Ta deg en bolleTa deg en bolleTa deg en bolleTa deg en bolleTa deg en bolleTa deg en bolle

Mmmm..

Jeg er in l.o.v.e med den vakre KitchenAid maskinen min. Ikke bare elter den bolledeig som en gud, men den spriter virkelig opp hele uttrykket på kjøkkenet der den står og skinner. Jeg gikk for svart da det kommer til å passe best inn på det nye kjøkkenet i den nye leiligheten. Det blir så fint! Jeg ser også for meg at jeg ikke kommer til å gå lei denne fargen, selv om den røde er nyydelig.. Men ellers, kan jeg friste med en bolle? Jeg har ikke gjort annet enn å trøkke i meg disse deilighetene i dag, og selv om det ikke akkurat gikk hånd i hånd med intervalløkten med bolle i magen kombinert med sting, så var det verdt det. Denne gangen skal jeg ikke skryte på meg noe særlig til oppskrift selv om jeg skulle ønske det. Jeg kjøpte enkelt og greit en pose ferdig bolleblanding som jeg blandet sammen med vann, smør, gjær og en ss «luftigere bakst». Luftig ble de, og saftige også. Mmm! Jeg valgte å toppe noen med perlesukker, og resten med melis. Jeg tilsatte også litt sitronsaft i melisen, og det gjorde virkelig susen. Syrlig og søtt!

Previous Post
Next Post

16 thoughts on “Ta deg en bolle

 • Ååh nam disse så helt sinnsykt gode ut Eirin. Herremin altså! Send en bolle i posten da! ;D

 • Ikke rart du er in love, de er jo virkelig fine!

 • Sandra
  Åhh, det der burde nesten ikke vært lov! Får vann i munnen ?? Du er veldig flink!

 • Reidun
  Oppskrift?? Så veldig deilig ut!

 • P
  «Intervalløkten med bolle i magen kombinert med sting» HAHA??

 • J
  Hei! Lurte på om du har merket noe forskjell på huden din etter at du begynte med aquaderma? Og om du evt har noe positivt/negativ å si om produktene? Vurderer selv å prøve det ettersom at produktene er mye billigere enn dem jeg bruker nå. Føler også huden er blitt litt «lei» av produktene jeg har nå, og at dem derfor ikke har samme effekten..
  Ha en fin dag videre, flotte deg! 🙂

 • Åh, nå fikk jeg lyst på både kjøkkenmaskin og kanelboller ?

 • S
  Hei! Hvordan får du kanelbollene dine til å se slik ut? Bare krøller du de sammen? Så mye saftigere ut enn vanlig snurrede kanelboller 🙂

 • Cecilie
  Åååå disse bollene så helt nyydelige ut! Ikke minst gratulerer med ny kjøkkenmaskin!
  Ha en fin kveld videre fine deg! <3

  • Eirin Kristiansen
   Tuusen takk, Cecilie! Samme til deg <3

 • Amalie L
  Namnam, disse må jeg ha til fredagskvelden min!! Hvilke bakepose med bolleblanding brukte du?

  Ha en fin kveld videre skjønne deg.

  • Eirin Kristiansen
   Hei Amalie! Jeg brukte Møllerens Verdens Beste Bolleblanding 🙂 Samme til deg, søte <3

 • Merethe
  Jeg må bare spørre! Hvor er håndkleet fra ? 🙂

Comments are closed.