Green pillow: HERE │ Jewelry box: HERE │ Tea cup: HERE │ Blanket: HERE │ Candles: HERE

· Making my home cozy for fall ·

Som jeg nevnte på lørdag, elsker jeg å endre litt på interiøret etter sesong og årstider. Om sommeren bringer jeg inn farger og friske blomster, når høsten kommer finner jeg frem ullpledd, stearinlys og grønne blomster / planter, og når vinteren kommer dekorerer jeg med julepynt, gjerne rødt og litt ekstra pledd, lys og puter. Det er lite som skal til for å føle at hjemmet er litt ‘nytt’ og jeg tok meg en liten shopping spree på H&M home i helgen! Såå deilig. Jeg har forresten også byttet ut de hvite lysene i lysestakene mine med dus rosa. Lagerhaus har mange fine farger, og dus rosa gir hjemmet det litt ekstra!

/ As I mentioned this weekend, I love changing my interior by season. In the summer I like to bring in colors and beautiful flowers, in fall I add pillows, blankets and candles, and during winter I decorate for Christmas and add even more candles, pillows and blankets. Even red if I feel like it! There’s no need for big changes to make your home feel like ‘new’. I did a little shopping spree at H&M Home this weekend, and it turned out super nice if I can say it myself! Haha..

Jeg elsker fargen forrest green, og puter i velour skaper litt ekstra stemning i sofakroken. Spesielt fint mot grått, synes jeg! Jeg fant også et nydelig, strikket pledd som har fått sin plass i sofakroken. På mørke og kalde kvelder er det ekstra koselig å tulle seg inn i et mykt pledd, og sippe på en stor kopp te.

/ I love the forest green color, especially in velour. It gives the couch a cozy and trendy touch, and it goes well with the gray color as well! I also bought a knitted blanket. Perfect for dark and cold fall evenings, with a big cup of hot tea between my hands! Ahh.. I honestly can’t wait for fall to arrive.

. . .

.. Skrinet i gull som dere ser på bordet, kjøpte jeg til å oppbevare smykkene mine oppi. Det var faktisk en av dere som lurte på om ikke jeg kunne vise hvordan jeg sorterer smykkene mine, og da passer jo dette perfekt som et lite tips! Boksen er i glass, med speil i bunnen. Dekorativt i seg selv, samtidig som at det er rom for et ryddig system til de fineste skattene. Kommer i flere størrelser! Nå er både hjemmet mitt og jeg klar for høsten.. Koseliiig ❥

/ I also bought a gold box that I can store my jewelry in. One of you asked me how I organize my jewelry, and this is a great idea! Not only is the box decorative, but it also keeps all my jewelry organized. It comes in various sizes too! Why not store watches in one, jewelry in another etc.. xx

Previous Post
Next Post

13 thoughts on “Green, pink & gold

 • Susannecasandra
  Dette var kjempe fint 🙂 du er så flink til å sette sammen ting 🙂
  Håper du får en knall fin mandag selv om det regnet i Bergen

 • Vilda
  Hvor er nike-genseren fra? Den du hadde på deg på snap forleden dag 🙂

 • Rosa og grønn er to kjempefine farger og perfekt til høst! Tror jeg må begynne å dekorere til høsten selv nå… <3

 • Så fint! Skikkelig behagelig følelse over det hele <3 Akkurat sånn høsten skal være!
  http://www.charlottetunes.no

 • Amesof
  Hvor har du kjøpt gulv teppet ditt?

 • Maiju
  Love everything about these pictures! You have such a good taste when it comes to interior stuff (also when it comes to fashion/style, love it too). Your blog is my favorite (and one of the best there is) inpiration source and you yourself are very inspiring.
  And about that green pillow…it looks so good. I myself am bit afraid to use colors when it comes to decorating my apartment but I might really get one of those green pillows to myself haha 🙂

 • Marte
  Er den grønne puta like mørk som på bildene? Den ser så mye lysere ut på bilde på hm sin hjemmeside!

 • Victoria
  Så flott!
  Hvor er sofaen din fra? Utrolig fin!!!
  Vi har akkurat kjøpt oss hus, og har plutselig 3(!!!) stuer å innrede. Trenger sofainspo?

 • Ida
  Hvor er vasene dine fra? Så flotte!

 • Margrete
  Så fine bilder! Hvor har du kjøpt den største vasen, brudeslørbuketten og eukalyptusbladene?

 • Tina
  Hei!
  Er den svarte lysestaken fra Illum? 🙂

 • Lisa
  Hvor kjøpte du putene til å ha inni trekkene? 🙂

Comments are closed.