«Livet ditt virker perfekt». Dette var en kommentar som tikket inn i dag. Det fikk meg til å tenke. Livet mitt er ikke perfekt. Jeg tror ikke det eksisterer ett menneske i hele verden som har et perfekt liv. For, hva er egentlig et perfekt liv? Ingen motgang, muligheter som alltid faller ned i fanget på en, aldri en vond tåre felt, ingen bekymringer..? Kjedelig, mener jeg. Når jeg tenker meg om en ekstra gang, tror jeg et perfekt liv er et liv som nettopp tar for seg både oppturer og nedturer. For kjenner man ikke på nedturene, vet man til slutt ikke hvordan oppturene føles. Tenk, hvor trist hadde ikke det vært?

Jeg lever av sosiale medier, og min intensjon bak det hele er å skape en verden hvor man kan drømme seg litt bort. Nettopp fordi jeg selv også har behov for det i hverdagen, oppi alle nedturer og bagateller. Det er fint å ha et kreativt sted, hvor jeg kan fokusere på de små gledene i hverdagen. Jeg elsker det! For meg skygger de over for de negative – og det er klart, de har jeg mange av, jeg også. Akkurat som deg, akkurat som alle andre. Det er helt normalt. Jeg lever i troen om at dere som leser bloggen min og følger meg i sosiale medier, vet at det ikke er 100% livet mitt. Det vet jeg nemlig selv, når jeg følger andre i sosiale medier. Kanskje fordi jeg står så godt i det? Det har tross alt vært fulltidsjobben min i snart 5 (!!) år. Her kommer i hvert fall en liten påminnelse.

. . .

Vi er alle ulike, og vi takler alle motgang forskjellig. Det finnes ingen fasit – men hvis jeg forteller dere min, kanskje dere får bedre forståelse for hvorfor nettopp ting kan virke ‘så perfekt’ i mitt blottede liv. Er det noe jeg har lært, spesielt de siste årene, så er det at det ikke er noe poeng i å henge seg opp i nedturer og motgang. Får jeg det kastet på meg, står jeg i det så godt jeg kan, kommer meg gjennom det, glemmer det. Ved å ‘glemme det’, vil det si at jeg lar vær å prate om det. Jeg kan snakke ut med vennene mine, og deretter sier jeg bare nei, nå prater vi aldri mer om det igjen. Ferdig. Gode som de er, respekterer de det – samme tilbake. Skulle jeg blogget om alle nedturene i tillegg hadde de jo aldri forsvunnet fra livet mitt. Arkivet ville vært fullt!

Jeg står som oftest i en storm av uflaks. På alle måter. Det kan alle som kjenner meg på privaten bekrefte. «Det er så typisk din flaks» hører jeg på daglig basis, og det har blitt til en humoristisk greie. Jeg ødelegger tingene mine, havner alltid i uheldige situasjoner, møter på feil folk, slår meg.. Det er ingen verdens ende. Jeg har bare lært å le av det! Jeg har jo delt noen historier med dere her og der, med en komisk tvist. For det er slik livet mitt er. Komisk. Jeg kunne nesten ønske dere fikk fulgt meg en måned! På bloggen, der holder jeg det til en inspirasjonboble med fine, hverdagslige ting som gjør meg glad. Da har jeg anledning til å drømme meg bort – til tross for at det kan være materialistisk og totalt unyttig! På en rar måte er det likevel nyttig.

‘Har du aldri opplevd motgang, kjærlighetssorg eller lignende?’

Det kan jeg sverge på at jeg har. Noe annet er umenneskelig! Jeg bare velger å holde det for meg selv. Privatlivet er noe jeg vokter over, da jeg lever i offentlighetens lys. På nyåret og hele høsten for eksempel? Jeg var midt i et brudd, gråt meg i seng hver dag, klarte kun å presse i meg 3-4 riskaker om dagen, raste ned 7 kg og så ut som et vrak. Mentalt og fysisk utslitt, utbrent.. Jeg var så langt nede at jeg satt på kjøkkenbenken med hendene fulle i tabletter en natt, og vurderte å svelge dem. Det er så sykt å si, og det har jeg ikke fortalt til noen. Jeg skimtet med et dugget blikk bort på Billy, og innså at det var noe av det dummeste jeg i det hele tatt hadde vært inne på å gjøre. Å skrive om dette mens jeg sto i det, hadde gjort ting tusen ganger verre for meg. Skjønner dere? En annen ting jeg kunne belyst som har preget livet mitt i over ett og et halvt år, er at jeg har slitt enormt mye med en stalker. Der har dere grunnen til at hele bokturneen min ble avlyst. Det har vært kamper med politiet, leiligheten er alarmert ned til hver eneste list, og jeg har ikke hatt fred. Jeg kunne sikkert fått mye klikk på å skrive gode overskrifter om dette, men det er ikke her jeg vil ha fokuset. Det gir meg ingen verdens ting. Det jeg prøver å si er at det er klart at jeg også går gjennom nedturer og motgang. Som det synger etter! Det bare ligger ikke i min natur å fokusere på negativitet. Tvert imot!

Poenget mitt er at jeg håper at dere forstår at verken meg eller noen andre ‘offentlige’ personer som dere følger hver dag, har et perfekt liv. Vi har våre egne unike liv, akkurat som deg, og for meg er alt av motgang og dritt noe som er med på å forme et perfekt liv. Man lærer av alt, og det er viktig å tenke over at vi har alle våre kamper. Jeg har som nevnt levd av sosiale medier i snart 5 år. Før det, jobbet jeg blant annet i klesbutikk. Jeg jobbet også i fast-food bransjen og flippet burgere til den store gullmedaljen. Er jeg mer lykkelig i dag enn jeg var da? Siden den gang har jeg en helt annen økonomi, min egen leilighet, bil, to firma.. Svaret er likevel nei. Definitivt ikke! Jeg er like lykkelig i dag som jeg var den gang, ikke et snev mer eller mindre. Det handler om å finne gleden i det livet man lever her og nå. Jeg elsker å skrive denne bloggen, og jeg elsker å fokusere på det positive og de små tingene i hverdagen. I det store og hele er jeg evig takknemlig for hver minste ting i livet mitt. Jeg har beina godt plantet på jorden, og er til syvende og sist et menneske, akkurat som deg.. ♥

Previous Post
Next Post

68 thoughts on “Thinking out loud

 • Christine
  <3

 • Villemo
  Så kloke og ærlige ord! Gjennom bloggen og dine sosiale medier kan det se ut som at du ikke har noe motgang og alt er perfekt, men jeg forstår godt hvorfor du velger å legge fokuset som du gjør. Elsker å titte innom bloggen din for å hente inspirasjon til alt i hverdagen, selv de små tingene. Fortsett som du gjør<3

 • Annette

 • Emilie
  <3

 • Så nydelig skrevet. Ser opp til deg, Eirin; for alt du er, alt du gjør, og for din unike måte å formidle ord, bilder og følelser på <3

 • Margrethe
  <3

 • Susanne casandra
  Satt med tårer i øyene nå. Sykt bra skrevet , håper du og politiet har fått tatt/ snakka med denne stakeren. Å håper du har det mye bedre nå!
  Synes det er fint at du skriver mye om det positive selv om jeg vet at du Kansje ikke altid har det så bra. Men vis jeg er lei meg så går jeg altid inn på bloggen din! Stå på videre !<3

 • Iselin
  ❤️

 • Maiju

 • Camilla
  Digger at du sier at du var like lykkelig når du flippet burgere! Det er viktig for oss som kansje ikke har råd Tim og kjøpe oss bil, leilighet/hus, masse fine klær osv. Digger deg??

 • Madeleine
  Verdens flotteste og mest inspirerende menneske er du❤ Takk for at jeg får den æren av å ta del i noen områder av livet ditt, det driver hvertfall meg fremover i selv de tyngste og de lykkeligste tider!

 • Tusen takk for at du deler. Det krever nok sitt å være så åpen som dette <3 Du er virkelig en person jeg ser opp til. Jeg er riktig nok noen få år eldre enn deg, men du oser av selvtillit og viljestyrke – det digger jeg!! Du er helt rå, og jeg unner deg ALT godt <3 Alle sier jeg er så tøff til tider også, med tanke på vonde ting som har skjedd, men det er jo ikke alt man deler med andre. Jeg kan nok se ganske tøff ut for mange utenfor, men jeg har mine tanker og stunder alene, hvor jeg føler meg som den minste i verden. Men det går over, og tidene blir bedre. <3 http://www.charlottetunes.no

 • Victoria
  Beste jeg har lest på utrolig lenge. Elsker når du er rå og ærlig <3 Heier på deg!

 • Kristine
  Takk for at du skriver dette!

 • V
  Du er så fantastisk eirin! Gikk på samme VGs som deg bare noen år under og husker hvordan du alltid strålte og inspirerte meg og vennegjengen med trening og sunn mat- selvom jeg har lest i ettertid at det ikke alltid var så lett for deg. Takk for at vi får følge livet ditt hver eneste dag, jeg får så utrolig mye inspirasjon fra deg! Og spesielt vennskapet mellom deg og cath, skulle ønske jeg også hadde en sånn venn, dere virker helt herlige begge to. Keep up The Good work?

 • Hei, Eirin! Du får sikkert utrolig mange slike kommentarer, men jeg ønsker likevel å skrive dette til deg. Jeg er så utrolig takknemlig som får følge med på deg og ditt liv. Du er min største inspirator, og om jeg noen gang får spørsmål om hvem som er mitt forbilde, ja da svarer jeg uten tvil at det er deg. Du har inspirert meg til å starte å blogge mer seriøst, og jeg ser alltid etter tips hos deg. Hele «girl-boss» viben din gir meg skikkelig motivasjon til å stå på i livet, både i gode og dårlige perioder. Du viser at du er menneske oppå det hele, noe som er så utrolig viktig å få frem! Jeg kunne skrevet en hel artikkel om hvor mye glede og inspirasjon både bloggen og instagramen din gir meg, men jeg har nok fått frem den viktige essensen av det. Tenkte at det var på tide jeg skrev dette til deg! TUSEN TAKK for at du er deg! <3

  • Hanne
   Så flott innlegg, Eirin.
   Ønsker deg alt godt videre – stå på og fortsett slik du gjør. Du er flink <3

 • Elisabeth
  For et flott innlegg! Det er så riktig og viktig det du skriver. Jeg tar meg selv i å tenkte at du og andre bloggere/kjente lever et problemfritt og perfekt liv. Så takk for at du setter dette i fokus på en ærlig og fin måte. OG TAKK for at du alltid leverer en inspirerende og motiverende blogg(som føles som et «elektronisk magasin») i en hektisk hverdag. <3

 • Astrid
  Et veldig fint og rørerende innlegg! Håper du har det fint om dagene 🙂

 • Vilde
  Veldig rørende innlegg. Å sååå viktig å belyse! Du er rå Eirin, min største inpirasjon❤️

 • Camilla M
  ❤❤❤

 • Andrea
  ❤ ❤

 • Anna
  Du er så tøff Eirin!

 • Stine
  Digger deg, Eirin! Stå på<3

 • Så godt skrevet!

 • Stine
  ❤️❤️

 • Frida
  Tusen millioner takk for at du delte dette. <3 Du har ingen anelse hvor mye dette hjelper.

 • <3
  victoriahoff.no

 • Stine
  Du er så bra og nydelig <3 Personlig for meg er bloggen din min største inspirasjonskilde og mitt absolutt fristed. Jeg klikker meg inn flere ganger daglig i håp om at du har oppdatert! Blir like skuffa hver gang det ikke er noe nytt, men er vel ikke så rart mtp at jeg klikker meg inn sikkert minst 10 ganger om dagen, haha! Boken din også er bare så nydelig også, og for min del så er det så viktig med en liten drømmeverden – tusen takk for at du er min!!

 • Julie
  ❤️❤️

 • Elise
  Et flott innlegg. Liker ar du kjører på med din egen stil innen bloggen, og velger å fokusere på det positive. Stå på videre. Heier på deg❤️

 • Malin
  <3

 • Sunniva
  Jeg synes det er utrolig fint, men også modig, at du tørr å skrive om de negative sidene av og til også. Jeg, som mange av de over her, anser bloggen din som et positiv sted og jeg føler meg alltid inspirert på en eller annen måte når jeg har klikket meg innom. Du gjør en super jobb og fortjener alt godt som kommer din vei ♡ Heier på deg!

 • Ia
  Du er virkelig helt fantastisk❤️ Du har en helt unik utstråling fra innerst til ytterst. Jeg blir veldig trist når jeg leser hvordan du har hatt det, samtidig som jeg får desto mer respekt for deg❤️ Jeg er glad i å følge livet ditt og bloggen din gir meg inspirasjon og glede i hverdagen❤️ Jeg skjønner du ikke ønsker å skrive om veldig personlige ting her på bloggen, men vit at vi (hvertfall jeg) ser på deg på akkurat samme måte og har veldig respekt for deg! Jeg glemmer aldri det store smilet ditt og den vittige humoren din fra jeg møtte deg på Stylista eventet med Cathrine den så alt for varme sommerdagen for 2 år siden❤️ Stor klem!

 • Takk for at du er du<3

 • Lisa
  Åå fine og gode Eirin. Takk for at du deler. Jeg er midt i et brudd å har hatt flere søvnløse netter, det varmer hjertet mitt at du deler. Ta vare på deg selv, flott å se at du har funnet din. Hvordan kom du deg ut av kjærlighetssorg? Du trenger ikke lange ut, men bare et par tips? Akkuratt nå ser ingenting lyst ut.

 • Julie
  så fint innlegg <3 <3

 • Utrolig bra skrevet Eirin! Noe av det jeg liker så utrolig godt med bloggen din er at det ikke er «clickbait» overskrifter, man kan nettopp drømme seg bort og ikke minst bli inspirert! Du er utrolig dyktig 🙂

 • abby
  <3 <3 <3

 • Aurora
  ❤️❤️❤️

 • Sofie
  Du er så nydelig! For en jente og for en historie. Takk for at du er så åpen og ærlig. Å dele motgang er noe av det tøffeste og mest sårbare en kan gjøre. Du er et så sunt og godt forbilde for så mange, takk for det du gjør og den du er!

 • Så fint skrevet fineste du <3 Jeg skjønner godt at du ønsker å holde noen deler av livet ditt privat – og man trenger ikke utlevere hele seg og sitt liv for å skrive en god og inspirerende blogg. <3

 • Alina
  Respekt <3 God klem. Takk for at du deler.

 • Anna
  Takk for at du delte dette Eirin, men vit at du har fullt støtte fra mange mennesker som vet at enkelte ting deles ikke og det er ikke noe obligasjon!

  Du er en sterk person, så fortsett slik <3 Mange klemmer!!
  -Anna

 • Marte
  <3

 • Bianca
  ❤️❤️❤️
  Fantastisk,inspirerende og ærlig menneske!
  Takk for at du er du!
  ❤️❤️❤️

 • Celina
  <3

 • Maria Kristine
  <3 You go girl! Takk for et ærlig innlegg. Har fulgt deg de siste 5årene og du er fortsatt favoritten. Stå på!

 • Emilie
  Akkurat nå ble mit woman crush på deg enda større <3

 • Iselin
  Takk for et ærlig innlegg som både ga inspirasjon og motivasjon til å stå på i de verste tidene! Når det gjelder det å skape en platform hvor man kan drømme seg litt bort i det fine og inspirerende er det noe du virkelig klarer, da det alltid er din blogg jeg går inn på når det er det jeg trenger 🙂 Stå på videre fine Eirin <3

 • Skit i alla dumma kommentarer! Lyssna till ditt inre, du är bäst. Hälsningar från Schweiz //Sofia
  (http://sofiacm.com min blogg för stil och inredning)

 • Google translate FTW!
  But I just wanted to thank you for being such an amazing person. I don’t know you personally (although I sometimes wish I did), but I feel somehow connected to you and your perspective of life you present on your blog. and such written things make me feel much more related to you. You are a human after all (hehe!) and that is fantastic.

  Despite all the negativity around social media and all the false pretenses and pressure it can often create, I am a huge fan of it. Especially when it comes down to blogs and how people manage to show their lives, ideas, sources of inspiration from such different angles. Of course it is important to keep in mind how this is not the full picture – this is not life at its best – and that there is so much more to it. Like you wrote, ups and downs is what makes it worthwhile. Because how else do you know you are in a good and happy place if you don’t know how the bad feels like, right? The bad makes us stronger and makes us appreciate the good so much more.

  So once more, thank you so much for this blog entry. You are a beautiful soul and I am so happy you once way back made the decision to share it with us over here. I am sure I am not the only one out there who was touched. <3

 • Tina
  Wow. For et fint innlegg ❤️❤️

 • Gry
  ❤️

 • Susann
  Så bra skrevet og gode poeng. Det er de små tingene som teller.

 • Line
  Fint skrevet! Ser virkelig opp til deg! Du e så inspirerende <3

 • «The meaning of life is to experience pain to get stronger.» – sirJarl

 • Camilla
  Utrolig modig av deg å være så åpen. Fikk en ny respekt for deg nå.

 • Margrete
  For et inspirerende og ærlig innlegg <3 Du er så flink til å skrive, så jeg håper du vil fortsette med denne typen innlegg en gang i blant. Klem <3

 • Jeg synes du er en av de få bloggerne som klarer å ha en positiv og inspirerende blogg uten å virke overfladisk og som om alt er perfekt. Har alltid beundret deg for måte du klarer å skrive så positivt, men likevel virke så down to earth og ydmyk. <3

 • Ida
  Jeg trengte å lese dette i dag. Takk <3

 • Marie
  Hei, og takk for et flott innlegg! Jeg har alltid likt deg utrolig godt som person og som blogger selvfølgelig, men jeg titter ikke innom blogger så ofte egentlig, men nå er jeg veldig glad for at jeg gjorde det. Dette har vært litt av en sommer.. Jeg kommer strålende fornøyd ut av finanseksamen i juni, sjeleglad for at eksamensperioden endelig er over og at jeg kan feste med vennene mine på eksamensavslutningen senere på kvelden. Det var en av de morsomste kveldene i mitt liv! I tillegg hadde jeg begynt å holde på med en fyr på linjen min de siste ukene. Livet var flott! Dagen etter dette hadde jeg avtalt med mor å møte henne på sykehuset for å besøke pappa. Han hadde vært dårlig en stund, men ikke noe utenom «allmenn dårlig», og legene fant ingenting på diverse tester. Det var det de hadde fortalt meg hvertfall. Da jeg kom dit fikk jeg beskjeden; pappa var ordentlig syk.. Uhelbredelig kreft med spredning. Noen hadde skutt meg i brystet og bakken raste under meg, føltes det ut som. Pappa døde 4 uker senere. En drøy måned etter dette ble det slutt med meg og fyren. Jeg har aldri følt ordentlig smerte før alt dette kom veltende over meg og jeg sa «hvordan skal jeg noen gang ha det bra igjen?». Det er så klisje å si, men hva som ikke dreper deg gjør deg faktisk sterkere. Det å lese at andre også har ting de går igjennom hjelper på en måte litt? Jeg er ikke alene om å ikke ha det bra hele tiden. Takk for et ærlig innlegg! Masse klemmer.

 • kristin
  Flott skrevet <3

 • Lily
  ? Needed to hear this, thank you for sharing such raw information. Even though I know you must face lots of obstacles and have down days, it’s hard to imagine it. And when I’m having one of those days I always feel so alone, and like I should be living this picture perfect life, not feeling like this. You’ve made me feel like it’s okay and normal to feel all those emotions and have one of those days. Thank you, from the bottom of my heart for sharing this. You’ll never know how much of an impact this post has made in my life

  Love from Lily ❤︎

Comments are closed.