annonse

Trening og fokus på helse og velvære er en stor og viktig del av livet mitt. Men det er minst like viktig for meg at det i det store og hele er med en sunn balanse! Jeg spiser stort sett sunt og godt i løpet av ukedagene, og når helgen først kommer skeier jeg ut med akkurat det jeg måtte ønske. Dette er en livsstil jeg er komfortabel med, og det er dette som fungerer best for meg. Å kutte ut ‘kosen’ er ikke aktuelt for meg. Det finnes også mange sunne og gode alternativer! Nutrilett Snack Smart barene gjør det enklere å holde seg sunn gjennom ukedagene, og nå har det kommet en ny smaksvariant. Såå gode!

/ Working out and living a healthy lifestyle is really important to me. Maintaining a good balance though is just as important! I usually eat healthy during the weekdays, and when the weekend arrives.. Well, let’s say I love my sweet treats! This is the lifestyle I’m comfortable with, and I could never ever quit eating unhealthy sweets and treats. It just doesn’t work for me! Luckily there are healthy alternatives during the weekdays, that makes it easy to maintain a healthy lifestyle during the week without messing up the diet. I love the Nutrilett Snack Smart bars. Especially their latest flavor launch with nuts, chia, seeds and dark chocolate!

.. When you can enjoy treats in the middle of the week!

Jeg har vært fan av Nutrilett sine Snack Smart barer veldig lenge, og jeg har dem alltid tilgjengelig – i vesken, kjøkkenskapet og i treningsbaggen! De derimot, gjør det fullt mulig å spise noe ‘digg’ midt i uken uten følelsen av at jeg har skeiet ut. Perfekt til kaffekoppen når du har lyst på noe søtt til, på vei til trening, etter trening, eller rett og slett på kvelden når man har lyst til å kose seg litt ekstra. Da kutter jeg dem gjerne opp i biter, det smaker ekstra godt!

/ I’ve been a fan of these bars ever since they hit the stores, and I always keep them easy available in my bag, in the kitchen and even in my fitness bag. In the evenings I also love to chop them in small bites as a night snack. Tastes even better! And oh, so good with coffee.. Haha!

My workout week;

Monday: Rygg og Bryst / Back and chest
Tuesday: Intervaller og mage / Intervals and stomach
Wednesday: Rumpe og bein / But and legs
Thursday: Intervaller og mage / Intervals and stomach
Friday: Skuldre og armer / Shoulders and arms
Saturday and Sunday: Hvile / rest

Få 30% rabatt HER hos Nutrilett.no ved bruk av koden EIRIN30.

↑ A NEW favorite flavor – honey, seeds, chocolate & nuts.

Toffee Fudge har vært en favoritt helt siden den kom på markedet. Den er skikkelig søt og egner seg best til kveldskosen synes jeg! Nutrilett Nut & Chia derimot er en helt ny variant, og denne elsker jeg før / etter trening! Den er skikkelig god og crunchy, og har et høyt innhold av både proteiner og fiber. Jeg elsker mørk sjokolade, og det kombinert med nøtter og frø er nydelig sammen. NAM! Sistnevnte er også kjæresten sin favoritt, og han stjeler alltid med seg en bar på jobb om morgenen. Jeg elsker at det finnes søte og smakfulle snack-alternativer, som gjør det mye enklere å leve en sunn og sprek livsstil..

/ Toffee Fudge has been a favorite ever since it got launched. It’s really sweet (tastes like real candy!!) and I prefer this in the evenings when the sweet tooth kicks in! Nutrilett Nut & Chia on the other hand, I prefer during daytime. Either before or after my workout! It’s super crunchy and is packed with proteins and fiber. I love dark chocolate combined with nuts! It’s the perfect combination.. My boyfriend loves it too! I love the fact that there is healthy alternatives like these bars.

Wish you a cozy evening 

Previous Post
Next Post

20 thoughts on “Smart snacking

 • Susannecasandra
  Disse er så gode 🙂
  Ha en fin kveld 🙂

 • Mari
  Aaaah elsker disse!! Man føler ikke at man «cheater» grunnet det fine næringsinnholdet:) Hva jobber kjæresten din med?

 • Linn
  Hvor er jakken fra? Skikkelig fin!

 • Ida
  Kan du skrive om hvilke øvelser du har i de ulike programmene? Savner veldig treningsinnleggene dine, selvom jeg syns bloggen din har utviklet seg til det bedre og blitt utrolig flott!

 • Julia
  Hvilken modell er fleisher couture jakken din, og hvilken størrelse har du i din? Har veldig lyst på lik, men veldig usikker på størrelse 😛

 • Anna
  Eirin,

  Jeg lurte på – du nevnte i fjor høst mens du var i LA om at du skulle lansere ett projekt du har jobbet lenge med til våren 2017 og du nevnte noe sånt også tidligere i sommer om at et spennende projekt du har jobbet lenge med – kommer du til å fortelle om snart. Og jeg er usikker på om du fortsatt jobber med begge eller om det er det samme prosjektet og når vi skal få vite mer om begge (det ene) eller om jeg har fullstendig mistet grepet og du har fortalt om begge? 🙂

  Og så nevnte du i går om at du har jobbet hardt for å bygge opp to firmaer – og jeg lurte på om du kunne snakke mer om disse to firmaene?

  Fortsette med å inspirere folk gjennom bloggen!
  -Anna

 • Karen
  Hvor er det svarte serveringsbrettet fra?

 • Amalie
  Jeg beklager sterkt på forhånd, jeg liker ikke å «klage» i kommentaren min, men… Jeg synes det blir litt dumt å fronte Nutrilett sine barer som «sunn snacks» når den inneholder i overkant av 26% sukker! :O Det er faktisk tre ganger så mye sukker som du finner i Cola…

  Ellers må jeg få si at jeg fortsatt digger bloggen din og leser den hver dag for inpirasjon 😀
  Ha en GOD onsdag 🙂

  • Nutrilett Norge
   Hei Amalie 🙂

   Først og fremst – Nutrilett Toffee Fudge inneholder kun 1,8 gram sukker – hvilket tilsvarer kun 5% sukker. Denne baren inneholder også 23% protein. Dvs. den kan helt fint betegnes som sunn snacks.

   Når det gjelder Nutrilett Nut & Chia er et riktig som du sier at den inneholder 26% sukker, men det er ikke 26% raffinert sukker, som du finner i cola. Sukkeret kommet fra naturlige kilder som dadler, honning, tørkede plommer og mørk sjokolade. Denne baren er derfor perfekt for en som ikke ønsker å få i seg kunstig søtning. Skjønner at det kan misforstås bare ved å se på næringsdeklarasjonen 🙂

   Med vennlig hilsen Nutrilett Norge

 • Har slitet så veldig ekstremt med og fine disse små mellom måltidene. Så er veldig glad når jeg finner slike barer. Har ikke smakt disse. Men trur kanskje jeg må fine disse på butikken og smake.

 • Malin
  NAM, disse må jeg prøve <3

 • Astrid
  Sluttet å lese bloggen din for en stund siden, da jeg synes det ble litt ensformig og litt lite personlig. «Oppdaget» bloggen din igjen her om dagen, og herregud så inspirert jeg ble 😀 Ble skikkelig glad av å sitte og lese den, og bla i arkivet. Synes du er kjempeflink, jeg. Nå skal jeg ikke «glemme bort» bloggen din igjen 🙂 Fortsett den gode jobben du gjør! Klem fra meg.

 • Michelle
  Elsker bloggen din Eirin! Alltid inspirerende☺️Tror du at du kommer til å oppgradere til noen av de nye iPhonene som nettopp er lansert??

 • Maren
  Hei!
  Trener du selv på treningssenter, med PT, eller gruppetimer? Hjemme kanskje? Klem <3

 • Elise
  Så på Snapchat at du har sølt vann over macen din… Vil bare tipse deg om en veldig smart greie; Jeg kjøpte meg ny Mac på Elkjøp for et par måneder siden og ble introdusert for en såkalt «trygghetsavtale». Jeg var veldig usikker på om jeg skulle kjøpe denne ettersom at det kostet meg vel 1000kr, men angrer ikke et sekund etterpå! Fikk masse bra info fra en flink selger om både valg av Mac og trygghetsavtale, og ble også fortalt at dersom jeg angret så hadde jeg 30 dagers returrett og kunne få tilbake pengene. Nå trenger jeg heldigvis ikke å være redd for å søle over macen eller miste den i bakken, for eksempel (dekker alt av skader og uhell) Er ingen egenandel og får nytt produkt eller de reparerer det hvis det skulle skje noe. Dersom du kjøpte den på Elkjøp så tror jeg du kan dra tilbake for å kjøpe trygghetsavtalen om du måtte ønske det? Jeg angrer hvertfall ikke og anbefaler det til deg som bruker den såpass mye til jobb!

  Liker bloggen din veldig godt, spesielt innlegg om trening/kosthold, sminke, mote og tips generelt! Fortsett med den bra jobben du gjør,
  Klem!

  • Madelen
   Der er en grunn til at vi anbefaler kunder trygghetsavtale! Takk for hyggelig omtale 🙂 Hilsen selger.

 • I’m like you, I like to eat healthy but I couldn’t live without sweets either hahaha
  Those bars seem so yummy !

  xoxo ♡
  Watermelon Clouds

 • Maren
  Hei igjen, hadde visst er spørsmål til haha <3
  Ser du skriver på Snap at du har kjøpt ny macbook. Bruker du ikke Asus sin lengre ? Kan du fortelle litt om hvorfor du har gått tilbake til macbook? Jeg må snart kjøpe ny og er så usikker ! Hehe x)
  Klemm<3

 • Maiken
  Hei! Vil du fortelle litt om de ulike øvelsene du gjør på trening? 🙂

  Stå på! Klem ❤️

 • Kaja
  Heisann! Kan jeg spørre hvor lenge denne rabattkoden varer?
  Klem

Comments are closed.