In collaboration with Clarins

Denne uken er jeg i Saint Tropez med… Clarins! Dette er en introduksjonstur for samarbeidet vi skal inngå denne høsten, og jeg koser meg skikkelig. Her er agendaen fylt med alt fra hiking til omvisning i byen! Gjennom de siste 5 årene på bloggen har jeg omtalt diverse produkter fra dem støtt og stadig (som ikke har vært sponset, vel og merke) og nettopp fordi jeg er så godt kjent med merket og allerede har favorisert det, er det ekstra hyggelig med et større samarbeid. Da føles det genuint og ekte. Clarins er definitivt i topp 5 listen av brands jeg elsker, og jeg tenkte jeg skulle ta et dypdykk i akrivet i dag.

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

A little summary of my favorite products the past years;

#1 Leppeproduktene til Clarins bruker jeg hver eneste dag.. De lukter seriøst karamell, og er til å spise opp! Jeg er ikke noe særlig fan av lipglosser, da jeg føler de klisser til hele ansiktet. Håret henger også fast (…) Men ‘Instant Light Lip Balm’ er fantaastisk! Jeg har sikkert kjøpt 15 stk de siste to årene.. Favorittfargene er 02 og 01! De er veldig naturlige, men gir leppene et hint av farge, fuktighet og glød. Jeg har de liggende rundt i alle vesker!

#2 Om vinteren kan huden fort bli blek og litt gusten. Ved å blande 2-3 dråper av Clarins sin ‘golden glow booster’ i fuktighetskremen, oppnår man sakte og kontrollert en naturlig varm glød i ansiktet. Den lille flasken er drøy i bruk, og koster ca. 245,-! Etter over et år, er denne fremdeles en favoritt.

#3 Huden i ansiktet får mye oppmerksomhet, og det er fort lett å glemme kropp og ikke minst føtter! Jeg husker jeg skrev innlegget ‘A little feet treat’ 10. november, 2015. Det var om fotkremen ‘Energizing Emulsion’ fra Clarins, som skal virke energiserende, fuktighetsgivende og gi en lettvektig følelse til slitne føtter. Denne liker jeg spesielt godt å ta med meg på reise, da det ofte kan bli mye trasking i vonde sko. Ikke minst når du skal ut å fly langt!

#4 Double Serum er Clarins sitt store stjerneprodukt og bestselger. Etter bruk blir huden mykere, mer glødende og godt fuktet! Over tid hjelper serumet huden å fornye seg raskere, slik at fine linjer og porer trekker seg sammen og blir mindre synlige. Er du i midten av 20-årene og oppover er dette perfekt for deg! Serumet ble for første gang lansert i 1985, men har siden den gang blitt re-lansert hele 7 ganger, da Clarins stadig er på jakt etter den perfekte formelen. Double Serum inneholder hele 20 planteekstrakter, og nå også Gurkemeie! Jeg synes fordelingen av innholdet i flasken er fascinerende. De oljebaserte ingrediensene skilles fra de vannbaserte, men blandes når du pumper dem ut. Dette for at de aktive ingrediensene skal bevares!

.. Jeg gleder meg til samarbeidet videre og til å bli enda bedre kjent med Clarins!

Previous Post
Next Post

3 thoughts on “C l a r i n s

  • Siri
    Hvor er den blå/svarte dressjakken du hadde på deg på SC fra? 🙂

  • Johanne
    Hva tenker du om at Clarins ikke blir godkjent som cruelty-free? Får dere masse informasjon om sånt før et eventuelt samarbeid? Jeg vet at Clarins sier de ikke tester selv, men at de lar det skje i land hvor dette er lovpålagt.

Comments are closed.