· W o k e  u p  t o  t h i s  p r e t t y  s i g h t ·

•  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •

Da alarmen ringte i morges rullet jeg meg inn i dobbeldynen, og ikke en eneste tå kunne stikke utenfor. Det var bitende kaldt og jeg begynte å lure på om terassedøren hadde stått åpen hele natten! Fra gangen hører jeg Magnus rope at vi nærmest har blitt snødd inne, for ytterdøren vil såvidt gå opp. Jeg pakket meg inn i den største strikken jeg fant, tøfler, skjerf og velourbukse. Da jeg kom inn på kjøkkenet for å ta meg en kopp kaffe møtte dette fine synet meg!

/ When my alarm went off this morning I wrapped myself into the big duvet. It was freezing cold and I started to wonder If my balcony door had been open all night. Brrrr! From the hallway, I could hear my boyfriend saying that we had been snowed in, and the front door barely would open up. I threw on the biggest knit I could find, slippers, a scarf and my velour sweatpants. When I came into the kitchen to grab a cup of coffee this beautiful sight met me!

✨✨✨✨

Jeg hang opp denne fuglemateren med frø da vinteren begynte å vise sine tegn. Med litt dekorasjon synes jeg den ble så fin! Men aldri har jeg sett en eneste fugl i den, og det gjorde meg nesten litt trist. I dag derimot fikk jeg besøk av en nydelig svarttrost, og jeg endte opp med å innta dagens første kaffekopp sittende på kjøkkenbenken mens jeg studerte den i all stillhet. Slike små øyeblikk gjør meg glad, på en rar måte. Ønsker dere en magisk mandag ♥

/ I hang up this bird feeder with seeds when the winter started to show signs. With a little touch of decoration I think it turned out so nice! I have never ever seen a single bird there though, which made me quite sad haha. Today, on the other hand, this beautiful blackbird came to visit. I ended up enjoying my first cup of coffee sitting on the kitchen bench, studying this beautiful creature. Little momets like these makes me so happy, in a weird kind of way! Xx 

Previous Post
Next Post

12 thoughts on “M o r g e n f u g l

 • Herlighet så skjønt:) Ønsker deg en fin mandag også ?

 • Åhh, så herlig å våkne med det utenfor vinduet sitt! Ønsker deg en fin uke og en fin mandag❥

 • Det hørtes virkelig helt fantastisk ut!
  Ønsker deg en kjempe fin uke videre<3
  Klem!!

 • Susannecasandra

  Koselig med fugler 🙂
  Ha en fantastisk mandag 🙂

 • Cecilie

  Hei Eirin! Jeg lurte på om du hadde en inspirerende blogg/nettside hvor du kan hente inspirasjon knyttet til sunnhet? Både mat, skjønnhet og helse generelt 🙂 Synes du er så flink og inspirerende når du skriver om det – og ønsker meg gjerne mer av dette <3

 • Elise

  Hei fine deg! Synes å huske at moren din jobber på en frisørsalong på Tertnes? Vet du hvordan man lettest kommer seg fra sentrum og ut dit? Veien på google maps ble på hele 2,5 timer kollektivt, og har ikke bil.. syns hårfargen din er SÅ nydelig! Klem <3

 • Johanna

  Hei! Jeg har skreve mitt første innlegg på en blogg der jeg ønsker å dokumentere min reise ut av depresjonen. Jeg er glad i å skrive, og å hjelpe andre med dette tror jeg også vil gi meg mye. Jeg er likevel redd for hva folk skal tenkte. Men samtidig så driter jeg litt i det. Jeg mener psykiske lidelser må bli et større tema, hvor ikke bare de som har hatt selvmordsforsøk ol blir sett. Er dette noe jeg burde gjøre eller burde jeg bare holde det for meg selv? Hadde satt så stor pris på svar fra deg.

  • Hei Johanna. Jeg synes absolutt du burde skrevet om dette om du føler deg komfortabel med det. Det er SÅ mange som lider av depresjon og som ville satt stor pris på å lese om dette! Mange føler seg alene, og ved å personligjøre et så viktig tema via en blogg kan det virke motiverende for mange. Kjør på!! <3

Comments are closed.

Translate