· My most important essentials regardless destination ·
• • • • • • • •

Den kommende uken reiser jeg til Oslo! Først en dagstur på mandag i forbindelse med pressedag for Hardanger Bestikk, og deretter tilbake igjen torsdag til fredag anledning møter og Costume Awards. Det blir staaas! Jeg får ofte spørsmål om jeg kan vise hva jeg har med meg i kofferten. Det varierer naturligvis etter anledning og destinasjon, men uansett hvor jeg drar har jeg likevel alltid med meg noen faste duppedingser og tilbehør! Take note… ♥

/ This upcoming week I’m traveling to Oslo. First business trip(s) of the year. Yay! On Monday I’m going on a day-trip regarding my press day for Hardanger Bestikk. On Wednesday I’m traveling back for meetings and Costume Awards! So excited.. I get a lot of questions about ‘what’s in my suitcase’, and of course, this various according to where and what I’m doing. Still, there’s a few things I always pack with me no matter what! Take note…

Stearinlys – hotellrom er ofte upersonlige, og derfor pakker jeg alltid med meg stearinlys. Det er hyggelig!

Skjerf – dette må jeg alltid ha med meg i håndbagasjen, til og med til varmere strøk. Det er nesten alltid kaldt i kabinen, og da bruker jeg det som teppe! Dessuten er det også ofte kjølig på hotellrom, og da kommer det godt med. Dette fine skjerfet fikk jeg av beste Cath!

Portable charger – når man er på tur kan det gå mange timer før man er tilbake på hotellet, og da er det essensielt å ha en lader i vesken slik at man aldri går tom for strøm..! Denne søte er fra H&M.

Lesestoff – om det er et magasin, en bok eller lesebrett spiller ingen rolle. Det kommer alltid godt med da det alltid er mye venting i forbindelse med reising! Da er det fint å senke skuldre og ta et dypdykk i noe inspirerende.

AirPods – trådløse hodetelefoner som ikke floker seg er et must. Jeg hører alltid på musikk på flyet, og på kvelden er det fint å kunne stenge verden ute og meditere etter en lang dag på farten.. Tipser igjen om appen ‘Calm’! Perfekt måte å stresse ned på reise, såvel som i hverdagen.

De-stress kit – dette er et muuust. Spesielt på hektiske jobbreiser! Det hjelper meg å stresse ned og være mer i balanse.
Se gjerne dette innlegget jeg skrev om kittet, for inspirasjon.

Amethyst krystall – jeg liker å ta med meg denne på reise. Den letter på stress, gir en indre ro og styrke. Legg den under hotellputen før du legger deg!

Solbriller – det sier vel seg selv, men jeg elsker å ha solbriller lett tilgjengelig i vesken. Du får alltid bruk for dem!

Candles – hotel rooms can often feel a little impersonal, and therefore I love to bring candles to make it cozier!

Scarf – I always bring this with me in my handbag no matter what destination. It works great as a blanket in the (often very cold) cabin. I also think hotel rooms often can be quite cold, so it’s nice to have it available just in case. I got this scarf from my bestie, Cath! So pretty and super comforting…

Portable charger – when traveling you most likely spend a lot of time on the run, so a portable charger is always nice to have easily available.

Something to read – magazines, books, e-tablets… Travelling, unfortunately, means a lot of waiting! It’s nice to have something inspiring to read.

AirPods – I’m addicted to these… No cords, no tangles! I love to listen to music during the flight, and in the evening after a long and stressful day, It’s nice to have them available for meditating. Again, I really recommend the app ‘Calm’!

De-stress kit – A must, definitely on business trips. This kit helps me de-stress and be more balanced. I love it!

Amethyst crystal – bring this with you for stress relief and inner peace. Place it under your pillow!

Sunglasses – no need to explain, or?… I love having sunglasses in my bag. You’ll always need them! 

Previous Post
Next Post

29 thoughts on “Always in my suitcase

 • Susannecasandra
  Alt dette her var kjempe lurt 🙂 åsset merke er solbrillene ?

 • Dette kommer godt med! Skal selv på jobbreise til Oslo neste torsdag, så skal definitivt huske flere av disse tipsene dine da. Håper du har en fantastisk helg videre, fineste du <3 Stor klem
  http://www.charlottetunes.no

 • S
  Jeg blir veldig fascinert over dette med krystaller. Hva fikk deg til å bli interessert i det? Og kjenner du virkelig at denne krystallen hjelper mot stress og indre ro? 🙂

  • Jeg har alltid vært spirituell av meg og lever bedre i troen på slike ting, til tross for at kanskje andre mener at det er tull. For meg er det viktig, og det er det som teller! 🙂 Jeg ble intressert i krystaller for rundt 2 år siden da jeg med en tilfedighet havnet i en gullsmed i New York som solgte dette. Jeg ble der i over en time og pratet med en dame i butikken som inspirerte meg veldig! Jeg kjente og tittet på mange forskjellige, men ble ikke helt overbevist. Da jeg skulle til å gå plukket jeg opp en hvit krystall og ble umiddelbart glodvarm i hendene. Det var visst den rette for meg 🙂 Den skulle gi clarity, og den kvelden fikk jeg oppleve det på det sterkeste uten å gå i detalj. Da ble jeg overbevist! Siden har jeg vært veldig fascinert over det. Føler det hjelper meg og jeg elsker å være omringet av det, spesielt i leiligheten for riktig og god energi 🙂 Det er viktig å finne krystallen for deg – det kan ta tid å finne, men du vet når du vet. Det trenger ikke nødvendigvis å være den fineste!

 • Christine
  Hvor har du kjøpt ringen du bruker på snapchatten du publiserte i dag? 🙂

 • Bente
  Hei fine Eirin.?Hvor er ringen din fra som er avbildet på Insta ?

 • Jenni
  Kjekke ting å ha med i kofferten, men får litt hetta av stearinlys på hotellrom pga brannfaren! God tur til Oslo og God helg

 • Marie
  Syns det er interessant og litt spesielt at du tror på dette med krystaller og energier. Jeg har ikke noe imot at andre tror det ligger noe i det, men det er kanskje greit å informere om at det egentlig ikke finnes noen vitenskapelige bevis på at dette faktisk fungerer. Hvis du har lyst til å lære mer om akkurat det så anbefaler jeg deg å se Folkeopplysningen som ligger ute på NRK sine nettsider. De tar opp alt innenfor alternativ-universet på en veldig ryddig og lett forståelig måte 🙂

 • Linn
  Hvor kjøper du krystaller? Finst det butikker i Bergen som selger det? 🙂

 • Vilde
  Hei! Hvor er gulvlampen du har i andre etasje fra? Husker du pris? God helg:-)

 • Linn
  Hei du,
  Hvor har du kjøpt stuebordet du har i 2.etg? Og hva er prisen? 🙂

 • Liv
  Hva heter skjerfet??

 • Ida
  Veldig fint innlegg! Jeg lurte på om du kunne lage et innlegg om hva du lærte i 2017? Slik som du gjorde fra 2016 ?

 • Cathrine
  Nydelig skjerf! Hvor er det kjøpt?

 • Meg
  Hei Eirin?? kjempeinteressant med sånne innlegg! Du er så flink! Lurte på en ting. Jeg så deg en gang for lenge siden, men turte ikke si hei. Ville ikke forstyrre. Lurte på om du syns det er greit at man ber deg om en selfie eller noe når man ser deg, eller om du helst vil være i fred? Klem?

  • Hei søte! Ååå nei, jeg blir SÅ glad om dere kommer og hilser på. Det gjør meg virkelig kjempeglad 😀 Lov meg at du gjør det neste gang <3 God klem!

 • Hilde
  Hei skjønne deg! Jeg lurte bare på om det intervjuet du gjorde med God kveld Norge for en stund tilbake kommer til å bli sendt på TV, og om du kommer til å avsløre ditt andre prosjekt snart? 🙂 Du er en stor inspirasjon!

  Klem

 • Elsker skjerfet, alltid et must have hos meg å – men hvilken farge er det? 🙂

  • Jeg prøvde å finne det i nettbutikken til Holzweiler for deg uten hell :/ Vet ikke hva fargen heter dessverre! Sjekk ut Infinity 🙂

Comments are closed.