fbpx

1. Hva er dine morgenrutiner?
– Morgenrutiner er gull verdt for en god start på dagen. Jeg står opp, vasker ansiktet og påfører fuktighetskrem. Deretter setter jeg på kaffemaskinen og tar meg en morgentur med Billy mens kaffen trakter. Det er den beste måten å våkne på! Jeg drikker ett glass Spirulina med mint og kakao, før jeg spiser frokost. Har jeg god tid mediterer jeg 10 minutter før jeg drar avgårde. Som oftest på trening, da jeg elsker morgenøkter! Utsetter jeg morgenøkten blir det som oftest ikke noe av trening den dagen, og derfor prøver jeg alltid å prioritere tid til det…

2. Skumle filmer eller happy endings?
– Skumle filmer! Jeg elsker thrillere. Filmer generelt! Er en grunn til at jeg lagde filmstue oppe. Jeg kaller det kosestuen!

3. Hva gjør deg glad?
– Det er så mangt. Alt fra sol på himmelen til stormfulle kvelder inne med tente lys og armkroken til kjæresten! Spontane eventyr med venninner, å se Billy få klikkebyge og kose seg uten bånd i skogen, hotellfrokoster.. Framsnakking gjør meg også veldig glad, og jeg håper vi kan bli flinkere til det i 2018.

4. Hva gjør jeg trist?
– Det motsatte av framsnakking! Har du ikke noe fint å si, hold det for deg selv. Noe annet er for meg helt uforståelig. Ingen har vel lyst til å omgå slemme personer – slik vil man vel ikke være? Jeg blir trist og sint av at folk ikke klarer å holde munn når det kommer til idiotiske kommentarer, ryktespredning, kverlueringer og frekkhet. Det sjokkerer meg at folk klarer å leve med seg selv når dem oppfører seg slik. Hadde jeg vært negativ til alt og alle hele tiden, hadde jeg ikke vært lykkelig (heller flau og livredd for karma.) Vi må bli flinkere til å være hyggelige i dette landet, rett og slett! Eller til å holde mer kjeft også, for den saks skyld. Kan ikke vi alle bare venner, til tross for alt? Tenk så fint det hadde vært, da! Tipper alle har noe godt i seg til syvende og sist.

5. Hva gleder du deg til?
– Jeg gleder meg til så mye! Alt fra til Kristina kommer til Bergen og skal tilbringe en helg med meg og Cath om to uker, til jentetur til London med Cath og Amalie i mars, til 17. mai (elsker denne dagen!) og Makarska i sommer med the love of my life og fine venner! Også gleder jeg meg veldig til å besøke besteforeldrene mine igjen. Kunne ønske de bodde i Bergen! Det er mitt største ønske i livet. Hører dere mormor og morfar? Jeg vet dere leser dette 😉

6. Hva er ditt beste treningstips?
– Ikke vei for og imot hvorfor du skal trene. Bare kle på deg å dra! En fin regel er å tenke at du kun skal vaske håret de dagene du har trent. Føles håret skittent og du vil da deg en dusj? Da kjører du på med en treningsøkt først! Funker for meg.

7. Hvordan ser du for deg livet ditt om 5 år?
– Det er et vanskelig spørsmål. Jeg tror ikke jeg driver med blogg. Bor jeg i et helt vanlig hus med M, en hund og kanskje et lite barn i hælene, omringet av gode venner er jeg mer enn lykkelig nok. Jeg håper jeg jobber med noe litt mer bak fasaden! Offentlighetens søkelys er ikke noe jeg lengre søker – drivkraften til å utrette ting jobbmessig derimot, vil alltid være der og aldri ta slutt. Det blir spennende å se! “Heldigvis” er det enda 5 år til, haha…

8. Hvis du måtte velge ett produkt, hva ville det vært?
– Clarins Detox Fluid BB Cream!

9. Hvor mange tatoveringer har du?
– Jeg har 4 små and counting!

10. Hva er ditt beste interiørkjøp?
– Hmmm… Denne er ikke enkel! Jeg tror jeg må velge den rosa måneskinnslampen jeg fant på et bruktmarked i Volda. Den var ødelagt, men M fikset den og nå lyser den så fint på soverommet! Elsker ting som kommer med en historie, og som ikke alle andre har. Den er virkelig helt spesielt!

37 Responses to 10 questions

 1. Ååå, det er så dumt at den BB creamen fra Clarins kommer i så få farger og den lyseste er så mørk ?

 2. Du virker som en fantastisk jente! 🙂
  Hva mener du med «se Billy få klikkebyge og kose seg uten bånd i skogen»? Hva betyr klikkebyge?
  Ha en fin kveld ?

 3. Hihi, jeg elsker motivasjonen din til trening på nr. 6 – jeg gjør nemlig AKKURAT det samme. Dropper å vaske skittent hår kvelden før – da må jeg uansett dusje, så hvorfor ikke trene før jobb? Funker hver gang (..nesten da) Trodde jeg var rar som hadde den motivasjonen, men så feil kan man ta 🙂 hihi

 4. Det tipset med å kun vaske håret etter at jeg har trent bruker jeg også! Supert tips. Blir litt trist når du sier at du tenker å slutte å blogge om noen år; samtidig har jeg full forståelse for det. You go girl!

  • Så morsomt, jeg trodde jeg var den eneste 😀 Det er så lurt! Det blir nok lenge til enda, men ser ikke for meg å ha en blogg når jeg er 30 år.. TAKK! Og det samme til deg <3

 5. Loved this type of post, thanks for sharing Eirin! ? And I must say your hair looks extra amazing in these photos. Do you mind me asking what you did to get this look? I love it ✨

  Have a happy day! x

 6. Hvor er støvlene dine fra snappen din i dag i fra? De var sååå fine! Trenger noen nye vintersko og de så helt perfekte ut?

 7. Hei. Jeg fant deg på snap og trykket på abonere. Men får ikke opp snapstorry fra deg. Vet du hva jeg gjør feil? ???

 8. What date are you going to Makarska? I was there last summer too and I’m going this summer again. I saw you then but I was to shy to say hello 🙁

Follow @ Instagram