. . W e  m e e t  a g a i n

Mandag, vi møtes igjen! Denne uken blir kanskje årets mest hektiske hittil, og da krever det god planlegging for at ting ikke hoper seg opp. Da er det gull verdt med praktiske agendaer! Jeg er uten tvil en liste-freak og noterer alt, alltid. Både på telefon og på papir. Da året startet bestilte jeg meg litt duppedingser fra Career Girl Daily, og de er fantastiske! For å redusere stress er mitt beste råd å skrive ned ting du tenker på, må huske ++. Da rydder du plass i topplokket!

/ Monday, we meet again! This week may be the most hectic of the year so far. This requires good planning! Then it’s essential having practical agendas. I’m a list freak at heart and I note down everything, always. Both on the phone and on paper. When the year started, I ordered a planner kit from Career Girl Daily and it is amazing! To reduce stress, my best advice is to write down things you think about, want to remember. Simply to clear your head!

•  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •

Mandagen min startet mykt. Jeg lagde meg en kopp kaffe og litt frokost, som jeg spiste på sengekanten mens jeg jobbet med et utkast til kunde. Deretter dro jeg til mamma og stripet etterveksten. Håret mitt vokser så fort om dagen, det er helt vilt! Etterpå tok jeg turen innom Staples for å kjøpe en hel haug med fraktposer. I dag sender jeg avgårde pakkene deres fra klessalget! Nå har jeg akkurat kommet hjem fra trening, og resten av kvelden går til pakking og regnskap. Puh! I morgen tidlig setter jeg kurs mot Oslo for shoot. Det gleder jeg meg til! Noe som ikke er så stas derimot, er at jeg har fått elveblest i hele ansiktet, og det er ikke akkurat gunstig. For noen år tilbake hadde jeg det kronisk, og det var seriøst et mareritt. Det klør, svulmer opp og svir! Har dere noen gode tips til hvordan jeg kan dempe det til morgendagen? Da sier jeg tusen takk!! I følge Google skal man holde seg unna skalldyr, tunfisk og jordbær. Hva har jeg spist det siste døgnet? Alt dette! Er det muuulig. Typisk meg å finne det ut først nå. Haha! Håper mandagen behandler dere bra. Setter pris på dere ♥

My Monday started softly. I made a cup of coffee and some breakfast, which I ate on the bedside while working on a draft for a customer. Then I went to mom and got some highlights in my hair! It grows so fast these days, it’s totally wild! Afterwards I went to Staples to buy a whole bunch of shipping bags. Today I will send off all the clothes from the pop-up sale! Now, I’ve just returned from the gym and the rest of the evening goes to packing and accounting. Puuh! Sounds fun right? Nope… Tomorrow, I’m heading to Oslo for a shoot. I’m really looking forward to! Something that is not so convenient though, is that I’ve gotten hives in my entire face… A few years back I had it chronically and it was seriously a nightmare. It scratches, swells and burns! Do you have any good tips on how I can reduce it by tomorrow? Everything helps. Thank you!! According to Google, you’ll have to stay away from shellfish, tuna, and strawberries. What have I eaten in the last 24 hours? All of this! That’s so typically me. Haha! Hope Monday is treating you well. Appreciate you ♥

Previous Post
Next Post

23 thoughts on “M O N D A Y

 • Embla
  Hva brukte du når du hadde det kronisk? Jeg har det nå ? Håper du finner ut av det – kanskje av det du brukte før kan hjelpe igjen nå?

 • Åhh vakre deg <3 ha en super fin mandag og en ellers fin uke!

 • E
  Antihistaminer skal nok roe det ned en del, så prøv det! Håper det går fort over og god tur til Oslo 🙂

 • Julie
  Stress kan utløse elveblest. Jeg får det selv i stressende tider som før eksamener osv. Å stresse ned vil hjelpe, kan også prøve antihistaminer ☺️ Hilsen ambulansearbeider og sykepleierstudent!

 • Siw
  Beste tips er antihistaminer. Zyrtec eller lignende fra apoteket

 • Susanne (Sussa)
  Du er så effektiv. Virkelig inspirerende å se alt du får til og får gjort! Jeg gleder meg såå mye til kjolen jeg bestilte kommer frem, så fint at du sender det avgårde så fort 😀

  God tur i morgen! 🙂

 • Hei! Så kjedelig med elveblest.. Har kun fått det en gang, natten før en stor eksamen – ikke det man ønsker seg kan du si! Ta antihistaminer (Zyrtec) og prøv med noen våte/kalde omslag i ansiktet når du slapper av. Lykke til i morgen og god bedring <3

 • Oda Charlotte
  Zyrtec får hvertfall ned hevelsen, men man kan bli ganske trøtt av det.

 • Kamilla
  Antihistaminer, som flere har nevnt ovenfor 🙂 Kan også anbefale sinksalve (står ofte i baby-hyllen på apotek). Denne ‘roer’ irritasjonen i huden fort og er skånsom. Hvis det klør så lindrer Eurax.

 • Oda
  Jeg tipser, som flere over her, om antihistaminer – Zyrtec, Cetirizin, eller liknende. Ta 1-2 tabletter per dag. Håper det hjelper! Du kan også prøve å påføre en mild kortisonkrem, hvis du har det liggende. Det er nemlig anti-inflammatorisk.

 • Älskar anteckningsblock och detta kit du beställt ser sååå fint ut!

 • Linda
  Jeg har kronisk elveblest, og får utslett ganske ofte. Men aerius (allergitablett) gjør sånn at det ikke klør, og da roer det seg veldig 🙂

 • Cecilie
  Hvor er genseren din fra??

 • Trude
  Jeg hadde det for en mnd siden. Brukte antihistaminer, men følte det ikke hjalp, så begynte på kortisonkrem og den hjalp!! Og et kaldt omslag. Ikke bruk parfymerte kremer og sminke om du kan unngå det 🙂

 • Silje
  Heisann vakre! Kom det noe toll eller mva. på tingene du bestilte fra Career Girl Daily?

 • Jeanette
  Ser at noen nevner aerius her. Den er kun på resept,verdt å vite 😉

 • Julie
  Hei!
  En venninne av meg sliter veldig med dette og hun fikk vite at det var kronisk og aldri blir kvitt det. Hun fikk en sprøyte mot dette som hun skal ta senere også og det har hjulpet henne veldig! Hun har prøvd piller osv uten at det har hjulpet så sprøyten er jo noe du kan høre med legen din om 🙂

 • Lena
  Jeg har allergi, vil bare tipse om at hudprodukter, bodylotion, dusjsåpe osv. Med (mye) parfyme kan gi elveblest. Jeg får elveblest av garnierprodukter, dusjsåpe fra Elizabeth Arden osv. Om du må ta allergitabletter, ta de på kvelden så slipper du å bli skikkelig trøtt på dagtid.

 • Marie
  Jeg vet ikke om det er aktuelt for deg, men noen p-piller har elveblest som bivirkning. Kanskje det er med på å gjøre det verre?

Comments are closed.