Source and picture credit: Kourtney’s blog

•  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •

Good morgen! Ja, jeg er superfan av Kourtney Kardashian og synes hun er helt rå på mange måter – stilmessig, interiørmessig men også når det kommer til trening, velvære og helse! Dette er Matcha puddingen jeg snakket om i innlegget ’10 ting jeg vil gjøre i februar’ og den har jeg tenkt å bryne meg på i helgen. Så den ikke innbydende ut? Perfekt som sunn frokost eller mellommåltid! Jeg fant den på bloggen hennes som btw er verdt å følge for mye fin inspirasjon.

/ Good morning! Yes, I’m super fan of Kourtney Kardashian and I think she’s bomb dot com in many ways – when it comes to style and interior, but also health and fitness! This Matcha pudding is the one I said I wanted to make in my ’10 things I want to do this month’ post. Looks delish, right?! Perfect healthy breakfast or snack alternative for busy days. I btw found the recipe on her blog which I think is worth following. So much inspiration!

M M M

Oppskriften fant jeg HER. Det må nevnes at appen koster $2.99 i måneden hvis man vil låse opp alle artiklene, noe jeg synes er litt kjipt. But that’s how the Kardashian’s roll, I guess! Det er dog 7 dagers ‘free trial’ så henter du ut oppskriften og avslutter medlemskapet etterpå…. Sneaky sneaky! (a)

/ I found the recipe HERE. I have to mention that it costs $2.99 for a monthly subscription if you want to unlock all her articles, which I think is quite a bummer. But that’s how the Kardashian’s roll, I guess! You get a 7 day free trial though, so if you track down the recipe and cancel subscription.. (a)

•  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •

I dag har pappa bursdag (♥) og før jeg skal dra avgårde til han for en liten feiring i kveld står jobb og trening på agendaen. Jeg våknet til hvit ustikt i morges, og vinteren er tydeligvis ikke helt på hell likevel. Da er det bare til å pakke seg godt inn! Håper dere får en kjempefin dag. Halvveis til helg! Klem

/ Today it’s my dad’s birthday (♥) and before I’m heading to his house tonight for a little celebration, work and workout are on my agenda. I woke up to a white view this morning, so I guess winter isn’t quite over yet. Brrrr! Wish you all a wonderful day – halfway to the weekend already! Yaay. Xx

7 Responses to Kourtney’s matcha pudding

  1. Var også fan av livstilen til Kourtney, men merker at jeg irriterer meg veldig over at hun, og veldig mange andre, fremmer et glutenfritt kosthold, uten å egentlig vite hva det er, og uten at det er bevist å være noe sunnere enn mat som ikke inneholder gluten :/
    (Gluten er forsåvidt et protein som finnes naturlig i hvete, havre etc) 🙂

    • Ja, det er forsåvidt sant. Jeg lever ikke glutenfritt, men klarer å skille inspirasjon til tross for at jeg ikke er enig i asbsolutt alt som deles! Mye gode oppskrifter, og fine innlegg om interiør spesielt ?

  2. Dette så godt ut 🙂 vill prøve denne 🙂 gratulerer til pappaen din med bursdagen 🙂

Follow @ Instagram