•  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •

Hei søndag og hei fine dere! Det var så hyggelig å logge seg inn her i dag og lese alle kommentarene dere har lagt igjen på ‘house tour’ videoen. Tusen takk for at dere er så gode, engasjerte og herlige. Det er det mest givende med hele jobben! Søndager er alltid deilige, men denne helgen er dagen litt ekstra spesiell. Det er tross alt både Morsdag og Fastelavn! Jeg skal hjem til mamma å fråtse i boller i kveld og det gleder jeg meg til. En perfekt avslutning på helgen!

/ Hey Sunday and hello sweeties! I was so happy when I logged in this morning and read all your comments on my ‘House tour’ vlog. Thank you for always being so sweet, kind and engaged! It’s truly the most giving part of having a blog. Sunday’s are always nice, but today it’s a little extra special. It’s both Mother’s day AND Fastelavn! I’m heading to my mom’s house later tonight and I can’t wait to eat her homemade ‘Fastelavn’ buns. Yuum!

Visste dere at søte pysjamaser er en av mine obsession? Jeg får aldri nok av dem! Denne med pandaer på er favoritten, og jeg elsker å tusle rundt i fluffy tøfler og en myk pysj. Jeg elsker Asos, de har det beste utvalget! Såå mange fine å velge mellom. Hvis deres søndag er like lat som min, sjekk ut utvalget HER!

Did you know that cute pj’s are one of my obsessions? I just can’t get enough of them! This with the pandas is one of my favorites and I love wearing it with fluffy slippers during the weekend. I think Asos has the best selection! If your Sunday is as lazy as mine, you should check out their big selection. Xx

.. Happy mother’s day to all beautiful moms out there!

18 Responses to Happy mother’s day

  1. Denne pysjen er så fin 🙂 når du viste den en gang tiligere måtte jeg bare bestille den 🙂 ha en fin søndag

  2. House-touren var magisk, endelig!! Den har jeg ventet på lenge☺️ Kan jeg spørre hvor den fine paljettputen er fra?? Du har så god smak!

  3. Kunne du fått til et innlegg hvor du viser dine beste redigeringstips når det kommer til bilder? Blir så inspirert av dine, nydelige å se på! Klem :*

  4. Hei Eirin,
    Hvilken farge har du på sofaen? Jeg vurderer å bytte til samme sofa, men sliter med å velge farge. Også lurer jeg på om du har erfart om det er enkelt å vaske bort matsøl o.l fra trekket?

    Takk for at du fortsetter å blogge og isnpirere hver dag.
    Klem Hedda

Follow @ Instagram