Det er tid for fredagskosDet er tid for fredagskos

Inntar plass i sofakroken – Suits står på programmet i kveld! Jeg har fått litt hang up kan man si..

Det er tid for fredagskos

Pynter neglene mine med favoritten «Brides to be» fra Essie i mellomtiden. The perfect nude!

Det er tid for fredagskos

Billy er utslitt etter dagens playdate med Linus! Zzzz..

Det er tid for fredagskosDet er tid for fredagskos

Slippers on, jeans off

God fredagskveld, søte. Håper dere koser dere og finner hvilepulsen i kveld! Jeg har vært på besøk hos pappa i hele ettermiddag frem til nå. Tacoen leverte som alltid, og vi ble sittende å skravle på terrassen i kveldssolen over x-antall kopper kaffe mens jeg lurte til meg noen jordbær fra jordbærplantene hans. Oh yum! Hundene fikk også løpt ifra seg, og alt i alt var det en like koselig ettermiddag som det alltid er når jeg drar på besøk. Nå på en annen side skal jeansen av, huden renses og tøflene på. Jeg er SÅ klar for Suits night! Mange klemmer fra Billy og meg ♥


Previous Post
Next Post

20 thoughts on “Det er tid for fredagskos

 • Maria
  Ha en riktig god helg :*

 • J
  Hei Eirin! Jeg lurte på, hvis du kunne velge mellom Louis Vuitton Neverfull + Keepall eller Marlene Birger sine vesker som ser nesten helt like ut til Neverfull og Keepall(weekendbagen), hvilke ville du valgt uavhegig av pris? Om ikke jeg husker feil så har du alle? Lurer også på hvilke størrelser du ville valgt av de forskjellige merkene, weekend baggen må ha plass til det meste til ca 3-4-5 dager, og det må være ok plass i neverfull vesken eller tilsvarende veske til Marlene B. Men jeg vil også kunne bruke vesken til feks bytur og andre hverdagslige ting uten at den blir for stor. Dette ble litt mye og kanskje rotete, men håper du vil svare da jeg tror du har alle de 4 jeg vurderer. Veldig usikkker på hvilke jeg skal gå for mht kvalitet, størrelse og ikke minst hvem som er finest.

  Klem <3

  • Eirin Kristiansen
   Hei! Jeg ville gått for By Malene Birger Wallikan som weekendbag og By Malene Birger Grineeh til byturer etc. Denne størrelsen er helt perfekt til det synes jeg 🙂 Er ikke så glad i Louis Vuitton lengre. Spesiel Keepall, den er veldig tung og det er upraktisk til reise. Men dette er jo selvfølgelig smak og behag. Eller synes jeg desginet til By Malene Birger er finest. Klem <3

 • Lone
  Hvor er gulvteppet ditt fra? 🙂

 • Åh, du har det så koselig <3

 • Sofia
  Hei Eirin, jeg elsker bloggen din og leser den fast!
  Jeg lurte på en ting, hvor er det smykket ditt fra det som har en rund gull andhenger med forbokstaven din på? Håper du kjønner hva jeg menere 🙂

 • Laura
  Åh, elsker disse indlæg ♥ De er så koselige! 🙂

 • Karoline W
  Ååh Suits er såå bra! Slukte alt i vår haha. Og når du er ferdig med det, må du se White Collar. Litt samme sjangeren og like gøy – det har jeg slukt nå i sommer 😀 God lørdag!

 • Andrea
  Du har det så fint! 🙂

 • Aurora
  Hei! Hvor er glassplata på bordet ditt fra? Er på utkikk etter en glassplate ☺️?

  • Eirin Kristiansen
   Den fikk jeg speialtilpasset hos Arna Glass 🙂

 • Helene
  Hei!
  Fy, så inspirerende du er for tiden, du stråler!

  Av alle ting, så lurer jeg på hvor jeansene på dette innlegget er fra? Så ut som en fin blåfarge. Jeg hater egentlig blåe jeans og sliter med å finne den «riktige» blåfargen, men denne så veldig fin ut, hehe!
  Setter stor pris på svar, så får jeg hivd meg for å sjekke den ut, for jeg trenger så sårt en jeans..

  • Eirin Kristiansen
   TAKK Helene! Det gjør meg såå glad 🙂 Buksen er fra BikBok. Den er veldig fin! Klem <3

 • Mathea
  Hei Eirìn! Hvor er buksen din fra? Er på jakt etter en i akkurat denne fargen og lengden ser perfekt ut! 😀

 • Ingrid
  Beklager, du har sikkert svart på det her før, men kor er taklampa fra? 🙂

Comments are closed.