fbpx

•  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •

Dette er ikke en typisk mandag! Vanligvis er jeg vant til å ta farvel på morgenkvisten, men M bestemte seg for å jobbe hjemme med meg. Gjett om det var koselig! Vi satt ved stuebordet på hver vår data, og rundt lunsjtider kjørte vi ut og kjøpte ferske rundstykker. Nam! Jeg vet om en liten rakkefant som satt pris på det også… Bestevennene ?Begynner å bli litt bekymret for om jeg er favoritten til Billy lengre. De to henger sammen som lim, haha! Koselig, da..

/ This is not a typical Monday! Usually, I’m used to saying goodbye in the morning, but M decided to stay home and work with me. So incredible cozy! We sat in the living room on each of our Macbook, and around lunch, we drove out and bought fresh rolls. Yum! I know the little furball appreciated it too… They’re best friends! I’m starting to get a little worried about me being Billy’s favorite anymore. They stick together like glue, haha! So sweet…

Rundstykker med pålegg er noe av det beste jeg vet… Nam!
/ Rolls with toppings are one of my favorite foods… Yum!

Dette er hva jeg kaller en myk start på uken. Beklager om det ble litt for kliss! Jeg hadde i grunn ikke tenkt å dele disse bildene, men så fant jeg ut at de var for koselige til å ligge skjult på harddisken. Nå gjenstår to-tre timer til med jobb, før jeg skal komme meg avgårde på trening. Får helt ærlig litt knekken av tanken da det begynner å bli to uker siden sist, men det er vel bare til å hive på seg tightsen og komme seg avgårde! Håper mandagen deres har vært fin ♥

/ This is what I call a soft start to the week. Sorry if it got a little too cheesy! I did not intend to share these photos at first, but then I found out that they were too cozy to be hidden on the hard drive. Now I’m gonna work for two or three hours more, and then I’m planning to hit the gym. Honestly, it doesn’t feel tempting what so ever, but I guess I’ll just have to jump in my gym clothes and get it done. It’s been two weeks! Hope your Monday has been nice!

26 Responses to This makes my heart smile

 1. Så hyggelig! Kunne du kanskje ha laget et innlegg med dine treningsfavorittter som du faktisk eier? F.eks. treningssko, tights osv? Hadde vært inspirerende å se 😀

 2. Det ser herlig ut, Eirin. Du er heldig!

  Fulgte du med på debatten om bloggere og kroppspress på NRK 8 mars? Vil gjerne høre dine tanker rundt det.

  God mandag <3

 3. Ja til mer kliss! <3 Forresten jeg er på jakt etter fine coastere, kan jeg spørre hvor du har kjøpt dine fine?

 4. Jeg er SÅ glad på dine vegne! Kan virkelig kjenne på den smerten du hadde da du gikk gjennom et brudd for et år siden. Å se deg det siste halve året(++) reise deg, jobbe enda hardere, finne gleden i små ting, lykkeligere enn noensinne.. Det inspirerer meg virkelig.

  Unner deg alt det beste. Du virker som en helt fantastisk person, og dersom jeg ser deg i virkeligheten skal jeg si det til deg, om jeg tør.. haha!

 5. Så utrolig koselig?❤️ må si du har funnet deg en snasen mann også, dere kler hverandre, hihi! Kjenner meg forøvrig igjen i situasjonen med Billy. Når jeg forteller hundebebisen her hjemme at «pappan» kommer hjem fra sjøen snart GLISER han. Hele hunden blir helt i hundre å du kan se hvor glad han blir?

 6. Er koselig med slike dager. Skule ønske noen ganger at mannen her i husk kunne gjort det samme. Vært hjemme og jobbet sammen med meg. En litt arbeids kose dag.

Follow @ Instagram