Know this; you can start over, each morning.Know this; you can start over, each morning.Know this; you can start over, each morning.Know this; you can start over, each morning.Know this; you can start over, each morning.Know this; you can start over, each morning.

God morgen ♥ Refererer til overskriften – er det bare meg som litt for ofte sier til meg selv “arh, whatever – jeg begynner i morgen”..? Jeg må nesten le litt av gårsdagen. Da jeg satt og så på The Kardashians bestilte Kim seg en cupcake, og da tenkte jeg – hvis hun kan så kan jeg. Ha ha ha! (søker alltid etter gode grunner, ikke sant) Så da kastet jeg meg i bilen, kjørte til Kitch’n og skaffet meg den nydelige KitchenAid maskinen som jeg har siklet etter i over ett år nå. Og med denne handlet jeg selvfølgelig også inn alt jeg trengte for å lage kanelsnurrer. Gigantiske, med både melis og sukkerperler. For dere som følger meg på Snapchat (EirinK) har dere vel allerede sett bakeresultatet. Det må være de beste jeg noen gang har laget. Holy moly! Da jeg våknet i dag følte jeg meg som en stk stor kanelsnurr selv, så da var det bare til å lage en litt mer helsevennlig forkost; skyr med bær og hakkede mandler. Ikke så verst det heller, faktisk! Noen ganger er det helt OK å skeie ut, selv på en “vanlig” tirsdag. I mean, come on!

20 Responses to Know this; you can start over, each morning.

 1. Hei, lurte på om du kunne lage et innlegg om Billy og hvordan det går med han? Litt sånn om hvordan han har blitt nå som han er blitt en del eldre osv. Og om rasen er slik du håpte. Hadde blitt veldig glad for dette, vurderer å skaffe meg en slik hund i fremtiden. Takk på forhånd 😀 bloggen din er super!

 2. De så helt nydelig ut! Kanelsnurrer er faktisk noe av det beste jeg vet!!

  Ha en fin dag videre <3

 3. Hei! Kanelsnurrene så helt fantastiske ut:) lurte på om du kunne dele oppskriften du brukte?

  Ha en fin dag videre

 4. Synes det er helt fantastisk at du er så avslappet til hva du spiser, og at du skriver om det! Selvfølgelig er det lov å unne seg noe godt når man har lyst på selv om det ikke er lørdag 🙂 I hvertfall når man lever et sunt liv generelt!

  Også må jeg bare si at jeg synes bloggen din har blitt så bra! Man ser virkelig at dette er jobben din og at du legger sjelen i det 🙂 Du inspirerer på en sunn måte! Da tenker jeg både på sjel og kropp 🙂 Heier på deg!

  Klem 🙂

  • Tusen takk, Maria <3 Det betyr så utrolig mye for meg å høre 🙂 Du er god! God klem fra meg <3

 5. Hei! Slike hverdagsinnlegg er alltid like koselig! Gøy å se hva du driver mde om dagen!
  Klem 🙂

 6. Hei Eirin! Elsker bloggen din, den er så inspirerene! Jeg lurer på hvor du ser The Kardashians? Det går jo på tv2 bliss, men har gått glipp av noen par episoder..

  Ha en fin dag videre! 🙂 Klem

 7. Åh! Måtte legge deg til på snap for å se bakverket ditt, og de kanelsnurrene så himmelgode ut!! Så store og saftige! Og perfekt stekt! :p *vann imunnen*

 8. får alltid good-feeling når jeg besøker bloggen din!! Du virker så utrolig skjønn og grei! <3 ellers elsker jeg litt personlige innlegg og!

 9. Elsker holdningen din! Jeg blir så glad av å lese bloggen din 😀
  Du er virkelig inspirerende, søte Eirin <3

Follow @ Instagram