fbpx

Reklame: bilder av eget design (bestikk)

.. You should bake cinnamon rolls this weekend ★
• • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • •

Hvis man ikke får vann i munnen av disse bollene, så vet ikke jeg! Innimellom får jeg en bølge av bakeglede skylt over meg, og det hjelper ikke akkurat at ‘Kakekrigen’ går på tv i beste sendetid. Det er som oftest det som forårsaker det! Flinke og skjønne Ida Gran Jansen påstår at dette er verdens beste boller. Jeg kan bekrefte at hun snakker sant. Etter at jeg lagde disse bollene skal jeg aldri gå tilbake til noen andre oppskrifter. Luftige, saftige og super-duper-digge!

/ If your mouth’s not watering now, there must be something wrong! Every now and then I get this instant baking-spirit, especially when they show ‘Kakekrigen’ (Bake war) on tv. That’s usually when it happens, haha! Sweet and talented Ida Gran Jansen claims that this is the best rolls in the world. I can confirm that she speaks the truth! After I tried this recipe I will never ever go back to anything else. They’re airy, juicy and super duper yummy!

. . .

Magnus 28 år – “dette er seriøst de beste bollene jeg noensinne har smakt”. Oh yes! Ikke bare reddet Ida kvelden, men forholdet også for en god stund fremover. Takker og bukker! Oppskriften finner dere HER, og jeg kan garantere at den faller i smak. Forresten verdt å sjekke ut bloggen hennes også.. ♥

/ Magnus 28 y/o – “this is seriously the best rolls I’ve ever had’. Oh yes! Not only did Ida save our night, but probably our relationship for a while as well. Thanks a lot! You’ll find the recipe right HERE, and I can guarantee that you will love it. By the way, you should check out her blog as well..!

★ ★

17 Responses to Up for something sweet?

 1. Åherremiiin? gjett om disse skal bakes i helga!! Vet dog ikke hva jeg sikler mest etter- kanelsnurrene eller det himla fine bestikket du har designa??❤️

 2. Dette skal prøves!! Og deles med folk for å ikke spise opp hele selv ?
  Eirin, jeg plukket opp boken din og når jeg lese første sidene så begynte jeg å tenke tilbake til din første gang i New York, og så så jeg på bloggen at de innleggene er ikke lenger der og lurte på om hvorfor de ble borte og om de kommer tilbake? 🙂

  Klem,
  Anna

  • God idé! Her har det blitt boller til alle måltider, haha ? Jeg skal høre med teknisk om vi kan opprette dem! I fjor fikk vi problemer med innlastning fordi det var så mye tungt innhold fra mange år tilbake, og da ble de eldste innleggene fjernet for å lette innlastning. Derfor de ikke vises! Klem og ønske om god helg ❤️

 3. SÅ hyggelig med oppskrift på noe “ordentlig godt” også innimellom! Synes generelt at det kan bli litt mye av de sunnere, halvveis gode variantene, og noen ganger vil man bare ha noe fullt av sukker og fett ? God helg!

 4. Den oppskrifta er så god,
  laga den maaange ganger – og hadde tenkt at det blir det til fastelaven til helga istedet for boller med krem,
  disse er bare best!! 😉
  Kjempefine bilder forresten 🙂

 5. Brukte du samme topping som Ida også, eller har du din egen variant? Din så litt tykkere og fastere ut, og veldig digg, hehe!

Follow @ Instagram