fbpx

→ T i m e  f o r  a  l i t t l e  p h o n e  t o u r  ★

• • • • • • • • • • • • • • • •

Mange har ønsket et innlegg om hva jeg har på telefonen, og om ikke jeg kan vise dere alt. Utfordring akseptert! Personlig liker jeg å ha alle apper og mapper samlet på førstesiden. Derfor har jeg ingen flere slides, men istedenfor sortert alt i 6 mapper – En mappe for jobb, en mappe for hjemmet (feks. SmartHus app hvor jeg styrer lys, videoovervåkning og alarmer, tv-guide, styring av maskemaskin over WiFi ++). En mappe for alt viktig (kalkulator, notater, 1881 ++), en mappe for reise (flyapper, kart, hotell, taxi ++), en for fotoredigerings apper, og en for helse (meditasjonsapper, oppskrifter, trening++).

/ Many of you have requested a post about ‘what’s on my phone’. Personally, I like to have all my apps and folders on the first page. I sort everything in 6 different folders – one for work, one for my home (here I have my SmartHouse app, tv-guide, washing machine ++), one for everything important (calculator, notes, 1881++), one for travels (flight apps, map, hotel, taxi++), one for photo editing, and one for health (meditation apps, workout ++). 

. . .

Noen apper favoriserer jeg naturligvis mer enn andre. De har jeg huket ut! Jeg skal ikke gå inn på alle da de forklarer seg selv, men… VSCO og Lightroom CC bruker jeg til bildene jeg redigerer på Instagram. Dette er det mange som lurer på! C8 og KP3 filtrene er favoritter. Jeg vil også tipse dere om 1881 MobilSøk. En nyttig app for alle som har telefonskrekk – ringer et ukjent nummer, søker 1881 opp nummeret for deg automatisk og viser hvem det er. Jeg er i tillegg avhengig av ‘Week Cal’ og ‘Påminnelser’ som dere ser på førstesiden lengre oppe i innlegget. Utrolig nyttige apper til to-do’s og avtaler!

/ Some apps I favorite more than others, of course. I’ve pointed them out above! I’m not going to elaborate every single one but… VSCO and Lightroom CC I use for photo editing on Instagram. My favorite filters right now is C8 and KP3! Many of you have been wondering about that. 1881 mobile search shows you who’s calling if you don’t recognize the number. I’m also really addicted to ‘week cal’ and ‘reminders’ to keep track of to-do’s and appointments.

.. En inspirerende bakgrunn er alt! Jeg elsker denne med stjerner som jeg fant på Pinterest ★
/ An inspiring background is everything! I love this one with the golden stars that I found on Pinterest.

85 Responses to What’s on my phone?

 1. Hiii!! : ))

  Herlig med dette innlegget! ☺️ Tusen takk ❤️❤️ Kan du vise flere sider i de mappene dine også, så du får vist alle appene?? : ) Klemmer!

  • Hei Henriette! Det blir med dette – de andre slidene er ikke noe spennende. Her har jeg for det meste stuffet alle de orginale appene fra Apple som ikke kan slettes, og som jeg ikke bruker 🙂 Klem tilbake!

 2. Åå så kjekt innlegg. Masse nyttige tips, spesielt den 1881 appen ? men kan jeg spørre hvor du har kjøpt dekselet ditt og hvordan det ser ut bak? ?

 3. Hei! Følger deg og bloggene dine! Du inspirerer meg sså mye og jeg vil bare takke så masse for alt du skriver og legger ut!! ❤️? det er så koselig å lese og se bildene som du legge ut og jeg elsker alt du gjør! Håper alt er bra! Stor klem til deg. Prøvde å finne bakgrunnen din som du har på mobilen din, men fant den ikke på Pinterest. Den synes jeg var så fin! Kunne du sende noe link eller noe til hvor jeg kan finne den? Tusen takk! Ha en veldig fin dag og kveld videre❤️?

 4. Så fint innlegg! Lurer forresten på hvilke type behandling du pleier å ta hos frisøren? Jeg tenkte å dra til din mor for striper, men pleier du å ta folie eller hette? Klem<3

 5. Hei! Gode tips! Har følget bloggen din hver dag i noen år nå og jeg elsker den, mye inspirerende! Jeg lurte på om du har en link til bakgrunnen? Prøvde finne den på Pinterest men fant den ikke 🙂

 6. Så gode tips, bruker også vsco og elsker den! 1881-appen skal jeg laste ned med en gang!! 🙂 Ha en super fin kveld videre skjønne du ❥

 7. Elsker slike innlegg ?
  Kan jeg spørre hva søkeordet eller om du kan linke til bakgrunnen?
  Du er en stor inspirasjon!

 8. Takk for supre tips, telefonen er herved pusset opp! 🙂 Kan du kanskje sende meg bakgrunnen også? Den var så fin! Hehe
  C

 9. Åh ble så inspirert av det her! I hvert fall reisemappa, måtte lage en selv sånn at æ har styr på alt med tanke på at man reise litt frem og tilbake! <3

  Ser så frem til våren/sommeren på bloggen. Du inspirere på alle mulige måta både innenfor mote, mat, reise og nyttige tips!! E det èn blogg og Instagram konto æ kommer til å følge i flere år fremover må det være din fordi du alltid kommer med fine innlegg og ærlige meninge på alt! Du virke så herlig

  Klem til dæ <3

 10. Heiii!!! :)) Så herlig innlegg! Masse flott inspo. Kan du fortelle litt hvordan du organiserer notatene dine + påminnelser?? Hva er triksene? Har du pintrest-appen også?

 11. Inspirerende innlegg, tusen takk for at du tok deg tid til å lage!

  Om du hadde orket hadde jeg satt pris på å få tilsendt bakgrunnen også. ?

 12. Heii skjønne <3 Vil du maile meg den fine bakgrunnen og? SÅ fin!
  Også må jeg bare si at du inspirerer meg hver eneste dag, og jeg er så glad for at du deler! En utrolig bra jobb gjør du!
  Klemmer

 13. Fantastisk! Den 1881 appen som du må registrere deg og senda SMS for, er det gratis eller er det noko som kostar? Liker veldig lite ukjende nummer so tek aldri telefonen og ringer opp igjen dersom eg kjenner personen bak nummeret eller sender melding. Dersom det er selgere, blokkera eg dei 😉
  Du er en stor inspirasjon 🙂

 14. Et tips! Dersom du hører en kul sang, og er inne på Snapchat, så har de ett samarbeid med Shazam? bare hold fingeren inne en tilfeldig plass! Da begynner en hvit sirkel å snurre, og så kommer sangen opp <3 tusen takk for så mange gode tips, du er en stor inspirasjon!

 15. Hei Eirin! Tusen takk for at du delte, har nå lastet ned flere av appene selv ? En app jeg ble spesielt nysgjerrig på var DogBuddy! Kunne tenke meg å være hundepasser, men kjenner jeg er litt skeptisk da de vil ha tilsendt full ID (noe jeg også så klart forstår!!), og jeg må frasi meg rett til skatte lover o.l. Det som gjør meg skeptisk er at jeg ikke aaaaner om dette er trygt?? Hva er din erfaring med den, evt dine venners? Har du måtte dele alt av ID o.l? ? Ha en fin dag!!

  • Hei Malin! Min erfaring med DogBuddy er at det er helt trygt! Man må oppgi full ID osv for hundeeiernes sikkerhet osv. Jeg synes det er kjempebra, er jo litt skummelt at en fremmed skal passe hunden i utgangspunktet 😀 Ha en fin dag du også!

 16. Dette var et skikkelig fint og gjennomført innlegg! Moro å se hvordan andre har det på telefonen også 🙂

 17. Ble nødt til å organisere telefonen på nytt når jeg så det her jeg, haha<3 Koster forresten Calm noe?
  Tusen takk for at du er du, og for all den inspirasjonen du gir hver dag<3

 18. Hvor er det nydelige armbåndet ditt fra? Bare ett klikk innom bloggen din og humøret mitt blir med en gang bedre! SÅ mange fine lyse ideer, bilder og tips! God kveld, klem <3

 19. Takk for inspirasjonen! Jeg skal definitivt gjennomgå hvilke apper jeg selv har, og hvilke av dem som bare tar opp plass. Ser at du har Sonos-appen. Jeg har lenge lurt på å kjøpe meg en høyttaler fra Sonos, og lurer på hvilken du har og om det er en du kan anbefale? Ellers lurte jeg også på hvorfor du bruker WeekCal i stedet for kalender-appen som følger med telefonen – er det noen forskjell som gjør den bedre? Og liker du Calm bedre enn Headspace?

  • Bare hyggelig! Jeg har Sonos One – veldig god lyd i den 🙂 Jeg synes WeekCal er mye morsommere og mer oversiktlig enn den Kalenderen som allerede er på telefonen. Ellers foretrekker jeg Calm foreløpig, har ikke testet ut Headspace ordentlig enda! Klem

   • Tusen takk for svaret! Det var Sonos One som var mest aktuell, så da spørs det om det blir den 🙂 Gleder meg til å teste ut Calm; takk for tipset 🙂 God bedring forresten <3

 20. Hei Eirin! Elsker bloggen din, så mye bra inspirasjon. Jeg lurer på hvor du har kjøpt cartier armbåndet ditt? Og hvor mye det kostet?
  Klem

 21. Så ryddig! Og for en fin bakgrunn!✨ Har prøvd å finne den på Pinterest, men finner den ikke..
  btw elsker bloggen din! Så inspirerende og flott! Perfekt å titte innom når man skal koble av en kveld ?
  Klem!

Follow @ Instagram