Wake up and work out

No nonsense

Pjuh! Da var jeg vel hjemme, ferdig dusjet og mett i magen. Klokken 08:00 startet jeg nemlig dagen på treningssenteret, og litt over en time senere var 2000 meter roing + styrke på rygg og skuldre overstått. Denne uken har vært helt tipp topp på treningsfronten, og det er så deilig. Jeg har så mye energi å hente om dagen og lever rett og slett i en stor boble av lykkerus. Løpelysten er også tilbake for fullt og det er helt herlig!

Wake up and work out

Det å stå opp tidlig for og dra på trening kan være et herk noen dager, men så fort tøyet er på, morgenkaffen inntatt og musikken plugget i ørene er det riktig så deilig. Jeg koser meg rett og slett! Og følelsen av å være ferdig trent mens andre fremdeles ligger og sover er virkelig tilfredsstillende.

Wake up and work out

Hettegenser fra Nike og treningstights fra GinaTricot

Planene for dagen er blant annet å jobbe meg gjennom to-do listen punkt for punkt, og klokken 17:00 er jeg bedt på taco hos pappa. Da får både Billy og Linus kjørt seg litt også, og det er så hyggelig! Jeg elsker å dra på besøk til dem minst en gang i uken. Det er skikkelig avkobling og koselig ♥


Previous Post
Next Post

10 thoughts on “Wake up and work out

 • For en herlig treningstights! Elsker fargene og mønsteret 🙂

 • Andrea
  Elsker stilen din, og den er nettopp sånn jeg har selv 😀 Liker det som er enkelt, klassisk og kanskje med det lille ekstra.. Jeg føler deg på snapchat og i går hadde du et nydelig smykke i rosegull ettersom jeg kunne se, jeg lurer på hvor det er fra? : )

 • Anette
  Du er så motiverende og ikke minst flott Eirin! Jeg skulle ønske jeg hadde den motivasjonen du hadde! 🙂

 • Josefine
  Hei Eirin! Jeg elsker å titte innom både bloggen og instagramen din for å finne inspirasjon og tips til alt mulig 🙂 Jeg flytter til Bergen nå på søndag og lurte på om du har noen favoritt butikker når det kommer til interiør? Gjerne små og skjulte! Setter pris på alt av svar 🙂 Klem!

 • Kristin
  Jeg er også fan av å trene tidlig på morgenen, da blir man liksom ferdig med det, og man føler seg superfresh resten av dagen!
  Men jeg lurer på om du spiser noe før trening så tidlig? Isåfall hva? 🙂

  • Eirin Kristiansen
   Så sant, så sant! Jeg hater å trene på tom mage, så spiser gjerne en avocado og speilegg, banen, proteinshake eller yoghurt 🙂 Det jeg har lett tilgjengelig!

 • Ida
  Kan du legge ut programmet ditt for ryggen og skuldre? Mangler inspirasjon til de øktene for tiden ?

 • Anne
  Flink og motiverende du er!! Stå på 🙂

 • Amalie
  Hei! Hvor har du kjøpt øreproppene dine og hvilket merke er det? 🙂 Vet du om de er vanntette?
  Elsker bloggen din!

  • Eirin Kristiansen
   Hei! De her fra Bose og jeg er strålende fornøyd. Fantastisk lyd i dem 🙂 Vantette vet jeg ikke, dessverre. Tviler på det!

Comments are closed.