New York time: 9 AM

.. Hvis jeg skal plukke ut én frokost jeg ikke kan leve ute, så må det være Smashed Avocado Toast! Gjerne med scrambled eggs.. Nå er det duket for én siste frokost her i New York før vi reiser hjem i kveld. Heldigvis har jeg mye mer å dele fra byen når jeg kommer hjem, så jeg er ikke ferdig enda! Hihi.

/ If I should pick one breakfast I couldn’t live without, it would definitely be Smashed Avocado Toast! Gladly with scrambled eggs.. Now it’s time for one last breakfast in New York before we’re heading home tonight, unfortunately. Luckily I still have lots to share with you from the vacay when I get home!

· T h e  B u t c h e r ‘ s  d a u g h t e r  r e c i p e ·

2 whole grain toast
———–
1-2 tsp curry
Juice of 1/2 lime
1 large ripe avocado
1 tsp mustard seeds
A pinch of salt


Tips: dropp hotellfrokost på storbyferie, det finnes så mange gode og spennende cafeer!
/ Tips: Skip hotel breakfast when traveling, there are so many nice cafes out there to try out!

.. Flyet vårt går ikke før 9 PM i kveld, så vi har fremdeles en halv dag igjen å nye i favorittbyen. Vi skrives!
/ Our plane doesn’t leave until 9 PM tonight so we still have half a day to spend in the city. See you later!

Previous Post
Next Post

11 thoughts on “Favorite way to start the day

 • Ååh, det så kjempe godt ut! Gleder meg til å se flere bilder, jeg elsker virkelig New York! Kos deg videre og god tur hjem<3

 • Kine
  Hei! Jeg lurer på hva dere gjør med bagasjen når dere skal ta et sent fly i New York? Jeg var der for ett år siden og da hadde vi problemer med å finne et sted hvor de ville oppbevare bagasjen vår, på grunn av sikkerhetsmessige årsaker.

 • susannecasandra
  dette så godt ut ! <3

 • Henriette
  Hei! Kunne du ha hatt en liten New York guide? Hva du likte best osv?

 • Katrine
  Ville bare si fra til deg at det har vært en skikkelig skuffende opplevelse å bestille bestikket fra Hardanger bestikk. Produktet er kjempeflott og jeg er veldig fornøyd med det. Men de er vanskelig å få tak i, og jeg har opplevd å ha betalt for mer enn jeg har fått tilsendt.. Kjedelig når man har ventet på pakken også har de sendt feil og er i tillegg vanskelig å få tak i. De burde kvalitetssikre rutinene sine bedre.. jeg hadde egentlig tenkt å bestille flere pakker dersom jeg var fornøyd, men har fått så dårlig inntrykk at det gidder jeg ikke lenger… PS: selve produktet er topp!!

  • Hei Katrine! Veldig hyggelig å høre at du er fornøyd med selve produktet, men skuffende å høre at du har hatt en dårlig handleopplevelse. Akkurat denne delen er utenfor min kontroll, men jeg absolutt skal bringe beskjeden din videre. Virkelig viktig for meg at dere i det store og hele sitter igjen med en god følelse fra kjøp til levering! Klem

 • Elsker buchers daugther, et av mine favoritt steder å spise når jeg er i NYC

 • New York tips er helt midt i blinken nå for jeg og samboeren reiser for første gang til NY i april! Gleder meg som en liten unge på julaften..hehe! The Butchers daughter må absolutt prøves for jeg elsker avokado, og den toasten så helt himmelsk ut. Takk for tips! Følger spent med videre om det er flere ting jeg må legge til på to-do lista vår. Ønsker deg en strålende uke!

 • Marte
  Morro å se dette, siden husker du har strevet om dette i boken din.

Comments are closed.