Billy and his favorite toyBilly and his favorite toyBilly and his favorite toy

Billy and his favorite toy

Billy and his favorite toy

Billy and his favorite toy

Billy and his favorite toyBilly and his favorite toy

 He’s SO CUTE i can’t STAND IT

Jeg får ofte spørsmål om Billy, og da jeg knipset disse bildene av han i morges kunne jeg ikke dy meg med å dele dem med dere. Han er så søt med den lille IQ leken sin! Han spinner rundt på gulvet, knurrer og bjeffer mens han slår de søte potene sine på leken i håp om å få ut en godbit. Han er kresen på leker og det er lite som fanger oppmerksomheten hans, men denne kan han leke med til alt er tomt. Det varmer hjertet mitt å se hvor trøtt og utslitt han blir etter å underholde seg selv med denne lille saken. Nå har jeg vært “samboer” med Billy i 7 måneder, og han er bare verdens herligste lille tass (og kanskje mest rampete, hah). Han får alle til å smile, selv på den gråeste dag. Han er med på alt, og stortrives med det. Love!

19 Responses to Billy and his favorite toy

 1. Kan jeg spørre hvor du har kjøpt den leken? Har en malteser selv, og ikke alt som fenger han heller ?

 2. Så søt Billy er!! Kunne tenke meg en slik hund selv:-) Kan jeg spørre hva du mener med å “preppe” huden med fuktighetskrem før du starter med sminkerutinen? Smører du ut kremen på en helt vanlig måte, eller gjør du noe spessielt? Haha, dette spørsmålet var litt på vidda, men har lurt på det lenge nå 🙂 klem!

  • Preppe – prepare. Jeg vasker bare ansiktet i vann og påfører ansiktskrem med lette fingertrykk 🙂 Klem!

  • Preppe – prepare. Jeg vasker bare ansiktet i vann og påfører ansiktskrem med lette fingertrykk 🙂 Klem!

 3. Så skjønn! Har nettopp fått valp selv, og det er noe av det beste som har skjedd meg! ❤️ Så mye glede..
  Elsker bloggen din, du inspirerer veldig:))

 4. Åh, så søt <3 Jeg har et random spørsmål. Jeg ser at du går mye uten sokker i skoene på antrekkene dine. Er ikke det veldig klamt?

  • Jeg bruker alltid sokker, men har en egen måte å brette dem på. Syens sokkekant er like ulekkert som en bh-stropp på vift.. Haha 🙂

 5. Litt feil innlegg å skrive på, men jeg håpet at du kunne svare på hvilken størrelse du har i designers remix settet ditt og hvordan det er i størrelse?:-) takk for svar. Digger bloggen din!:)

  • Hei Marita! Jeg har XS i skjørtet og S i genseren 🙂 Det er normalt – litt oversized i størrelse 🙂 Klem

Follow @ Instagram