fbpx

H a p p y  V a l e n t i n e s  d a y
•  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •

Dette fine og personlige bildet ble en felles Valentine’s gave til meg og M. Et stjernekart som viser hvordan himmelen over oss så ut i nøyaktig det øyeblikket vi hadde vår første date, og bare visste at this is it. Så utrolig koselig å få det opp på veggen! Jeg får sommerfugler i magen hver gang jeg passerer det.

/ This picture is a common Valentine’s gift to me and my love this year. It’s a star map that shows exactly how the sky looked at in the very special moment we had our first date and just knew – this is it. It’s so sweet to hang this moment up on the wall and I’m getting butterflies everytime I pass it.

O u r  l o v e  s t o r y ↓


 

“Hvordan møttes dere?” Denne historien passer vel perfekt å dele i dag. Første gang vi møttes var i mars i fjor – jeg hadde halsbetennelse men bestemte meg for å dra ut edru med noen venninner bare for å ha det moro med dem. Jeg hadde akkurat gått gjennom et brudd, og var fast bestemt på at jeg skulle være singel i minst ett år! Det første jeg så da jeg satte foten min inn på utestedet var M. Jeg hadde aldri sett han før, men fikk umiddelbart sug i magen, og på en eller annen måte visste jeg at vi kom til å bli bedre kjent. For en rar følelse! Jeg våget ikke å gå bort, men i ettertid har han fortalt at han følte akkurat det samme. Han sto like bak meg hele kvelden, og til slutt introduserte venninnen min oss for hverandre (som forøvrig også likte han men heller ikke kjente han!) Vi slo følge når det stengte for å kjøpe nattmat, og planen var at alle skulle dra på nach sammen. Jeg kjørte M hjem med venninnene mine i bilen, men for å være helt ærlig så fristet chicken nuggetsene jeg hadde i bagasjerommet mer enn nach siden jeg var syk. Til slutt var det like før venninnen min dro alene på Nach med han istedenfor, haha! Det skjedde altså ikke. Likevel tenkte jeg at han sikkert var en typisk kjekk douche, som jeg ikke ville rote meg borti.

Dagen etterpå fikk jeg snap – “takk for turen”, og jeg tenkte egentlig ikke noe over det. Jeg hadde egentlig slått fra meg hele tanken om han, fordi jeg var så bestemt på at jeg ikke skulle involvere meg med noen på lenge etter bruddet. Den dialogen lå jeg med andre ord død. Noen uker senere dro jeg til Hemsedal for å feire påsken sammen med en stor gjeng! Første kvelden vi dro ut – hvilket ansikt tror dere jeg så først, igjen? Det var M… Hva er tilfeldighetene, blant så mange mennesker? Jeg gikk rett bort og sa HEI! Han virket litt forbauset og overlegen, så da gikk jeg bare videre. Plutselig kjenner jeg noen som drar meg tilbake i hetten, og det var han. Den natten var såå gøy, og selv om jeg for det meste hadde det gøy med venner hadde jeg øyne i nakken som plukket opp at M stadig sirkulerte rundt meg for å holde kontroll. Haha! Vi tok vel ikke øynene fra hverandre resten av helgen og dette var starten på noe veldig fint.

Etter Hemsedal hadde jeg nok et lite (ok stort) crush, og vi sendte meldinger hver dag, hele tiden. Dette var veldig annerledes, og kunne ikke sammenlignes med noe annet jeg har vært borti før. Det bare visste jeg! En uke senere (22. april som dere ser på bildet) inviterte M meg ut på vår første date. Vi hadde det så innmari gøy, og den kvelden ble jeg overbevist om at han var alt annet enn en kjekk douche. Han var nemlig alt jeg kunne ønsket meg og litt til. Omtenksom, beskyttende, kjærlig, tillitsfull, morsom, kjekk – en av de nydeligste menneskene jeg har møtt fra innsiden og ut. Det ble visst oss, heia magefølelsen!

/ International readers, please use google translate.

 

Jeg bestilte bildet vårt HER. Det blir nok ikke det siste jeg ønsker meg!
/ I ordered the star map HERE. It probably won’t be the last one on my wishlist!

Alle hjerters dag. Ja, man skal selvfølgelig vise kjærlighet hver eneste dag gjennom hele året, men jeg synes det er så koselig å gjøre litt ekstra stas på kjærligheten på Valentine’s. Om det så er for kjæresten, en venninne, et familiemedlem, en kollega eller en fremmed.. Det kan vises på så mange måter! Jeg aaaner ikke hva planene våre er i dag – jeg har kun fått beskjed om å rydde timeplanen min fra etter klokken fire. Lurer på hva M har funnet på! ♥

/ I love Valentine’s Day! Of course, we should show our love every single day through the whole year, but I think it’s nice to do something extra on this special day. It can be for your love, a friend, a family member, a colleague or even a stranger! And it can be shown in so many ways.. I have noe idea what our plans are for today – I have only been told to clear my schedule from after four o’clock. Wondering what M is up to! Exciting… Xx

51 Responses to A tribute to our love

 1. Herregud, så fint å lese! Noen ganger får jeg litt følelsen av at alt virker så enkelt for deg og at du lever litt på en rosa sky. At guttene bare detter rundt deg og at «alt er på stell». Men da jeg leste det utfyllende og lange blogginnlegget ditt for en god stund siden nå, fikk jeg et helt annet inntrykk av deg. Jeg innså at uansett hvor perfekt man kan virke, så har alle sin bagasje og sine hverdagslige problemer.<3

  • Hei Mia! Off, tvert i mot. Bloggen for meg skal være et fint univers som jeg kan drømme meg bort i, nettopp fordi livet kan være svært utfordrende, tungt og vanskelig til tider (selv om jeg ikke deler det). Blir veldig glad for å lese at du fikk et annet inntrykk <3 Klem

 2. Så koselig!
  Jeg tenker å pusse opp soverommet, og sitter å blar gjennom interiør kategorien på bloggen din, synes du har så fint stil! Så jeg lurte på om du kanskje kunne lage ett innlegg der du feks lager ulike kollasjer med ulike stiler, der du viser farger som går sammen, og ulik dekor som kan være fint!
  Ellers ha en fin dag videre! 🙂

 3. Hva skjedde med det store prosjektet ditt? Du sa du skulle avsløre det i julen, men utsatte det fordi folk hadde så mye å tenke på da. Du har fortsatt ikke avslørt det?

 4. Så fint bilde 🙂 så gøy at du delte første møte med oss:) ha en fin onsdag og valentins dag 🙂

 5. Utrolig koselig ! Jeg og samboeren ble så inspirert så vi har bestilt samme for vår første date, som nå nærmer seg fire år siden ❤️ hvor stort er bildet og hvor bestilte du den fine rammen? Håper dere nyter kjærlighetens dag, og pleier den litt ekstra i dag.

 6. Ååå, så koselig historie! Håper du gir oss en update på hva han fant på til Valentines, alltid gøy å lese om gutter som tar initiativ, uansett hvor lite eller stort det de finner på er. Digger bloggen, fast leser i over 2 år nå!
  Klemmer fra meg

 7. Hei, jeg har fulgt med på bloggen din siden du startet den omtrent, elsker den! og du er forbilde mitt når det gjelder mote, reise og matlaging. Men jeg lurte på om du kunne lage noen innlegg om mat som får deg opp i vekt, siden det er så mye fokus på å gå ned for tiden, men det er mange av oss som er undervektige også, og det virker som om verden glemmer oss litt for det er ikke bare bare å gå opp heller. :). har googlet litt selv men jeg finner ikke noe som ser så godt ut uten at det er fastfood.. så om du har tid en dag så hadde jeg i hvertfall blitt veldig glad. :D.

  • Hei Ane Emilie! Jeg forstår veldig godt at det er frustrerende. Jeg har flere venninner som ønsker å legge på seg versus å slanke seg. Mitt beste tips er å spise mer, men ikke nødvendigvis usunt. Spis større porsjoner – det behøver absolutt ikke være fast food! Jeg husker da jeg trente ekstremt mye for mange år tilbake.. På ett punkt følte jeg for å gå opp i vekt, og da brukte jeg Lifesum appen. Det hjalp veldig, da fikk jeg oversikt over hvor mye jeg burde spise for å gå opp – og hvilke produkter som var bra for meg samtidig 🙂 Man vil jo ikke gå opp å føle seg elendig og slapp fordi maten er dårlig! <3

 8. Åh, så herlig å lese! Dere er virkelig skjønne sammen❤️

  Sykt hvor fin du er på håret for tiden forresten!! (Hele du er fin altså, men du skjønner hva jeg mener, knis!) Har tenkt det hver gang du har lagt ut snap/noe på instagram i det siste??

 9. Så fin deling fra deg..!

  Lurer på hvordan du fikk til å ha med adresse i tillegg til koordinater på bildet? : )

Follow @ Instagram