I samarbeid med Ellos

· I can’t wait for summer to arrive · 

Hat: 
Sunnies: 
Bracelet: HERE
T-shirt: 

Skirt: 
Necklace: 
Beach bag: 
Sandals:

❥ This skirt is so light and dreamy

. . .

He-rre-guuud nå gleder jeg meg til Bali! Det er ikke mer enn tre uker igjen til avreise, og dette skjørtet skal jeg pakke meg meg i kofferten. Det har haglet inn spørsmål om hvor det er fra etter at jeg viste det på Snap og Insta-stories, og det er altså fra Ellos. Jeg måtte klikke det hjem med en gang jeg fikk øye på det, og jeg må si at det var enda finere i virkeligheten enn på bildene. I tillegg føles det så lett på, og det blåser så fint i vinden! Et must-have i sommergarderoben! Her forleden viste gradestokken over 20, og da valgte jeg å style det med en helt basic t-shirt, gullsmykker, sorte sandaler med gullspenner og solbriller på nesen. Deilige sommervibber! Ellos har MYE fine nyheter inne nå – dere kan se hele utvalget deres HER. Ha en fin kveld 

Previous Post
Next Post

36 thoughts on “H o l i d a y

 • Susannecasandra
  Gud hvor fint antrekk 🙂
  Du er så flink til å sette sammen antrekk dette må jeg bare kjøpe 🙂 skal til Roma i juli å dette må være med meg 🙂
  Ha en kjempe fin tirsdag:)
  Har du link til malene Birger veska du viste på snap?:)

 • Jeanette
  Du er bare kjempevakker,Eirin 😉

 • Cecilie
  Du ser så flott og sunn ut <3

 • Diana
  Veldig fint antrekk 🙂 Jeg lurer på hvilke størrelse du har i skjørtet?

 • Bella
  Reiser til bali to uker før deg, så lurte på om du har noen tips før du drar? ? Eventuelle steder du vet du skal, eller som er bra 🙂

 • utrolig herlig skjørt !

 • Marion
  Er det stort i str det skjørtet? Er det omslagsskjørt?

 • Stine
  Åå la nettopp inn bestilling på dette skjørtet og en del andre herlige sommerklær!! Kan ikke vente med å bruke klærne i Dubai og til sommeren <3 farlig at du legger ut link til ulike klær, går i minus snart hahahah

 • Eirin
  Så fint!! Hvilken str har du i skjørtet??

 • Bell
  Skikkelig sommerlig og deilig antrekk 🙂 Veldig fint skjørt, like den passformen og lengden på skjørt med tynt stoff <3 Vurderer du å ansette fotograf til antrekksbilder av deg? Eller syns du det er like greit og enkelt å bruke fjernkontrollen for selvutløser? Veldig flotte bilder av deg ihvertfall :-*

  • Takk Bell <3 Jeg bruker nesten aldri fjernkontroll, men de siste dagene har jeg måttet gjøre det slik. Får ellers hjelp av venner og kollegaer :*

 • Elin
  Så fint skjørt:)
  Hvilken str har du?

 • Nyyydelige du <3

 • Villemo
  Så fint skjørt, og liker virkelig hvordan du setter sammen antrekk! Jeg har et spørsmål som jeg håper du vil svare på, du har alltid så fin glød og ser så brun ut året rundt. Bruker du noe selvbruning, solarium eller er du sånn naturlig?

  • Oda
   Dette lurer jeg på også! 🙂 Kanskje du kunne laget en tutorial (ikke bare skrive om/vise frem produktene) om hvordan du legger hudsminke?

  • Hei! Jeg blir veldig lett brun og har god farge naturlig hele året. Jeg bruker Sephora sin egen selbruning eller St. Tropez innimellom. Og betakaroten som kosttilskudd hver dag nå mot sommeren. Det hjelper på 🙂

 • Merete
  Hvordan er skjørtet i str? ?

 • Celine R
  Du er så utrolig vakker Eirin <3
  Hvilke redigeringsprogram/filter bruker du? Var fantastisk lys og farger på bildene!

 • Tonje
  Hei? Leste at du hadde kjøpt hagemøblene dine på furniturebox. Har du kjøpt noe annet der? Fornøyd med dem?

 • Nina
  Hei Eirin 🙂 Du er bare så utrolig vakker!! Dette antrekket kledde du kjempegodt! Kult med den mørke bh-en under den hvite t-skjorten! Ha en fin dag <3 Hilsen Nina

 • Nora
  Hei! Hvor er t-skjorten fra? 😀

 • RM
  Hei, du er så nydelig og det skjørtet så utrolig fint ut!
  Tenkte å bestille det, men er utsolgt i str 36 (jeg er nok ganske nøyaktig på den str), tror du jeg kan bestille 38? Vet at det ikke er din jobb å svare på dette altså, men må bare prøve meg <3 Tenker sånn om du tror det går an å stamme i livet slik at det ser fint ut med en str for stor?

Comments are closed.