REKLAME FOR EGET BESTIKK

· E n  j u l e g a v e  f r a  m e g ·

Det gledes å se at så mange har dekket bord med bestikket mitt i julen. Tusen takk til alle som deler bilder, sender meldinger og viser engasjement for det spennende samarbeidet! Det gjør meg så glad – mer enn dere aner! Som en liten takk har jeg i samarbeid med Hardanger Bestikk fått muligheten til å gi noe i gjengeld. To heldige vinnere får tilsendt fullstendig sett med bestikk til 6 personer av valgfri farge – enten ‘elegant’ (gull), eller ‘styrke’ (svart)…! ♥

Begge fargene er nydelige å dekke med både alene, eller kombinert sammen.

Konkurransereglene finner dere på det siste Instagrambildet mitt. 
Blir også ekstra glad om dere ønsker å dele innlegget!

.. Ønsker dere en nydelig dag og lykke til i konkurransen ★
Innlegget blir oppdatert med vinnerne førstkommende mandag!

→ Bestikket selges eksklusivt på nett, HER 
. . . . . .

19 Responses to New Year’s table

  1. så utrolig fint! jeg lurte på hvilken størelse du har på rosegull speilet i stuen? den fra house doctor?

  2. Har beundret bestikket siden du først begynte å bruke det på bildene dine, lurer egt bare på hvor lenge dette bestikket vil være i salg – limited edition eller kommer det til å være en fast «serie» i Hardanger Bestikk sin samling?

  3. Nydelig bestikk – har meldt meg på konkurransen! Wii 🙂
    Hvor er forresten den rosa stolen fra? Skal kjøpe meg spisebordsstoler, og har siklet på rosa… Hihi!

  4. Hei! Hvordan finner jeg bestikket i gull? Fant ikke noe valg av farger på nettsiden.. Det er superfint!

Follow @ Instagram