Riktig god mandag, fine dere. Så hyggelig at oppskriften og det lille de-stress tipset mitt falt i smak i går. Det gjør meg glad! Ta med dere den lille påminnelsen inn i den nye uken, så blir den vellykket skal dere se. Jeg har hatt en blåmandag hittil med både kantkjøring og revning av jeans midt på åpen gate – ellers krysser jeg alt jeg har for at flaksen snur. Haha! Nå skal jeg en liten tur på Ikea for å kjøpe nye planter til leiligheten. Alltid like stas 

// Happy Monday sweeties! I’m so glad you liked my recipe and the little de-stress tips that I shared with you yesterday. You should take with you the little de-stress reminder into the new week – don’t forget to breathe and take time-outs whenever things get too stressful. My Monday so far has been kind of blue with everything from edge driving to ripped jeans in the middle of an open street. Hopefully my luck will turn around! Now I’m gonna do some plant-shopping.

Beautiful floral dress: HERE (adlink)

Sommeren er rett rundt hjørnet, og jeg har funnet den søteste sommerkjolen fra Nelly. Den er like deilig som penere ‘home wear’ på morgenkvisten, som til sene kvelder i sandaler med en skinnjakke over. Jeg elsker kjoler med snøring i livet som gir litt fasong, og blomster på plagg gjør meg minst like glad som blomster i hjemmet. Jeg tror søren meg at jeg skal unne meg en mandagsbukett i dag når jeg først er på plante-shopping! Det er ikke så ofte lengre som før.. Da er det ekstra hyggelig når jeg først unner meg det. Det burde dere også gjøre! You deserve it.. Psst! Peonene er mye rimeligere hos Coop. Mohaha!

// Summer is right around the corner and I got my hands on the prettiest summer dress. It’s just as perfect as pretty home wear in the sunny mornings, as for late summer nights with sandals and a leather jacket thrown over it. I love dresses with waist belts like this one, it gives the dress and the whole look a nice silhouette. Flowers on my clothes makes me just as happy as flowers in my home. I think I’m gonna treat myself with a pretty Monday boquet today! I don’t do that as often as I used to anymore.. You should too, you deserve it! Psst.. The flowers at the grocery shop is much cheaper. Haha!

· Wish you a wonderful new week ·

Previous Post
Next Post

25 thoughts on “Summer in the air

 • Susanne
  Du er så fin 🙂

  Hvor høy er du og hvilken størrelse har du i kjolen?

  Hvor er kjedet fra? 🙂

  klem

 • Mariell
  Hei fine deg! Jeg lurer på om du vil dele hvilken størrelse du har i kjolen og hva du har under kjolen siden den er så lav i utringningen? Du kledde den sykt godt <3 Klem

  • Hei Mariell! Jeg har min i small og under har jeg en balcony BH fra VS 🙂 Fint med blondebh også, når det vises litt synes jeg. Spesielt med et gullsmykke <3 Klem

 • Chris
  Hei Erin, nydelig kjole! Hvordan er den i størrelsen? 🙂

 • Så utrolig fin kjole!

 • Ååå, så fin kjole! Super fin farge til deg også 😀 Ha en helt fantastisk start på uken fine deg <3 klem

 • Maren
  Du ser jo helt nydelig ut i den kjolen????
  Jeg bare eeeelsker stilen din✌️️✌️️?
  Jeg lurte veldig på hvor de sorte loafers med pels inni var fra?? Så de på snap?

 • Susannecasandra
  Gud får en søt kjole 🙂 gikk rett inn å bestilte den 🙂
  Håper mandagen din blir bedre utover dagen:)
  Så at du gikk med noen svarte sko med brunt hår inni. Hvor er de fra ?

 • Maren
  De loafers med pels inni .Er skoene fra shein? Måååå ha sånna sko??

  Er de i fløyel?Såg sånn ut??
  Om de er fra shein,hvordan var de i str?

 • maren
  maser her.tihi
  Meen de loafers slip in,om det er de fra shein.Har du merket noe lukt med de? Noen sier de lukter veldig kjemisk

  ha en nydelig kveld vidre

 • Mia
  Hvor er smykke fra? 🙂

 • Susannecasandra
  Har du link til malene Birger veska du viste på snap :)?

 • Ida
  Utrolig fine bilder, og kjole! Kan jeg spørre om hvor lang leveringstiden var når du bestilte noe på gucci.com for ikke så lenge siden? 😀

 • You are gorgeous!

Comments are closed.