Billy and his favorite toyBilly and his favorite toyBilly and his favorite toy

Billy and his favorite toy

Billy and his favorite toy

Billy and his favorite toy

Billy and his favorite toyBilly and his favorite toy

 He’s SO CUTE i can’t STAND IT

Jeg får ofte spørsmål om Billy, og da jeg knipset disse bildene av han i morges kunne jeg ikke dy meg med å dele dem med dere. Han er så søt med den lille IQ leken sin! Han spinner rundt på gulvet, knurrer og bjeffer mens han slår de søte potene sine på leken i håp om å få ut en godbit. Han er kresen på leker og det er lite som fanger oppmerksomheten hans, men denne kan han leke med til alt er tomt. Det varmer hjertet mitt å se hvor trøtt og utslitt han blir etter å underholde seg selv med denne lille saken. Nå har jeg vært «samboer» med Billy i 7 måneder, og han er bare verdens herligste lille tass (og kanskje mest rampete, hah). Han får alle til å smile, selv på den gråeste dag. Han er med på alt, og stortrives med det. Love!

Previous Post
Next Post

19 thoughts on “Billy and his favorite toy

 • Åååå, han er så nydelig! For en genial leke, skjønner godt at den slår an 😉

 • Emeline
  Så morsom leke:) kan jeg spørre hvor den er fra?

 • Renathe
  Kan jeg spørre hvor du har kjøpt den leken? Har en malteser selv, og ikke alt som fenger han heller ?

 • ida Kristine
  Hvor er leken fra? Har hund selv å kunne vert gøy å testet den ut! ?

 • J
  Hei 🙂 hvilken rase er det og hvor kjøpte du hunden din ? Supersøt

  • Eirin Kristiansen
   Hei! Det er en blanding av malteser og maltipoo 🙂 På finn!

 • Karoline
  Så søt Billy er!! Kunne tenke meg en slik hund selv:-) Kan jeg spørre hva du mener med å «preppe» huden med fuktighetskrem før du starter med sminkerutinen? Smører du ut kremen på en helt vanlig måte, eller gjør du noe spessielt? Haha, dette spørsmålet var litt på vidda, men har lurt på det lenge nå 🙂 klem!

  • Eirin Kristiansen
   Preppe – prepare. Jeg vasker bare ansiktet i vann og påfører ansiktskrem med lette fingertrykk 🙂 Klem!

  • Eirin Kristiansen
   Preppe – prepare. Jeg vasker bare ansiktet i vann og påfører ansiktskrem med lette fingertrykk 🙂 Klem!

 • Vilde
  Så skjønn! Har nettopp fått valp selv, og det er noe av det beste som har skjedd meg! ❤️ Så mye glede..
  Elsker bloggen din, du inspirerer veldig:))

  • Eirin Kristiansen
   Nyt valpetiden, Vilde! Takk og klem <3

 • Miriam
  Åh, så søt <3 Jeg har et random spørsmål. Jeg ser at du går mye uten sokker i skoene på antrekkene dine. Er ikke det veldig klamt?

  • Eirin Kristiansen
   Jeg bruker alltid sokker, men har en egen måte å brette dem på. Syens sokkekant er like ulekkert som en bh-stropp på vift.. Haha 🙂

   • Miriam
    Helt enig med deg 😀 Kan jeg spørre hva trikset er da? 🙂

    • Eirin Kristiansen
     Jeg tar først på meg sokken, så bretter jeg den halvveis tilbake på vristen 🙂 Hehe!

 • Marita
  Litt feil innlegg å skrive på, men jeg håpet at du kunne svare på hvilken størrelse du har i designers remix settet ditt og hvordan det er i størrelse?:-) takk for svar. Digger bloggen din!:)

  • Eirin Kristiansen
   Hei Marita! Jeg har XS i skjørtet og S i genseren 🙂 Det er normalt – litt oversized i størrelse 🙂 Klem

Comments are closed.