I samarbeid med Adlibris

.. Nå har jeg vært eier av det fine lesebrettet mitt i over ett år (om jeg ikke husker feil??) og etter utallige reiser verden rundt med det i vesken, ble jeg så glad da mediakoordinatoren min mailet meg og sa at det var kommet et nytt! Det er nesten som en telefon, det er noe med følelsen av en ny modell.. Dere vet hva jeg mener! Her er altså nye Letto Frontlight 2 med nytt design – men likevel den samme, fine leseopplevelsen. Lekkert, rent og minimalistisk design!

. . .

Jeg elsker bøker, og jeg elsker å dekorere med dem hjemme. Jeg kjøpte med meg ‘Magisk opprydning’ hjem fra Ålesund etter anbefaling fra dere, som jeg gleder meg til å lese ferdig! Den har jeg på lesebrettet også. Bøker gir liv og personlig preg til leiligheten, og jeg elsker følelsen av at hjemmet er fylt med gode historier! Det er klart at det er noe unikt med det å holde en fysisk bok mellom hendene (som et magasin, for eksempel) men på reise? Da e-l-s-k-e-r jeg lesebrettet mitt. Først og fremst fordi det er så lite, tynt og lett – men også fordi jeg kun ved noen få klikk via wifi, kan laste ned å lese alle mulige bøker – opp til 8000! Da slipper jeg å ødelegge bøkene mine, og dessuten sparer jeg plass i kofferten. E-bøker er også rimeligere i pris, slik at det er sagt.

· Letto Frontlight 2 finner dere HER ·

Forskjellen fra Letto Frontlight 2 og den eldre utgaven, er at den kommer med integrert etui for blant annet å beskytte lesebrettet bedre om du for eksempel skulle miste det i bakken. Det er også utrustet med større lagringskapasitet og integrerte knapper. Jeg må si at det er veldig behagelig å lese på, da skjermen er refleksjonsfri og papirlignende. Det er med andre ord ikke en utfordring å lese i sollys (som det ofte kan være på telefonen, for eksempel!)

.. Jeg gleder meg til nye eventyr og reiser med den nye duppedingsen her. Såå fin 

Xx

Previous Post
Next Post

33 thoughts on “Upgrading my reading tablet

Comments are closed.