My new breakfast addiction… Pear, cottage cheese and yogurt! And coffee, of course.

Tjoo’hei! Da var det duket for nok en ny dag, og i dag tok jeg like så gjerne frokosten bak skjermen mens jeg gikk gjennom mails og siste nyheter etter valget i går. Kommentarene deres har jeg også gått gjennom, og jeg må bare si tusen takk for den fine responsen på gårsdagens innlegg. Det gjorde dagen min! Må også bare understreke at jeg har det veldig FINT nå. Jeg setter uendelig stor pris på hver og en av dere, kommentarer eller ei. Det skal dere vite! I dag er agendaen fullspekket, og så fort jeg er ferdig med hjemmekontor bærer det ut for dagens møter. Da er det viktig med en god frokost innabords først!

/ Good morning! New day, new tasks. I had my breakfast at my work desk this morning while checking my mail, latest news and reading through yesterday’s comments. I just want to thank you for your sweet response on my previous post. I also just want to say that I’m totally fine, I just wanted to be honest with you guys. Bloggers may seem to live the perfect life, but we are all just the same. I’m sorry I didn’t translate the post – it turned out so long! I hope some of you can use translate and read it anyway. Over to something else! Today my schedule is fully booked, and as soon as I’m done here I’m heading out for today’s first meeting.

Pear bites
Greek yogurt (with coconut flavor)
Cottage cheese

Jeg har forresten dilla på cottage cheese, Yoplait Double 0% Gresk yoghurt med kokos med oppkuttet pære om dagen. Det er SÅ godt, metter lenge og er raskt å smelle sammen på morgenkvisten. Et lite frokosttips fra meg til dere, da jeg selv vet at det er vanskelig å være kreativ på matfronten i ny og ne! Nå står Billy og piper med inngangsdøren, og det er på tide med en luftetur før jeg flyr avgårde i første møte. Ønsker dere en nydelig tirsdag! Koos dere.

/ I have a new breakfast favorite lately, and although it’s really simple – it’s still soo good! Basically, it’s just cottage cheese, pear and coconut greek yoghurt mixed in a bowl. Healthy and filling too! A little breakfast tips from me to you, as I know it may be hard to be creative when it comes to variating meals some days. Well, Billy is calling me at the front door and I guess it’s time for a little walk before I head out for my first meeting. Wish you a wonderful day lovelies! Xx

Previous Post
Next Post

12 thoughts on “This morning’s work desk

 • Anette
  Den frokosten skal jeg absolutt teste!?? Tusen takk for mange gode og inspirerende innlegg, det er så fint å kunne klikke seg inn her og få en liten timeout i hverdagen? Har du noen tips til navn på en guttevalp?

 • Susanne casandra
  Dette så kjempe godt ut , lykke til på møter 🙂

 • Philippa
  Hvor er kåpen du hadde på deg på Snapchat fra??

 • Susannecasandra
  Kan jeg spør hvor den fine stripete topp du hadde på snap i dAg er fra?:)

 • Linda
  <3 <3

 • Stine
  Hvor har du gjort av den fine hvite pulten du hadde på kontoret i byen (på bildene i forrige innlegg)? Ser du har et svart bord her nå.
  Skal så prøve dennne frokosten, så kjempegodt ut! 🙂

 • Unner deg alle de gode ordene som kommer din vei!! Du er unik <3 <3
  http://www.charlottetunes.no

 • Amalie
  Kan jeg spørre hvordan du får håret ditt til å se så friskt ut? Jeg klipper håret jevnlig og det er ikke slitt, men alikavell har jeg mye elektrisk hår og føler det ikke ser sunt ut.. har du noen tips?

 • tror kanskje du mener pear istedenfor plum under første bildet 🙂

 • Hvor får du tak i alle de fine notatbøkene dine? ELSKER bloggen din, forbilde!

 • Anniken
  Må bare spørre: hvorfor selger du de fine, dyyre veskene dine? ? Den ene er brukt bare en gang til og med, og det er jo noen tusen kroner billigere du selger både den og de andre for. vil jo si det er ganske dyrt å betale 5000kr for å bruke en veske èn gang?

  • Ting blir ikke alltid som man har tenkt, og jeg brukte dem ikke like mye som jeg trodde jeg ville gjøre. Da ser jeg det mye smartere å selge dem videre 🙂

Comments are closed.