fbpx

ANNONSELENKER

Rundt speil 110 cm: HER │ Stor klesvaskkurv: HER │ Liten stoffkurv: HER │ Hylle i messig: HER │ Gulvteppe HER │ Skål: HER │ Bordspeil: HER │ Salongbord: HER │ Rosa stol: HER │ Svart stol: HER │ Pyntepute: HER │ Klokke: HER

Pssst…! En liten fugl hvisket meg i øret at Room21 feirer 14 gull til Norge i OL med 14% rabatt på alt fra House Doctor og Bloomingville – to av mine favorittmerker i favoritt interiørbutikken på nett! I den anledning har jeg plukket ut litt skatter fra disse merkene, som jeg tror dere vil like. Jeg er så fornøyd med House Doctor sine stoffkurver. Disse har jeg brukt som skittentøyskurver i snart to år, og de er praktiske (går i maskinen) samtidig som at de ser flotte ut på vaskerommet. Hyllen i messing er også en favoritt, og den har jeg skrudd opp ved sengekanten som et lite nattbord. It’s all in the details! ★

/ Pssst…! A little birdie whispered in my ear that Room21 celebrates 14 gold medals for Norway in the Olympics with 14% discount on some of my favorite brands. House Doctor and Bloomingville! In that occasion, I picked out a few treasures from these brands that I absolutely love, and which I hope you will love as well! I’m so happy with the laundry bags from House Doctor. I’ve used them for 2 years and they’re super practical as well as they look nice in the laundry room. The gold shelf is also a favorite in my home! I use it as a nightstand on my side of the bed. It’s all in the details, right?! Xx

One Response to Sweet treats

Follow @ Instagram