S w e e t  E s c a p e
. . .

Mitt beste tips hvis du føler deg litt utbrent, sliten, stresset eller ‘likegyldig’ til hverdagslivet, er å pakke weekend baggen og komme deg bort. Dette var dessverre en grei beskrivelse av hvordan jeg følte meg på slutten av året, og da kjente jeg at jeg trengte en liten ‘getaway’ fra alt som het rutiner, leilighet, jobb og faktisk – sosiale medier. Sistnevnte har jeg hatt langt opp i halsen ganske lenge! Derfor har jeg ikke vært så aktiv heller.. Det er noe med det å føle at man hele tiden oppdaterer seg på andre sitt polerte liv – til slutt til en så stor grad at man glemmer å sette pris på sitt eget. Det er rart med det.. Utrolig nok!

/ If you ever find yourself feeling exhausted, tired, stressed or indifferent to your daily life, my best tips is to pack your bags and get away for a few days. Not necessary far! Unfortunately, these words described how I was feeling pretty well at the end of the year. I felt like I needed a break from everything called routines, work, even my apartment and social media! Yes… I’ve been quite fed up with social media the past months and that’s also why I haven’t been that active myself. Following other peoples polished lives on Instagram for example, can at one point make you take your own for granted.

… Jeg reiste til fjells og la MacBooken igjen hjemme. Sosiale medier og scrolling på telefonen ble byttet ut med brettspill og levende lys på kveldene, samt gode filmer i sofakroken med raggsokkene langt opp på leggene. Man trenger ikke reise langt! Litt miljøforandringer og frisk luft er alt som skal til.

/ I headed for the mountains and left my MacBook at home. Social media and scrolling on my phone all day got exhanged with board games, amazing movies and cozy socks way up my ankles. Such a relief! A little change of environments and some fresh air is all it takes to gain back your true energy.

Langrenn er jeg ikke særlig god på, men jeg elsker det likevel. Det eneste jeg har til felles med Johaug akkurat der er nok leppepomaden! ? Likevel var det helt fantastisk å spenne skiene på beina og komme seg ut i snøen. Vi gikk på ski hver eneste dag med kakao, kvikklunsj og appelsiner i sekken. Kooos!

/ I’m not great at skiing (I literally suck) but I love it anyway. Nothing can beat snow, fresh air and activities like this! We went skiing every single day with treats like hot chocolate, oranges and ‘kvikklunsj’ (must-have trip snacks during winter in Norway) in our backpack. Super duper cozy!

Billy ble med på skiturene, og satt nok minst like stor pris på det som oss. Han var så søt der han løp i kjeledressen og snøsokkene sine! Hadde det ikke vært for størrelsen kunne han fort blitt tolket som en profesjonell trekkhund. Haha! Kjenner det ikke må bli lenge til neste tur. Ønsker meg hytte, jeg ??‍♀️

/ Billy participated on all of our trips and it seemed like he enjoyed it just as much as we did. If not more! So cute running around in his coveralls and snow socks. If it wasn’t for his size you could easily believe he was a professional sleddog. Haha! Oh, I wanna go back soon.. Dreaming of my own cabin!

Previous Post
Next Post

15 thoughts on “Ski you later

Comments are closed.