fbpx

.. Ta meg tilbake til New York! I denne byen finnes det uendelig med digge frokoststeder, og jeg har plukket ut mine topp 6. Siste turen prøvde kjæresten og jeg ut mye nytt, både etter tips fra dere og tilfeldigvis når vi tuslet rundt i gatene og passerte et sted vi synes virket bra. Bildene i dette innlegget er fra Chefs Club Counter i Spring St som jeg personlig likte veldig godt. Dette er kanskje det ‘enkleste’ og minst fancy stedet av alle derimot, men jeg er ikke så vanskelig å tilfredsstille. Får jeg yoghurt, en god kaffe og egg waffles er jeg mer enn happy! Her prøvde jeg også avocado yoghurt for første gang. Overraskende godt!

· My 6 favorite breakfast spots in NYC ·

Miss Paradis (47 Prince St)
Chefs Club Counter (62 Spring St)
Clinton Street Baking Company (4 Clinton St)
The Butcher’s Daughter (19 Kenmare St)
Jack’s Wife Freda (224 Lafayette St)
Two Hands (164 Mott St)

Sagt det før og sier det igjen. Dropp hotellfrokost i NYC! Hvis ikke går dere glipp av mange gode matopplevelser.

♥ ♥

12 Responses to 6 spots for breakfast in NYC

  1. Hei! Jeg har ett lite spm, helt på siden av innlegget ditt idag.. For en god stund siden hadde du ett innlegg med en stor bilderamme du hadde kjøpt for lenge siden- ifh til å lage en stor kollage.. Kanskje du kan hjelpe meg med hvor du kjøpte den?:)
    Hilsen fast leser og stor fan

  2. The Butcher’s Daughter husker jeg fra boken din ?‍?? Hvorfor legger du mobilen med displayet ned mot bordet? Har sett du gjør det på mange bilder. Ser kanskje finere ut enn en avslått skjern ? Ha en fin kveld ?

  3. Jeg digger dine NY tips! Har ut i fra innleggene dine begynt å lage meg en liste til hvor vi skal spise rundt i NY når vi skal dit. Akkurat nå ser det ut som vi rett og slett skal på tur for å spise oss rundt i byen.. haha!!
    Ønsker deg en fin fredag 🙂

  4. Hei 🙂 Huden min skriker etter fuktighet, og jeg trenger et godt fuktighetsserum jeg kan bruke før vanlig fuktighetskrem. Mener du at Vichy Mineral 89 passer til dette, eller har du noe annet å anbefale? 🙂

Follow @ Instagram