adlinks

Top: HERE
Bottle: HERE
Sneakers: HERE
Sports bra: HERE
Sleeve hoodie: HERE
Tights: HERE
Bag: HERE

↓ Some days I like wearing my gym outfit all day…

Noen dager går jeg gjerne i treningstøy hele dagen! Skal jeg på jobb og gjerne noen ærend, eller møter for den saks skyld – da går jeg gjerne i treningsklær fra morgen til ettermiddag, slik at jeg kan kjøre rett innom treningssenteret på vei hjem. Comfy og kult er det også! Da kler jeg meg gjerne i sportstøy som møter mote, slik at det likevel ser fresht ut og ikke nødvendigvis ‘hei jeg har ikke stelt meg i dag, ooopsi’. Skjønner? Det finnes så mye kult treningstøy, og her er litt til inspirasjon. Jeg elsker å kombinere svart / hvitt disse dagene – det gir et røft uttrykk. Sleng gjerne skinnjakken over! Xx

/ Some days I like wearing my gym clothes all day! Even at work, meetings, when I’m running errands.. It’s both cool and comfy at the same time! Then I can go straight to the gym as soon as I’m done on my way home, ready for a kickass session – but still, feeling fresh and cool at the same time. On days like these, I like to wear black and white sporty pieces that meets fashion at the same time. Nobody will think your just ‘slacking’! It’s actually super fresh. Especially if you throw over your favorite leather jacket as well. Here’s a mood-board inspiration for you with some of my favorite sporty pieces right now. Good night sportyspices!

.. And oh, did I mention everything is on SALE?

Previous Post
Next Post

4 thoughts on “S p o r t y

 • mona
  kult treningstøy, men synes overhodet ikke at det bildet med en sigarett i collagen, har noe å gjøre i denne sammenhengen.
  den sigaretten fronter vel nøyaktig det motsatte av hva trening gjør.

  • Jeg synes bildet er kult i seg selv, og i mine øyne lar jeg meg inspirere av andre ting enn bare det spesifikke 😀 Brillene, t-skjorten, frisyren til trening.. Attituden ikke minst.

 • Susannecasandra
  Treninga tøy er veldig behagelig å gå med også syntes jeg 🙂 å dette trenings tøye hva kjempe fint 🙂

 • Marte
  Litt enig i bilde med røyken. Kan gi en liten indikasjon på at du synes røyking er kult, noe det definitivt ikke er, og spesielt ikke i den sammenhengen du skriver om her! Tenker på de litt yngre som lar seg inspirere av deg til daglig.
  Men ellers et veldig fint innlegg!

Comments are closed.