#InvitertAvClarins

When you can enjoy your breakfast
outdoors surrounded by lemon trees ?

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Her på hotellet har de alt du kan tenke deg. Alle mulige juicer, fersk bakst, deilig kaffe og müsli av ulike slag. Midt i blinken for meg! I dag spiste Cornelia og jeg frokost ute i solen omringet av en hel haug sitrontrær (minner meg om mitt mislykkede forsøk på å dyrke hjemme). En skikkelig fin start på dagen!

Jeg hadde nesten glemt hvor deilig det er å spise frokost på ferie, ute omringet i vakre omgivelser mens solen varmer. I dag fikk jeg sovet litt ut, og det gjorde godt! Jeg gleder meg til å vandre rundt i St. Tropez i dag, og bli bedre kjent med byen. Vi dro ut for å spise middag i går kveld, men det er ikke det samme når det er mørkt! Jeg snakket med kjæresten i går kveld før jeg la meg, og i følge han valgte jeg den beste uken å reise bort. Hjemme herjer nemlig høsten og regnet som bare det – men jeg kjenner i grunn at det er ganske koselig. Sommer og varme er for all del fint, men det er noe med når du har innstilt deg på tjukke strikkegensere, mørke kvelder og roser i kinnene. Det gleder jeg meg faktisk til! Om en halvtime skal alle møtes til lunsj. Vi skrives ❥

/ .. I will update the post in english when I get back. Gotta run!

Previous Post
Next Post

16 thoughts on “Breakfast outdoors

Comments are closed.