ANNONSE: BILDER AV EGET DESIGN (BESTIKK) + ADLINK

What I love to make after my morning workout
•  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •

Til tross for at jeg ikke snapper og deler at jeg trener mye om dagen, så gjør jeg faktisk det. Det føles fantastisk! I dag løp jeg i 20 minutter og trente armer etterpå. Så fort jeg kom hjem lagde jeg meg en proteinshake med banansmak og melk (denne er såå god), etterfulgt av en mektig omelett. Det perfekte etter-trening måltidet, med en kopp grønn te på siden som byr på en rekke helsefordeler! Styrker immunforsvaret, minsker stress, forbedreder fokus ++

/ Despite the fact that I rarely share any snaps or anything workout-related these days, I do workout a lot. It feels amazing! Today I ran 20 minutes before I did strength on my arms. As soon as I got back home I made myself a protein shake with banana taste and milk (this one is sooo good) + a filling omelette. The perfect after-workout meal, with a cup of green tea on the side. It has so many health benefits! Boosts immune system, de-stress, better focus ++

· E i r í n ‘ s   o m e l e t t e ·

3-4 medium egg / 3-4 medium eggs
45 g revet ost / 45 g grated cheese
Cherrytomater / Cheery tomatoes
En slump melk / A dash of milk
Chilliflak / Chili flakes
Salt, pepper & piffi

Jeg pisker egg, ost, melk, salt, pepper og piffi, før jeg heller det over i en stekepanne med litt smør i bunn. Det er viktig å steke omeletten på svak varme lenge, slik at den ikke brenner seg! Ha så oppi cherrytomatene. Plasserer du et lokk på toppen blir den gjennomstekt fortere. Til slutt drysser jeg over chilliflak ♥

/ I whip eggs, cheese, milk, salt, pepper and piffi, before I put it into a frying pan with a little butter in the bottom. It is important to slow-cook the omelette on low heat so it does not burn! Then I add the cherry tomatoes. If you put a lid on top, it will be done faster. In the end I pour over chili flakes! Xx

Previous Post
Next Post

16 thoughts on “L u n c h

 • susannecasandra

  denne omeletten så god ut ! <3 du kommer altid med så mange gode opskrifter.

 • susannecasandra

  Kan jeg spør hvor hendene på borde er fra?<3

 • Birgitte

  Hei.

  Blir alltid inspirert av deg 🙂
  Et spørsmål, etter den nye oppdateringen på snap(noe jeg ikke forstår meg på ;p) greier jeg ikke finne deg og storyen din? Hva må jeg gjøre :-/
  Klem til deg!

  • Hei Birgitte! Jeg hater den nye oppdateringen og snapper nesten aldri lengre. Kanskje det er derfor! Hvis du søker på meg kommer jeg kanskje opp? <3 Klem

 • Marie

  Tips: ta den inn i ovnen på 250 grader med grilleffekt. Da blir den luftig og gjennomstekt veldig fort 🙂

 • May

  Hvor er bordbrikken under tekoppen fra?? Så fin?

 • Kristine

  Fikk så lyst til å tipse deg om omelett-oppskriften min – jeg tror du kommer til å elske den! Smaksrik, næringsrik, mettende og saftig 🙂

  3 medium/store egg
  3 spiseskjeer vann
  en tredjedel av en løk
  en tredjedel av en paprika
  en tomat
  hvitløkspulver, oregano, salt & pepper
  ruccolasalat
  salami/skinke/kalkunpålegg
  cherrytomater
  revet ost

  pisk egg med vann i en bolle. finhakk løken, paprikaen og tomaten, og hell oppi bollen. dryss litt hvitløkspulver, oregano, pepper og salt inn i røren. hell røren over i en stekepanne med margarin.

  hakk kjøttpålegg i små strimler og dryss over røren du nettopp helte i panna. skjær cherrtyomater i skiver og legg disse på omeletten. strø over revet ost. la omeletten steke på svak varme til du ser at den er ferdig – rett før den er ferdig drysser du over litt ruccolasalat.

  si i fra hvis du prøver – den er knallgod! 🙂

 • Ida

  Hvilket proteinpulver bruker du?

 • Astrid

  Hvor er tallerken fra? ?

Comments are closed.

Translate