fbpx

· W e l c o m e  D e c e m b e r ·

.. Desember er favorittmåneden min gjennom hele året! Jeg har gledet meg til å skrive dette innlegget, men ville vente til jeg var hjemme fra New York. Nå er det bare til å glede seg til jul og nyte hvert eneste øyeblikk. Snøen har falt, juletreet glitrer i stuen, og alt er generelt mye koseligere. Jeg har mye å se frem til denne julemåneden, og her kommer min lille liste med ting jeg ønsker å gjøre i løpet av desember. Kanskje listen min kan være til inspirasjon for dere!

· 10 THINGS I WANT TO DO THIS MONTH ·
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

1. Først og fremst – nyte, puste, senke skuldrene, prioritere tiden riktig og lytte til kroppen. Det er lett for at stress tar overhånd så tett mot jul, da det er ekstra travelt. Jeg har innsett at jeg må bli flinkere til å sette meg selv først slik at ikke vinteren flyr forbi uten at jeg rekker å reflektere over hvor fin den faktisk er. En liten påminnelse for alle, til tross for at det ikke alltid er like enkelt å få til i praksis. Det hjelper i hvert fall å bli mer bevisst på det! Det er lov å takke nei til ting, og det er lov til å være litt egoistisk i blant å gjøre det du har mest lyst til. Skru av telefonen om kveldene – det har spart meg for mye stress!

2. Pynte pepperkakehus. Dette er tradisjon! I kveld skal kjæresten og jeg pynte hus sammen, drikke gløgg og sette på julefilm i bakgrunnen. Deilig start på uken, og så innmari koselig!

3. Dra på julemarked i byen! Jeg har såå lyst til dette, og jeg må få gjort det før det er slutt. Ser så koselig ut på bilder!

4. Ha juleverksted med venninner. Da baker vi kakemenn, pepperkaker og bare koser oss! Gjerne midt i uken.

5. Gi kjæresten verdens beste bursdag! Han er desemberbarn og har bursdag i morgen allerede. Jeg skal gjøre alt jeg kan for at hele dagen blir uforglemmelig. Det gøyeste jeg vet er når andre har bursdag!!

6. Være ekstra kreativ med gaveinnpakningen! Spør dere meg er halve gleden med å gi bort julegaver, og gjøre dem ekstra fine og spesielle. Jeg har funnet så mye fint gavepapir ++ på Lagerhaus, og tenker også å bruke gran og diverse fra naturen. Dit må dere dra for inspirasjon! Xx

7. Se julefilmer i fleng. I desember håper jeg at jeg rekker over alle julefilmene jeg elsker. Hjemme Alene, Griswold familien, Santa Claus, The Grinch, Elf, Miracle on 34th Street, Polarexpressen… Listen er lang! Ingenting er koseligere enn å kle på seg den mykeste strikken, pysjbukse, tøfler, drikke kakao..

8. Feire nyttårsaften på en helt ny måte. Helt ærlig? Jeg blir alltid så emosjonell på nyttårsaften. Når rakettene går av står jeg med tårer i øynene mens alle andre jubler. Aner ikke hvorfor det er sånn! Noen andre som føler det samme? Kanskje jeg blir trist fordi mange fine øyeblikk fra året offisielt blir over, og det er skremmende at tiden går så fort. Høres sikkert helt merkelig ut, men jeg vet faktisk ikke årsaken selv. Generelt synes jeg det er en trist dag. I år vil jeg bare komme meg bort på nyttårsaften! Jeg har ikke lyst til å feire på en stor fest. Dessuten vil jeg ikke levere Billy fra meg heller, da jeg vet at han stresser over rakettene. Derfor begynte jeg nesten å gråte når M foreslo at vi skulle reise bort på nyttår før jeg hadde nevnt noe om det i det hele tatt! Bare oss 3. Det var visst det eneste han også ville, og da ble jeg så lettet.. Vi har booket hytte på Geilo, og da er vi også garantert snø. Vi har planlegt skiturer med appelsiner, kakao og kvikklunsj i sekken med Billy på slep, ribbe i hytten på nyttårsaften og generelt bare KOSE oss. Arh, jeg kunne ikke gledet meg mer nå, faktisk!

9. Lage hjemmelaget gløgg! Den fra butikken synes jeg personlig er god, men den er ekstremt søt. Hvis den hjemmelagde gløggen blir like god tenker jeg å lage mye å ha over på fine flasker, som jeg kan gi bort i julegaver! Hvor koselig er ikke det? Personlige gaver er de beste!

10. Sist men ikke minst, dra på julekonsert med Kurt Nilsen. Jeg fikk billetter til bursdagen… ♥

19 Responses to 10 ting jeg vil gjøre i desember

 1. Jeg er helt lik deg, står alltid med klump i halsen og tårer i øynene imens andre jubler over det nye året! Det er for min del ikke det at jeg er lei meg, mer at jeg blir såå rørt. Et nytt år, wow. Det er vel og det at jeg er med folk jeg er glad i, og følelsene tar bare overhånd. Jeg er så takknemlig for de jeg har i livet mitt, og det at jeg får ende og starte enda et år med dem <3 Jeg veldig lett på gråten ellers og, men det er heldigvis bare gledestårer!

 2. Vet du? Jeg har akkurat samme følelse når det gjelder nyttårsaften. Jeg bare klarer ikke den dagen der, og har aller helst lyst til å bare være på rommet hele dagen sammen med Linus, katten min, for han er så redd for raketter… Til gjengjeld så er 1 januar en ganske fin, men litt rar, dag, så jeg håper bare 31 desember går raskt! Kos deg masse på Geilo!

 3. Anbefaler virkelig hjemmelaget eplegløgg! Kok opp eplejuice med kanelstenger, stjerneanis, vaniljestenger, nellikspiker, sitronskiver og ingefærskiver og litt honning.. Mmmmmmmmmm! Lukter jul i hele huset og er like god kald til julefrokosten dagen etterpå 🙂

 4. Det er så hyggelig å lese bloggen din, Eirin:-)! Jeg får så mye inspirasjon og glede av den! Det virker som du stråler om dagen og det er så hyggelig å se at andre har det bra! Takk for alt du gir gjennom bloggen din:-)!
  God jul til deg og dine:-)!

 5. Kjenner meg veldig igjen i det du skriver om nyttårsaften. Har så mange venner som ønsker å møtes til storfest, men jeg kjenner jeg heller vil tilbringe nyttårsaften med familien, se film og senke skuldrene, fremfor å feste inn nyåret med en haug mennesker jeg egentlig ikke kjenner.

  Veldig fin liste! <3 Gløgg hadde jeg nesten glemt av, men det må til i jula!

 6. Her var det mange fine punkter 🙂 hørtes litt deilig ut å reise på tur bare med kjæresten på nyttårsaften 🙂

 7. Hei!
  Jeg kom over hår-videoen din, og lurer på hvor man kan få kjøpt Oribe tekstursprayen? 🙂

  Ha en fin kveld videre <3

 8. Ååå, syns det beste med julen er å gi noe til de man er glad i <3 fikk så julestemning nå jeg 🙂 håper du kan dele noen innpakkingtips, vil være kreativ med gaveinnpakning jeg og 🙂

 9. Hei!

  Heter spisestolene dine “Beetle” stol fra Gubi? Er den god å sitte i? Vurderer å kjøpe den, men finner den kun på nett så får ikke prøvd stolen på forhånd. Setter stor pris på svar fra deg!

 10. Åhhh desember er en sååå koselig måned!
  Er noe spesielt med stemningen nå som det nærmer seg jul ? Syntes du er så flink med interiør, men hvor gjorde du av det andre spisebordet du hadde? Syntes det var så kult

 11. Jeg blir også så trist på nyttårsaften, kjente meg veldig igjen der! Har ikke hørt om noen andre som blir det ennå, haha. Blir liksom bare stående og se på fyrverkeriet med en trist og rar følelse. Da jeg var liten hadde jeg det på akkurat samme måte, husker jeg hvisket “ha det” til det forrige året og synes det var såå trist. Haha. Uansett hørtes deres feiring av nyttårsaften helt herlig ut, ble inspirert! :*

 12. Åååå kjenner meg igjen i at nyttårsaften kan være nærmest vemodig. Kjenner jeg skulle gjerne hatt en hund og kjæreste og dra bort med jeg også. Det høres utrolig koselig ut! <3

 13. Kjenner meg så veldig igjen i de følelsene du beskriver angående nyttårsaften. I fjor knep jeg øynene sammen og tenkte at «2017, plis vær snill med meg og alle rundt». Det har nok vært det hardeste året på lenge, både på godt og vondt, så jeg håper at 2018 stepper opp gamet! Jeg innser nok at jo eldre jeg blir jo viktigere betyr alt for meg.

 14. Hei fine Eirin! Begynte å lese bloggen din nå i høst, og jeg synes du er så dyktig til å skrive, forsvinner helt inn i en deilig (men ærlig og reflektert) verden her inne, med nydelige bilder. <3 Er skribent selv, så blir såå inspirert.

  Håper du får en kjempefin jul og nyttårsaften! Stor klem fra Ingvild

Follow @ Instagram