New York time: 9:38 AM

I går fikk vi unnagjort store deler av julegavehandlingen, og midt mellom slagene var det deilig med en søt liten treat! Jeg elsker Cupcake ATM, og må alltid dra dit minst en gang når jeg er i New York. Den finner du på Lexington Avenue, som generelt er en gate jeg har blitt veldig glad i. Du klikker enkelt og greit på en cupcake du har lyst på, så kommer den ut luken midt på gaten! Jeg gikk for gingerbread cupcake, og den var faktisk helt insane god. Haha!

/ Yesterday we did some Christmas shopping, and in between, we went for a little treat at the Cupcake ATM. I always have to visit this at least once when I’m in New York! You’ll find it at Lexington Ave. Simply just pick the cupcake you want, and it comes out the hatch right away! The gingerbread cupcake was delicious.Yum!

· Now this is my kind of ATM ·

Skirt: Zara
Teddy jacket: Acne
Shoes: Nude

.. Nå skal vi ut å spise frokost på Miss Paradis, og deretter er planen å kjøpe med kakao og gå en tur i Central Park! Der planlegger vi også å stå på skøyter, og det gleder jeg meg skikkelig til. Det er såå koselig! Denne turen har virkelig satt fart på julestemningen, det er sikkert og visst. Ha en fin dag ♥ Xx

/ .. Now we’re heading out for a yummy breakfast at Miss Paradis, and afterward, we’re planning to buy hot chocolate and take a cozy walk in Central Park. We also want to go ice skating there, cause it’s so cozy! This trip really has boosted my Christmas spirit for sure. Wish you a wonderful Wednesday sweeties! Xx

Previous Post
Next Post

3 thoughts on “Cupcake ATM

 • susannecasandra
  dette ser så digg ut, kjempe fine bilder !<3
  kan du være så snill å linke til den svarte jakka du gikk med første dagen ?<3

 • Emily
  Så koselig!

  Hvor har du kjøpt e-smykket ditt? Og vet du om det finnes i sølv? 😀

 • Heldige deg! Såå fint og gjennomført innlegg, like always?? Blir helt stum av hva du får til her på bloggen!

Comments are closed.