Source and picture credit: Kourtney’s blog

•  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •

Good morgen! Ja, jeg er superfan av Kourtney Kardashian og synes hun er helt rå på mange måter – stilmessig, interiørmessig men også når det kommer til trening, velvære og helse! Dette er Matcha puddingen jeg snakket om i innlegget ’10 ting jeg vil gjøre i februar’ og den har jeg tenkt å bryne meg på i helgen. Så den ikke innbydende ut? Perfekt som sunn frokost eller mellommåltid! Jeg fant den på bloggen hennes som btw er verdt å følge for mye fin inspirasjon.

/ Good morning! Yes, I’m super fan of Kourtney Kardashian and I think she’s bomb dot com in many ways – when it comes to style and interior, but also health and fitness! This Matcha pudding is the one I said I wanted to make in my ’10 things I want to do this month’ post. Looks delish, right?! Perfect healthy breakfast or snack alternative for busy days. I btw found the recipe on her blog which I think is worth following. So much inspiration!

M M M

Oppskriften fant jeg HER. Det må nevnes at appen koster $2.99 i måneden hvis man vil låse opp alle artiklene, noe jeg synes er litt kjipt. But that’s how the Kardashian’s roll, I guess! Det er dog 7 dagers ‘free trial’ så henter du ut oppskriften og avslutter medlemskapet etterpå…. Sneaky sneaky! (a)

/ I found the recipe HERE. I have to mention that it costs $2.99 for a monthly subscription if you want to unlock all her articles, which I think is quite a bummer. But that’s how the Kardashian’s roll, I guess! You get a 7 day free trial though, so if you track down the recipe and cancel subscription.. (a)

•  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •

I dag har pappa bursdag (♥) og før jeg skal dra avgårde til han for en liten feiring i kveld står jobb og trening på agendaen. Jeg våknet til hvit ustikt i morges, og vinteren er tydeligvis ikke helt på hell likevel. Da er det bare til å pakke seg godt inn! Håper dere får en kjempefin dag. Halvveis til helg! Klem

/ Today it’s my dad’s birthday (♥) and before I’m heading to his house tonight for a little celebration, work and workout are on my agenda. I woke up to a white view this morning, so I guess winter isn’t quite over yet. Brrrr! Wish you all a wonderful day – halfway to the weekend already! Yaay. Xx

Previous Post
Next Post

7 thoughts on “Kourtney’s matcha pudding

 • Sigrid

  Kan du ikke bare legge ut oppskriften her da?

 • Kristine

  Var også fan av livstilen til Kourtney, men merker at jeg irriterer meg veldig over at hun, og veldig mange andre, fremmer et glutenfritt kosthold, uten å egentlig vite hva det er, og uten at det er bevist å være noe sunnere enn mat som ikke inneholder gluten :/
  (Gluten er forsåvidt et protein som finnes naturlig i hvete, havre etc) 🙂

  • Ja, det er forsåvidt sant. Jeg lever ikke glutenfritt, men klarer å skille inspirasjon til tross for at jeg ikke er enig i asbsolutt alt som deles! Mye gode oppskrifter, og fine innlegg om interiør spesielt ?

 • Susannecasandra

  Dette så godt ut 🙂 vill prøve denne 🙂 gratulerer til pappaen din med bursdagen 🙂

Comments are closed.

Translate