Sponset innlegg

The little case of wellness

· The Shai Box ·

Shai har jeg jo sverget til i flere år, og dermed tipset dere om flere ganger – så å gå noe dypere inn på hva produktet er tror jeg absolutt ikke er nødvendig. Men nå er det en sommerkampanje ute på vift som jeg tror mange av dere vil sette pris på! Nå kan du nemlig bestille hjem Shai Box til kun 99,- (du sparer over 400,-) hvor du får med den gode Shaihøvelen, Essentials Wash & Shave kremen, Essential Q10 Wipes, 3 bikinihøvler, 2 refillhøvler + en transparent toalettmappe. I denne får du med andre ord alt du trenger med deg på ferien i en liten og praktisk pakning.

The little case of wellness

Renseservietter til å freshe seg opp på stranden, bikinihøvler til å forberede seg til beachen, refillblader til den klassiske høvelen, en kombinert shavegel og dusjsåpe + en toalettmappe. Denne er også fin å organisere makeup i for mindre rot og bedre oversikt.

The little case of wellness

· Vinn tur til Barcelona ·

Alle som bestiller Shai Box blir automatisk med i trekningen av en reise for to til fantastiske Barcelona, en av mine favorittdestinasjoner med strandliv og byliv i ett. Vinneren får i tillegg til dette 1000 Euro i lommepenger, og vinneren kåres i slutten av august. Shai Box kan bestilles HER.

The little case of wellness

· Når du bestiller ·

Når du bestiller Shai Box får du den rett hjem i posten, og abonnementet er uten bindingstid. Jeg vil likevel påpeke at du ved din første bestilling får et åpningstilbud på 99,- + porto, men at du utover det vil få tilsendt en ny boks hvert kvartal i året til 299,- + porto om du fortsetter som abonnement. Shai Box vil variere fra gang til gang med nye og spennende skjønnhetsprodukter, og har alltid en verdi på over 500,-. Refillblader får du selvfølgelig også mer hver eneste gang, og spør du meg så er det ganske deilig å slippe og måtte dra til butikken å kjøpe nye.


Previous Post
Next Post