· Sunshine, lunch, interior shopping & strolling ·

Det er sjelden jeg legger ut bilder fra telefonen, men jeg tenkte det ville være koselig med litt av det også. Jeg kaprer mye mer tilfeldig via telefonen enn kameralinsen. Denne dagen ville jeg aldri vært foruten! Uken startet med knallvær og en ‘helt vanlig’ mandag hjemme i Bergen. Det er rart med det, men det er nok dager som disse jeg elsker mest. Jeg tok på meg de nye loafersene mine og startet dagen med lufting av Billy i verdens deiligse vær.

// I rarely share pictures from my phone, but I thought it would be interesting to do a little twist today. You see, I had the best Monday ever this week and I would love to share some glimpse from my day with you! I woke up to sunshine and all smiles, put on my new loafers and did a little morning walk with B.

♥ ♥

Rundt lunsj endte jeg opp på Harbour på Bryggen i Bergen, og jeg bestilte byens beste biffsandwich med ekstra avokado! Latten deres også er latterlig god.. Jeg våger forresten også å påstå at de har verdens beste Piña Colada! Nå ble det mye skryt, men vel fortjent! Det er så koselig å sitte ute.

// Around lunch hour I went to Harbour at Bryggen in Bergen and ordered my favorite beef sandwich with extra avocado. It’s sooo good, and the latte is also ridicolous! And while I’m on it – they make the best Piña Coladas too. Seriously! It’s so cozy to sit outside and eat while doing people watching.

Jeans: Mango
Sunglasses: Céline
Coat: Selected Femme
T-shirt: Tiger of Sweden
Loafers & belt: Gucci
Bag: YSL

Etter lunsj gikk turen til Ikea, og der har de fått inn de fineste kaktusene akkurat nå. Jeg får aldri nok av kaktuser til hjemmet! Jeg hjalp en kompis med innredning til visning, og da måtte jeg ha de svarte lyktene til meg selv også. De er så fine ute på terrassen, og det setter virkelig fart på kosestemningen! Deiligste dagen på lenge, rett og slett! Nesten som turist i egen by. Da vi var på Ikea kom vi forresten på tidenes idé – hvor morsomt hadde det ikke vært om jeg hadde flyttet inn på Ikea? Stått i morgenkåpen mitt i restauranten og laget kaffe med håret alle veier, blogget fra en av de 100 kontorene. Slumret midt i sengeavdelingen mens folk gikk forbi… Ha ha ha. Jeg dør bare av tanken og vi lo til tårene trilte når vi så for oss alle scenarioene der inne..!

// After lunch I went to Ikea to help my friend with decorating before selling his apartment. They had the most perfect cactuses and you know I can’t get enough of them! I had to buy two lanterns for my balcony as well. So cozy on late evenings outside.. While we were at Ikea we came up with this hilarious idea! Imagine if I moved in at Ikea and like literally lived there. Brewing coffee in my robe with hair everywhere in the mornings, slumbering in their beds, blogging from one of the 100 office stands.. Ha ha ha. Imagine that would be quite a show! We were laughing our eyes out talking about all the scenarios..

Previous Post
Next Post

24 thoughts on “Sunny days like these

 • Er sånn det har vært her i dag også. Sol og varme, men ikke noe IKEA. Men så lenge man har sol så hjelper det mye på humøret og kroppen. Kos deg med innredning av verandaen din!

 • Johanne Marie
  Heisann!
  Syns den kåpen er så utrolig fin(!!!), men finner den ikke på nett.. i alle fall ingen som ligner på bildene? har googlet meg rundt siden jeg så den?
  Kan du skrive navnet på kåpe-modellen? Og hvilken størrelse har du i den?

  Klem, Johanne Marie ❤️

 • Susannecasandra
  Det ser ut som du har kost deg 🙂
  Kjempe fint antrekk 🙂

 • Du ser fabelaktig ut som alltid <3

 • nora
  Hei!

  jeg har et par celine solbriller, men når jeg bruker de får jeg brillemerke på nesa fordi de veier ganske mye. Jeg har celine new audrey. Skjer dette med deg også? isåfall, har du noen tips, eller bare lar du det være sånn? 🙂

 • Christina
  Hei fine deg! Lurte på en helt random ting, så på snapen din for lenge siden der du hadde på en blå slags turjakke! Husker ikke hva merke, men det var lyseblå tror jeg. Superfin! Hvor er den fra?

 • Mina
  Hahaha, hadde vært fantastisk??

 • Elma
  Hei! Lurte bare på om du driver med noen hundesport med Billy? Han virker så kontaktsøkende og lærevillig!

 • Sofie Mikkelsen
  Hei eirin!
  Ser ut som du har det veldig gøy på kjøkkenet om dagen. Skal snart flytte ut, og syns det hadde vært veldig gøy om du kunne skrive litt om forskjellig kjøkkenutstyr du har, hvilke ting du elsker og kanskje hva du samler på 😀 Kanskje du kunne laget et innlegg om det?

 • Susannecasandra
  Hvor er de svarte skoene på snap i dag fra ?:)

 • Maria
  Hei Eirin! Den kaktusen fra IKEA, er den ekte? 🙂

 • Sheila
  Hei? Hvilken størrelse (eller tykkelse(?)?) har du på beltet?

 • Tina
  Har du link til denne kåpen/navn på modell? finner den ingen steder ;*

 • Marte
  Hei! Hvor er den svarte stolen og det svarte og hvite pleddet på verandaen din fra? Det du la ut på Snapchat i går ?

 • Marte
  Tusen takk for svar! Det ble utrolig fint 🙂 Har du bestilt det fra nettet? Hvordan er det med frakt og toll evt fra zara home? 🙂

 • Kristiane
  Hei Eirin! Hva heter veska du har på dette bildet? Har du link? Er den mørkeblå? 🙂 Digger bloggen din!

 • Heidi
  Hei Eirin,
  Elsker bloggen din<3
  Ser at det er en til som har kommentert beltet ditt 🙂
  Har tenkt til å bestille, men veldig usikker på str.og tykkelsen.
  Kan du vær så snill å gi meg litt info?
  Mvh Heidi

Comments are closed.