My easy morning makeup

Jeg elsker å stå opp om morgenen, åpne gardinene å la solen skinne inn, tusle bort til kaffemaskinen i en blå, oversized boyfriend skjorte og trakte kaffe som resulterer i at en deilig lukt sprer seg i hele leiligheten. Lukten av nytraktet kaffe på morgenkvisten må være noe av det beste jeg vet om. Det gjør meg glad! Så fort koppen er full tar jeg den gjerne med meg inn på badet og sipper litt på den (les: brenner meg på tungen) mens jeg legger makeup for dagen. Jeg bruker toppen 10 min på badet, så sminken min er med andre ord veldig enkel. Den rekker du å legge før kaffen blir kald, slik at du kan nyte resten mens du tar et dypdykk i de ferskeste magasinene du har liggende hjemme. Inspirasjon til kaffen? Sier aldri nei takk til det!

My easy morning makeup

Det er klart at produkter og sminkerutiner endrer seg med tiden da jeg stadig tester ut nye ting som jeg gjerne liker og tar under vingene. Jeg har alltid interessert meg for sminke, så når jeg finner produkter som tilfredsstiller blir jeg helt i hundre. I dag deler jeg mine nåværende favorittprodukter som jeg bruker på daglig basis. Til fest også, forsåvidt! Da legger jeg gjerne litt eksra highlighter og gloss, men that’s it. Jeg liker det enkelt.

My easy morning makeup

Jeg er veldig glad i Bare Minerals sin foundation (både i pudderform og serum), og det har jeg vært i mange år. Hver gang jeg er i utlandet og skimter en Sephora butikk hamstrer jeg med meg hjem. Der er det ofte mye billigere enn her hjemme. Bare et lite tips til lommeboken.

My easy morning makeup

Slik legger jeg sminken

Jeg starter alltid med å skylle ansiktet mitt i vann og preppe huden godt med fuktighetskrem. Da holder huden seg fuktet gjennom dagen. Deretter legger jeg BareSkin foundation i ansiktet med det rosa «egget». Concealeren fra Guerlain legger jeg under øynene og på neseryggen. Den er lysreflekterende og fungerer både som en concealer og highlighter. Deretter legger jeg Giorgio Armani sin Fluid Sheer på kinnbena, neseryggen og under brynene. Denne gir en fuktig og fin glød til ansiktet. Til slutt legger jeg litt blush, og avslutter med bryn. Siste finish? Leppepomade!

Previous Post
Next Post

39 thoughts on “My easy morning makeup

 • Sigrid
  Hei! Hvor har du kjøpt koppen? Stor klem ?

  • Eirin Kristiansen
   Hei Sigrid! Du den er fra Åhlens 🙂 Klem til deg!

 • Karin
  Hej, ser att du har en hel del by Malene Birger grejer. Tänkte fråga om den ‘vanliga/klassiska’ handväskan (som är lite samma modell som MK-väskorna ). Vad tycker du om den?
  Har funderat lite på en sådan. Jag brukar inte vara den som köper så dyra väskor. Min fråga till dig är om den är värd pengarna? Kommer den att stanna kvar länge i modebranschen?
  Kram

  • Eirin Kristiansen
   Hei! Jeg elsker den – den står på ønskelisten 🙂 Synes virkelig den er verdt pengene. Er kjempefornøyd med den som er litt større! Tror den er en stayer på motefronten. Stor klem til deg, Karin!

 • Mari
  Så kjekt å lese om dine rutiner, Eirin! Slike morninger er gull verdt <3 Og veldig gøy å plukke opp sminketips som ikke behøver å ta allverdens tid i en travel hverdag. 🙂 Jeg er selv veldig glad i Chanel sine produkter, og bruker foundation og pudder derfra. Nå tror jeg jammen jeg må teste ut rougen din også – for en lekker farge! Takk for at du er så inspirerende alltid 🙂

  • Eirin Kristiansen
   Takk for koselig kommentar, Mari <3 Håper du liker den. Den er nydelig 🙂

 • Hanne
  Hei søte deg! Må bare si at bloggen din er så fin, en av de jeg leser oftest og virkelig liker:) men jeg kunne ønske du av og til kunne blogget om litt mer personlige ting, i det siste er den blitt litt upersonlig synes jeg. Dette er bare ment som konstruktiv kritikk altså:)

  • Eirin Kristiansen
   Det kommer alltid godt med. Takk for feedback, Hanne 🙂 Klem

 • Hey Eirin! I’ve meant to try out Giorgio Armani Fluid Sheer for some time now, but after reading this post I’m 100 % sure I’ll be buying it. I’ve been looking for the perfect product to give me that beautiful glow, so let’s hope this is it!

  Sending love from Helsinki! xx http://www.arcticvanilla.com/

  • Eirin Kristiansen
   Hi sweetie! I hope you will fall in love with the product as much as I did 🙂 XX!

 • Ida
  Hei Eirin! Så artig at du har laget et innlegg om skjønnhetsprodukter og rutiner! Det hadde jeg akkurat tenkt å etterlyse 😀 Hvordan er fargene i den flytende BareMinerals foundation i forhold til pudderformen? Hvordan matchet du fargen til huden din og hvilken farge har du hatt i pudderform før og flytende form nå? Mange spørsmål på en gang, puh…. Ha en nydelig dag 😀

  • Eirin Kristiansen
   Hei Ida! Fargen på serumet og pudderet er ganske ulikt. Serumet jeg har i #BareNude har litt mer gultoner i seg enn pudderet jeg har i medium tan. Jeg bytter litt frem og tilbake når det faller meg inn – begge er favoritter 🙂 Jeg må innrømme at jeg gamblet veldig på fargen, men prøvde den på kjevepartiet inne hos Sephora. Slik endte jeg opp med fargen #BareNude 🙂 Liker den veeldig godt. Klem!

 • Herlig innlegg! Jeg elsker når du skriver om sminke 🙂 Og rutinene ser ganske like ut som mine, sett bort i fra at jeg bruker litt mindre produkter på huden, samt litt maskara. Jo mer naturlig, jo finere! Ha en fin kveld, søte <3

 • amalie
  hvordan farge har du i foundationen?

 • Elin
  Bra innlegg, men kan du lage en video hvor du viser hvordan du gjør det?

 • Ida
  Hei Eirin. I dag begynte jeg på en detox som heter C9, fra forever living. Jeg kjenner veldig mange som har fullført den, og som har blitt helt overveldet av resultatet. Kuren går over 9 dager, og inneholder proteinpulver, fiber, kosttilskudd og alo vera som skal drikkes flere ganger daglig. Jeg er på første dagen i dag, og sliter som et uvær. Kan du skrive litt om detox, hva du tenkte på under din kur, og hvordan du holdt motivasjonen oppe? Jeg vet ikke hvor lenge kuren din varte, men jeg syns 9 dager er ganske lenge selvom jeg kan spise en middag på 600 kalorier dag 3-9. Formen i dag har vært helt forferdelig, og den er ikke stort bedre, så H-J-E-L-P!

 • Marthe
  Hei, hvordan farge er chanel rougen din? Og kan du vise hvordan man legger sollpudder når man bruker rouge?

 • Linda
  Hei, skjønneste! Kan du ikke lage en sminkevideo? 😀

 • AS
  Hei! Kom bare på en liten ting da jeg leste dette innlegget, og må bare spørre av ren nyskjerrighet.. Benytter du deg fortsatt av vippe extensions, eventuelt hvor tar du det og hvor ofte? Klem <3

  • Eirin Kristiansen
   Hei! Det gjør jeg. Jeg tar påfyll hver tredje uke 🙂 Klem <3

 • Mali
  Tusen takk for flotte tips!? Sminken din ser rett og slett helt fantastisk ut! Retter/krøller du håret ditt om morgenen? Hva skal du gjøre til høsten? Kommer du til å bare jobbe med bloggen, eller skal du studere?
  Leser bloggen din hver dag, fordi jeg blir så inspirert av å lese den flotte bloggen din! Håper du har det bra for tiden? 🙂 Stor klem!

  • Eirin Kristiansen
   Takk for det, Mali! Jeg retter eller krøller håret hver gang jeg har vasket og fønet håret 🙂 Til Høsten blir det jobbing med bloggen og et veldig spennende prosjekt. Du er så søt! Det gjør meg glad 🙂 Klem tilbake!

 • Andreaa
  Hei skjønne!
  Hvor kjøper du sminken din, på nett eller i butikk? Er så redd for å kjøpe falske produkter osv… Har du noe erfaring med dette?
  Ha en fin kveld <3

  • Eirin Kristiansen
   Kjøper på Sephora eller TaxFree når jeg er på reise 🙂 <3

 • maren
  ja takk til sminkevideo:-)

 • Kristine
  Hei flotte du!
  Familien min og jeg har bestilt reise til New York om ikke lenge, men sliter litt med å bestemme oss for hvilket hotell vi skal gå for.. Har du noe å anbefale?
  Ønsker også deg en super reise til NY – byen du er så glad i – når den dagen kommer 🙂 Klem!

  • Eirin Kristiansen
   Hei Kristine! Jeg har bare bodd på hotell en gang i New York, så har dessverre ikke så mye kjennskap til hvilke hoteller som er bra eller ikke. Forhåptenligvis blir hotellet vi skal bo på denne gangen en anbefaling 🙂 (The Evelyn Hotel) Klem!

 • Andrea
  Hei skjønne Eirin!
  Lurer på hvor du har kjøpt hårbåndet? Smashing! Ser at du har endel slike hårbånd, kunne du kanskje ha laget et innlegg der du viser «samlingen»?
  Klem?

  • Eirin Kristiansen
   Hei Andrea! Det stemmer. Dette er fra Aldo 🙂 Klem

 • Malin
  Hvilket solpudder bruker du? 😀

 • Marlene
  Fine Eirin☺️ Kordan farge har du concealer guerlain i? Hva på leiting etter en bra concealer og denna ønske æ å prøve:))

 • Ida
  Hei Eirin. Jeg elsker når du lager sånne innlegg med sminke og skjønnhetsprodukter, du er jo bare helt nydelig. Jeg lurer på om du bruker pudderet over serumet? 🙂 Ha en kjempefin søndag!

  • Eirin Kristiansen
   He Ida! Så hyggelig 🙂 Jeg varierer mellom serum og pudder, bruker de hver for seg. Ha en kjempefin søndag du også!

 • Marlene
  Hei Eirin:-) prøve igjen? lurte bare på kordan farge du har i concealer? Hadde så lyst til prøve den?

Comments are closed.