fbpx

Jeg elsker å krydre hverdagen med små velvære-ritualer og deilige produkter som gjør meg glad og avslappet. Jeg har hatt L’Occitane sin Pillow Mist på nattbordet i flere år siden jeg fikk min første flaske av mamma, og sprayer lett over puten før jeg legger meg om kvelden. Da sovner jeg lettere, og skuldrene senker seg. For noen måneder siden kjøpte jeg meg også et De-Stress kit fra Neom, og jeg elsker det! Derfor vil jeg gjerne tipse dere om det også.

// I love to spice up the everyday life with small rituals and calming products that makes me happy and de-stressed. I’ve had L’Occitane’s Pillow Mist on my night stand for years ever since I got my first bottle from my mom. I simply spray it over my sheets before I go to bed and it’s so calming. A few months ago I got introduced to Neom and I LOVE this brand. I got the De-Stress Kit and I think It’s amazing. Therefore I want to tips you guys about it as well!

· 3 steps to de-stress ·

. . .

1. Påfør Stress Relief Pulse Point på håndleddene, i tinningen og bak ørene.
/ Apply the Stress Relief Pulse Point on your wrists, temples and behind your ears.

2.
Varm opp Nourish, Breathe & Calm Balm mellom hendene, og masser den inn i huden.
Dekk til nesen og munnen med hendene etterpå, og pust dypt inn og ut i 10 sekunder.
/ Warm a pea-sized amount of the Nourish, Breathe & Calm Balm in the palm of your hands before
massaging
into the skin. Cup your hands over your nose and mouth and breathe in for 10 seconds.

3. Spray Daily De-Stress On The Go Mist over og rundt deg. Elsker denne!
/ Spritz the Daily De-Stress On The Go Mist above you, letting a scent cloud rain down.

· I always have the ‘on-the-go mist’ in my bag ·

Neom sine produkter er fantastiske, og det finnes andre typer kits som ‘mood lifting kit’, ‘energy boosting kit’ og ‘sleep kit’ også. Jeg elsker tanken bak disse produktene, og at man skal fokusere på å roe ned og ta seg en 5 minutters time-out i en stressende hverdag. Det har vi alle godt av å bli minnet på!

// Neom have a wide range of amazing products, and they also have other kits like‘ mood lifting kit’, ‘energy boosting kit’ and ‘sleep kit’. I love products that reminds you of taking a little time-out in the hectic life. I think that’s something we all need to be reminded of every now and then! Xx

9 Responses to De-stress kit

 1. Hei! 🙂
  Så det skjørte ditt på snap her om dagen, og lurer så felt på hvilket merke det er fra?
  Også lurte jeg på om du har noen gode sommerdrink tips? 😀
  Liker virkelig bloggen din, klem 🙂

  • Hei Karoline! Det er fra Ellos og det kommer innlegg med det i dag 🙂 Jeg ELSKER pina colada <3 Beste jeg vet! Og mohito 😀 Både virgin og vanlig av begge.

 2. Kjære Eirin, hvor er skjørtet som du la ut på insta story fra? Har du link på det? ? har så lyst på det til sommeren og Dubai

 3. Hei fine deg <3 Du har skrevet et par ganger i innlegg at du har hatt en tung start på året, men at det nå går bedre. Kunne du delt noe rundt hva som har skjedd, ettersom du har det litt bedre nå? Er det brudd med kjæreste eller noe med prosjektene dine, eller lignende?
  Forstår godt at du ikke vil være så privat, men siden du deler med oss at ting har vært vondt i det hele tatt, kanskje du kan si noe mer om det? Jeg savner litt mer private innlegg fra deg, skjønner at du ikke vil blotte hele livet ditt for verden, men litt av og til hadde vært fint for leserne dine som har fulgt deg fra start og kanskje opplever at bloggen blir mer og mer "lukket". Ellers er bloggen din nydelig å se på og inspirerende med fine bilder. Men jeg er interessert i deg som person også, du virker så flott og fin "bak fasaden", noe jeg hadde synes vært interessant å lest mer om her inne. Klem fast leser 🙂

Follow @ Instagram