fbpx

Hver gang jeg besøker New York i juletider, må jeg dra innom skøytebanen ved Rockefeller Center på kveldstid. Det er virkelig helt magisk! Smil og glede overalt, og glitrende øyne hos både store og små. Stemningen er rett og slett rørende, og jeg blir varm i hjertet bare av å drømme meg tilbake til dette.

· Ice skating under the Christmas lights ·

. . .

Køen er som oftest lang, men det er uansett verdt å ta turen om du ikke ønsker å stå på skøyter. Det store juletreet ved Rockefeller Center som tennes hver jul lyser opp hele skøytebanen, og de klassiske julesangene blir spilt en etter en! Kjøp deg noe varmt å drikke, og nyt den magiske julestemningen.. ♥

11 Responses to Ice skating and magic

 1. Hei Eirin!

  Jeg så bilde av bunaden din og synes den var så fin. Jeg skal ha lik, men lurer på hva slags sølv du har? Sliter med å finne det på nettet 🙂

  Det ser helt fantastisk ut i New York, kos deg videre!

 2. Ser ut som du storkoser deg i New York!! Heldig 🙂 Et spørsmål.. Hvilken app har du brukt for å få sånn glitterfunksjon på bildene dine på instagram?

 3. Såå koselig!! Får virkelig lyst å dra dit i juletider med disse fine bildene som gir julesteming 🙂 Kos dere maks videre <3

 4. Så utrolig hyggelig! Elsker bildene dine, og må bare si at du virkelig stråler for tiden <3
  Men så håper jeg du kan svare meg på en ting jeg har lurt på en stund! Er det ikke mulig å lese
  innleggene dine fra den tiden du bodde i new york? Finner ingenting fra den tiden, og hadde
  vært gøy å lese tilbake på, da jeg vurderer det samme! 🙂

Follow @ Instagram