fbpx

· W e l c o m e  f e b r u a r y ·

Yes, we survived! Januar er en mørk måned, men nå går vi endelig mot lysere tider. Med meg er det enten/eller! Jeg elsker vinteren og julen, men skulle helst gått direkte til sommer etter det. Noen andre som føler det samme? Februar lover godt så langt, for i Bergen skinner solen som den aldri har gjort i dag. Så deilig! Her kommer innlegget med ’10 ting jeg vil gjøre i februar!’ Tenk at nå er det 3 år siden jeg startet med spalten. Tiden flyr som bare pokker!

· 10 THINGS I WANT TO DO THIS MONTH ·
• • • • • • • • • • • • • •

1. Finne på noe koselig på Valentines day! Iiiiih…. 

2. Denne måneden er det jo Fastelavn også… Jeg har lyst til å lage min egen, fine bukett!

3. Jeg ønsker meg en ny krystall. Noen som vet hvor de har et godt utvalg i Bergen?

4. Denne måneden utfordrer jeg meg selv til å gjøre en meditasjon om dagen. Starting today!

5. Det strikkes som det suser, og målet mitt er å bli ferdig med genseren min denne måneden! Det kan bli… Interessant? Haha!

6. .. Etter det har jeg et mål om å begynne og lese en god bok som jeg kan forsvinne i når jeg trenger en liten time-out. Har dere noen anbefalinger til meg?

7. Jeg har funnet en oppskrift på Matcha pudding som jeg så gjerne vil prøve ut! Det skal jeg gjøre denne måneden. Blir den god deler jeg såklart!

8. Lage en ny bakgrunn for våren som jeg kan dele med dere!

9. Jeg MÅ bytte ut Kate Moss bildet mitt i stuen (misforstå meg rett, det er kult, men jeg er lei). Har noen av dere tips til hva jeg kan erstatte det med? Bilder, dekor, speil, hyller, ett eller annet? Takker på forhånd!

10. Dra på flere turer i denne fine byen jeg bor i, spesielt nå når solen skinner litt fremover! Begynner i morgen – da er Cath min tur-date. Wiiih ♥

45 Responses to 10 ting jeg vil gjøre i februar

 1. Digger denne spalten, veldig inspirerende! Har du lest bøkene til Jojo Moyes? De er verdt å lese. Hun kom nettopp med en ny bok i serien også. Den har jeg lyst til å drømme meg bort i denne måneden 🙂

 2. Kan anbefale “All the lights we cannot see” av Anthony Doerr og “the nightingale” av Kristin Hannah på det varmeste (førstnevnte er hakket bedre) ! 🙂
  En annen bok er “Sapiens; a brief history of humankind”. Den er veldig interessant, og det er en bok som passer å lese “underveis”. Den er litt tung å sette seg ned for å lese over en lenger periode, men en bok det virkelig er verdt å lese.

 3. Anbefaler på det varmeste Shantaram av Gregory David Roberts! Min favorittbok gjennom tidene. Syns den har alt – både spenning, humor og romantikk. Også skriver forfatteren utrolig fint om byen handlingen er satt til; Mumbai, India. Forelsket meg helt i den byen etter å ha lest boka!

 4. Kanskje du kan lage en liten bildevegg med personlige bilder! Synes det er så koselig å pynte med bilder man har tatt selv og bilder av nære og kjære <3 håper du får en fin dag, fine du!

 5. Jeg anbefaler deg å lese “De syv søstre”-bøkene av Lucinda Riley dersom du vil drømme deg bort! De er både spennende og romantiske <3

 6. Ikke ofte jeg kommenterer, men i dag har jeg faktisk noe å komme med: jeg er rimelig sikker på at du kan like boken til Oprah Winfrey – What I know for sure. Veldig fin bok med mye visdom fra en klok dame. I tillegg er den «lettlest», deilig når man skal ha boken som en time-out!

 7. Altså- jeg elsker denne spalten, så du må aldri slutte med det! ? Det er så inspirerende og jeg digger deg og alt du deler! ?
  Ønsker deg en fin dag videre, stor klem!

 8. Nattfilm av Marsha Pessl. Utrolig spennende!

  Kjøp to-tre lerreter og mal ensfarget eller i to-tre nyanser som du lar gli inn i hverandre og heng rett på veggen. Røft og du kan bytte ofte, enten ved å male over eller kjøpe nye og velge nye farger. Når våren virkelig kommer kan du kline til med knallgrønt og matche med puter og pledd.

 9. Du burde lese Best of Me av Nicholas Sparks. Fy søren, den er fantastisk! Det er laget film av den også. Jeg er sånn som ikke klarer å lese bøker med like stor glede om jeg har sett filmen først, så om du er som meg og har sett filmen er det kanskje bedre å finne en annen bok – da anbefaler jeg Jojo Moyes-bøkene, elsker de og!

  Og et annet lite tips: Anbefaler deg å prøve å meditere i skogen eller ved sjøen, det er en helt ny opplevelse! Det trenger ikke være mer enn et par minutter, men bare å finne roen med de beste omgivelsene rundt seg, det er ganske magisk <3

 10. Jeg vil anbefale deg å lese Sult av Knut Hamsun. Den er fascinerende, forvirrende og veldig interessant. Ikke minst er den viktig i litteraturhistorisk sammenheng 🙂

 11. Jeg tror du vil like boka “Astragalen” av Albertine Sarrazin like mye som jeg gjorde. Handlingen er satt til 60-tallets Paris hvor en ung jente rømmer fra et fengsel hvor hun skader Astragalen (ankelen) sin i et fall. En ung mann på motorsykkelfinner henne og hjelper henne å komme seg på beina igjen. Boka er halveis en bigrafisk roman og både spennende og “estetisk”. Og den norske oversettingen er veldig bra.

  https://www.goodreads.com/book/show/34935933-astragalen

 12. Anbefaler en kunster som heter Camilla Grythe. Finner dem på Fineart 🙂 fantastiske fine og tidsløse bilder.

 13. Om du ikke har lest Jojo Moyes´ bøker om Louisa Clark ville jeg gått for de! Elena Ferrantes Napoli-kvartett er også såå nydelige. Hvis du vil a krim så er både Lars Kepler og Jan-Erik Fjell helt fantastiske forfattere. Ellers sluker jeg absolutt alt av Victoria Hislop og Cecilia Samartin <3

 14. To runde speil på veggen i litt bronse farget. Sjekk Slettvolls instragramkonto for inspo, så fint!

 15. Jeg har lest alle Sarah Jio sine bøker uten om den nyeste hennes! Elsker dem, kan ikke få snakket varmt nok om dem! Di er virkelig verdt å lese alle sammen! Fortell oss hvilken bok du ender opp med samme hvilken det blir! Jeg elsker å lese ❤

 16. Hei Eirin! <3 Hva slags bøker liker du å lese? Jeg har en liste på bøker jeg elsker, men vet ikke om du liker samme. Vi alle er jo så forskjellige. Så hvis du sier hva slags du liker, så kan jeg prøve å hjelpe. God fredag og helg fine! <3

 17. Må bare tipse deg om boka “I morgen var jeg alltid en løve”! Kan hende jeg er litt ekstra opptatt av sånt som psykologistudent, men synes den er sykt bra. Boka er både vakker, trist og morsom =)

 18. Anbefaler alt av Lucinda Riley.. Engletreet er en nyydelig bok, samme med “De syv søstre” og bøkene i den serien.. Slår aldri feil! Kan anbefale også å fargelegge mandala for å stresse ned med musikk i bakgrunnen, det er så deilig på mørke kvelder med stearinlys rundt seg.. Nyt måneden! Flott spalte, alltid gøy å lese <3 Klemklem

 19. Om du er på utkikk etter noe nytt og kult å ha på veggen, bør du absolutt ta turen innom Galleri Gategalleriet eller Vault Studios i Bergen sentrum. Du vil garantert ikke angre!

  Klem <3

 20. Om krim er noe for deg, MÅ du lese bøkene av S.J.Bolton – jeg har alle (uten om 2 short-stories bøker..) og jeg elsker de! Beste bøkene jeg har lest, kanskje noen sinne 🙂 Kan jo være perfekt i påsken..?

 21. Things you can see only when you slow down av Haemin Sunim, anbefales på det sterkeste! You’re gonna love it! <3 Klem!

 22. Anbefaler boka “UT” skrevet av Ida Hegazi Høyer. En FANTASTISK god bok! Utrolig morsom, og ironisk. En veldig bra bok å koble seg vekk med, som er humørløftende, samtidig som at den får deg til å tenke.

  Klem :*

 23. Heey,

  i loove your hair and your haircolour.
  I saw your post about it and you wrote you always use the same methode and colour for years but it seems to look darker now so did you maybe change something? How many % do you use to bleach it?
  Would love to hear from you.

  Xx

 24. Hei Eirin 🙂
  Du har på en kjempe lekker kjole i bildet nede til venstre … blå med mønster !
  Er det lov å spørre om hvor denne kan kjøpes?
  Fiiiin mandag til deg 🙂
  Linda 🙂

Follow @ Instagram