ANNONSE

· G i f t s  e v e r y o n e  w i l l  l o v e ·

. . .

The perfect gift for: mom or a close friend…

Denne gaveesken med produkter fra mandelserien (personlige favoritt).. Åååh! Det går ikke en dag uten at jeg bruker produktene, og disse vil garantert falle i smak hos en god venninne eller mor. I esken får man Smoothing Almond Care Set med dusjolje, body lotion, håndkrem og såpestykke. Alle produktene lukter virkelig himmelsk, og jeg har aldri opplevd lignende som etterlater huden mykere eller glattere enn disse. Velvære-luksus på høyt nivå!

The perfect gift for: sister, mom, close friend ↓

Nourishing Shea Butter Face Care Seter perfekt for gusten hud som har fått gjennomgått kulde og tørt vær gjennom vinteren. Denne serien inneholder optimale konsentrasjoner av næringssrtoffer som fukter, styrker og beskytter huden mot tørrhet! En perfekt gave til absolutt alle, vil jeg påstå.

The perfect gift for: Hostess, friends, colleagues ↓

Cherry Blossom Hand & Lip Duoer den perfekte gaven for venninner, vertinner eller kollegaer. Denne lille, fine pakken fikk faktisk Cath av meg i går som vertinnegave! Både lypsylen og håndkremen lukter nydelig og fukter godt. En fin gave som vil bli satt pris på gjennom den kalde vinteren!

The perfect gift for: father, boyfriend, brother ↑

Dette gavesettet som heter L’Homme Cologne Cédrat Perfume Set For Himgav jeg til min far i fjor jul, og han ønsker seg det på nytt i år “spesielt parfymen vil jeg ha” sa han. Haha! Settet består av parfyme, hair & body shower gel og deodorant. Lukter maskulint, forfriskende og er full av karakter!

The perfect gift for: Sister, girlfriend ↓

Terre De Lumière Perfume Seter inspirert av solnedgangen i Provence. Jeg har duften selv, og den lukter akkurat det du kan se for deg at du sanser i en gyllen solnedgang. Lukten er varm og forførende! I settet får du parfyme, håndkrem og shower gel. Supert gavetips til søster eller venninne! Xx

.. L’Occitane har fri frakt ut 17. Desember!

Previous Post
Next Post

7 thoughts on “Under the x-mas tree

Comments are closed.