The 1 essential I love for my curls

Jeg har fått en del kommentarer om krøllene mine i det siste, og derfor ville jeg gjerne tipse dere om denne kammen. Jeg elsker krøller, også i hverdagen – jeg lager dem med rettetangen min for et mer naturlig resultat. Se gjerne denne videoen om du lurer på hvordan man gjør det! Til hverdags liker jeg at krøllene er luftige og naturlige, og derfor bruker jeg ikke noen form for produkt for å holde dem på plass. De er like fine hvis de ‘sklir’ litt ut og ikke er helt «perfekte»!

I have received some comments about my curls lately and therefore I would like to tip you about this comb. I love curls, also in the everyday life – I make them with my straightener for a more natural result. Please see this video if you wonder how to do it! For everyday life, I like the curls to be airy and natural, and therefore I do not use any kind of product to hold them in place. They are just as nice if they ‘slip’ a bit and if they’re not too ‘perfect’!

•  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •

Min nr. 1 regel er å bruke en grov kam slik som denne. Ikke en hårbørste med tette nåler! Da mister krøllene fasongen. Denne kammen har jeg alltid med meg i vesken når jeg føler for å gi krøllene en lett touch up, og de holder seg kjempefine. Resultatet blir bouncy og luftig! Jeg kjøpte kammen min på H&M ♥

/  My number 1 rule is to use a coarse comb like this one. Not a hairbrush with tight needles! Then the curls lose the shape. I always carry this with me in my purse when I feel like giving the curls a light touch up, and they turn out super nice. The result will be bouncy and airy! I bought my comb at H&M. Xx

Previous Post
Next Post

8 thoughts on “Soft curls essential

 • Karen
  Hei! Har du et bra tips til hvordan man kan oppbevare hårstrikk? Klem?

  • Jeg oppbevarer alle strikk i en liten krukke, og fliseklemmer i en annen på badet. Ikke noe hokus pokus, men det funker fint for meg! ?

 • Det tipset skal jeg absolutt prøve ut! <3

 • Maria
  Hei vet at dette ikke har noe med innlegget å gjøre men Jeg leste for en stund siden at du gikk gjennom et brudd for et år siden. Jeg går gjennom et akkurat nå og lurer på om du har noen tips eller kan skrive om dine erfaringer? Virker som at du er så lykkelig og har det så fint med deg selv! Inspirerer meg virkelig.

  • Hei Maria! Jeg hadde det virkelig ikke godt etter bruddet, og kan forstå hvordan du føler det nå. Har du lest dette innlegget? ❤️ Mitt beste tips etter et brudd.. Den er vanskelig, men for meg var det avgjørende å være med andre så ofte jeg kunne slik at jeg ikke følte meg alene. Stell deg litt ekstra om dagene slik at du føler deg BRA, prioriter gode treningsøkter (det gjorde jeg, og endorfinene etter endte økter hjalp VELDIG på dårlige dager!) og kom deg ut..! Møt mye mennesker og prøv å fokusere på at du trenger faktisk ingen andre enn seg selv. Du er din egen lykkesmed! Før du vet ordet av det dukker en ny flamme opp, og da kommer du garantert til å bli overrasket. Håper alt er bra med deg. Hang in there ? Selv om det kanskje føles som et mareritt nå, så lover jeg deg at det blir bedre. God klem!

 • Hannah
  ? Thank you! Your hair has been looking extra lovely recently. I’v been trying to embrace my naturally wavy/ frizzy hair recently, so will be buying one of these combs.

  Thanks Eirin!
  Have a nice night x

 • Takk for tips! <3

Comments are closed.