ANNONSE: SPONSET MANIKYR

M a n i c u r e s  &  p r e t t y  r i n g s

Du finner meg ikke ofte i skjønnhetssalonger (synes det er grusomt kjedelig..) men er det én ting jeg alltid tar meg tid til, så er det velstelte negler. Jeg elsker å variere både farger og design etter sesong – det setter prikken over i’en når det kommer til alle antrekk og jeg føler meg rett og slett freshere når jeg har stelt dem! Mange lurer også på hvor ringene mine er fra, og i dag tenkte jeg å komme med et budsjettvennlig tips som jeg håper dere vil sette pris på.

/ You won’t find me too often in beauty salons (I just find it super boring..) but if there’s one thing I always have to do – it’s fixing my nails. I love to vary color and style depending on the season and I feel like it sets the last perfect touch to any outfit. Basically, I feel super fresh at any time! Many of you ask me where these rings are from, and today I want to tips you guys about one of my favorite (yet budget-friendly) sites that I often order mine from.

•  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •

Jeg kjøper ringene mine hos Asos! De jeg har på meg her er fra merket Aldo – et merke de også fører i tillegg til mange andre fine.
/ I usually order my rings from Asos! The ones I’m wearing is from Aldo, a brand they also have here. So pretty!

Tips: lakk de nye ringene dine med blank neglelakk på innsiden. Da vil de verken farge av på fingrene eller falme om de ikke er ekte gull eller sølv ★
/ Tips: Paint the inside of your rings with clear nail polish. Then they won’t fade or leave color on your skin if they’re not real gold or silver.

Previous Post
Next Post

11 thoughts on “My guilty obsession

 • Susannecasandra

  Takk får tipse 🙂
  Elsker ringene dine 🙂

 • Bente

  Har du link til ringene ? Har leter pågen finner dem ikke ?

 • Kristina

  Hei skjønne Eirin! 🙂 Kjæresten overasket meg med en langhelg til Bergen neste helg og jeg hadde håpet at du kunne ta deg tid til å anbefale hva man bør se og oppleve i byen din? Og gjerne spiseplasser til middag og lunsj? Har aldri vært der før, og gleder meg masse – Bergen ser så nydelig ut <3

 • Hei

  For å tipse om fastelavngreiner, eller bare fine greiner man kan bruke til pynt, så skal det være veldig billig/gratis på lekebutikkene BR og ToysRus. Nå vet jeg ikke hva som er i Bergen men vi gir ut gratis her jeg bor pga feilsendt. Skulle egt vært til danske butikker ?

 • Ringene var så fine, skal definitivt kikke innom asos!! 🙂

 • Merete

  Hei ?Jeg har kjøpt meg leilighet og lurer på om du har tips til intriør inspirasjon nettsider/ insta. Hvor tar du din inspirasjon fra? ?

 • Elsker neglene dine. Nå ble jeg inspirert til å prøve noe nytt ! <3

 • R

  Hei Eirin! Har et spm angående hudpleien din. Bruker du fortsatt Midnight recovery oljen Kiehl’s? Jeg har slitt mye med uren hud i det siste (har det aldri!). Fikk en tester av oljen og syntes egentlig den hjalp, men har bare prøvd noen få netter. Synes du den hjelper på uren hud og er den verdt og kjøpe? På forhånd, takk! Så gode vibber her inne om dagen, forresten <3

 • H

  Hei! Jeg finner ikke den oppskriften din til kanelknuter lengre, har du slettet den? Kan du i såfall sende den på mail til meg? 🙂

 • ?

  Hei! Hvilken øyeskyggepalett har dj i fra kylie?? Klem.

Comments are closed.