I samarbeid med L’Occitane

Jeg får gjøre mange spennende samarbeid i bloggsammenheng, og for en beauty-guru som meg er det en fryd å teste ut ulike produkter og merker. Men, det er jo ingen hemmelighet at noen samarbeid utmerker seg mer enn andre. Når det kommer til L’Occitane kan jeg vel nesten si at det er ‘hjertebarnet’ mitt av dem alle – mye fordi dette er et merke jeg har samarbeidet med flere ganger over flere år, men mest fordi det er et merke jeg genuint har vært glad i lenge før også. Også må det jo i tillegg nevnes at det har enormt mye å si hvem som jobber bak merkene. Jentene i L’Occitane føles som en liten familie, og som jeg (til tross for at vi ikke møtes så ofte) har blitt veldig glad i. De brenner virkelig for produktene sine, og det inspirerer meg.

· E I R I N  K R I S T I A N S E N  X  L ‘ O C C I T A N E ·

Jeg har mange favoritter fra L’Occitane, og da spesielt kroppsproduktene. Dusjoljen for eksempel, har vært fast inventar i dusjen min i årevis. Men dette innlegget skal i grunn ikke være en produktomtale – jeg vil bare fortelle dere at jeg det siste året i samarbeid med L’Occitane, (også utenom alle andre prosjekter) har jobbet med et designprosjekt med dem, som jeg gleder meg til å dele med dere. Er det noen som klarer å gjette seg til hva det er? Vi avslører det sammen i november, og det er unikt fra alle andre samarbeid jeg har gjort tidligere. Stay tuned! Jeg håper og tror at dere vil like det.

. . .

.. Også må jeg bare avslutte innlegget med å spørre dere. Hva er egentlig deres L’Occitane favoritter? Eller eventuelt, hvilke produkter har dere lyst til å prøve? Jeg tipper flere er kjent med merket fra tidligere, og da er det umulig å ikke ha funnet seg en favoritt allerede. Let me know! Xx

Previous Post
Next Post

26 thoughts on “I’m really excited

 • Camilla
  Bruker ingen produkter fra det merket, siden produktene er testet på dyr.

  • Mira
   Samme her.. 🙁

  • L'Occitane Norge
   Hei Camilla 🙂
   Det er fint at du engasjerer deg, og jeg skal prøve å forklare deg detaljert hvordan L’Occitane nettopp jobber med å bekjempe testing på dyr i verden.

   L’Occitane har aldri testet sine ferdige produkter på dyr, og velger råvarer selv nettopp for å sikre at heller ikke disse har blitt testet på dyr. Derfor vet vi med 100% sikkerhet at produktene som vi selger i Norge ikke er testet på dyr.

   Grunnen til at L’Occitane har havnet på lister der det står at produktene testes på dyr, er at vi også selger produkter i Kina, og Kinesiske myndigheter krever nemlig at produktene blir testet av eksterne laboratorier, som er godkjent av lokale myndigheter. L’Occitane er fundamentalt forpliktet til å avskaffe dyreforsøk av skjønnhetsprodukter i hele verden. Ved å samarbeide med kinesiske myndigheter og fremme våre produkter til kinesiske forbrukere, mener vi at vi har større sannsynlighet for å oppmuntre til positiv dialog, og vi er på god vei. Slik kan vi dermed fremme vår sak som er å stoppe alle dyreforsøk for skjønnhetsprodukter.

   Siden 2010 vi har derfor vært i dialog med myndighetene i Kina, samt dyrevernsorganisasjoner for å fremme vårt mål som har vært å synliggjøre alternative metoder som brukes i Europa der dyreforsøk har vært forbudt siden 2004. Dette arbeidet har ført til en rekke fremskritt i den kinesiske reguleringen og det ble besluttet å avslutte denne type tester i juni 2014 på enkelte importerte hygieneprodukter. Vi er nå et skritt nærmere å bekjempe dette problemet, og L’Occitane vil fortsette å arbeide proaktivt for å stoppe testingen på alle produkter i Kina.

   Konklusjonen er derfor at alle L’Occitane produkter som kjøpes i Norge ikke er testet på dyr, men hvis du reiser til Kina kan jeg dessverre ikke garantere noe enn så lenge, men L’Occitane jobber altså med saken. Jeg håper derfor du kan føle deg trygg på å kjøpe L’Occitane produkter her i Norge!

   Mvh Emilie/L’Occitane

   • Henriette
    En rekke kjente merker har valgt å stå for sine prinsipper, og dermed nekte salg til Kina. F.eks Urban decay står fast på å ivareta dyrenes beste til tross for at de da ikke får lov til å selge produktene sine i Kina. Slike merker står det respekt av.

 • Victoria
  Elsker kropp- og håndkremene med shea butter!? og ikke minst pillow misten du anbefalte! Fast rituale hver kveld

 • Oda
  Jeg eeelsker håndkremen deres, den sølvtuben med blå etikett. Både konsistens, duft og pakning på den er bare perfekt <3 Også fikk jeg dusjoljen som prøve-eksemplar en gang, den også var knallgod.

 • Stine
  Pillow mist som du anbefalte ?

 • Elisabeth Dydland
  Såå spent 😀 Min favoritt er håndkremen med shea butter. Merker at jeg trenger å prøve mange flere produkter 😀

 • Jeg har litt lyst på julekalenderen fra L’Occitane!

 • Nora
  samme dusjsåpen! og håndkremen med mandel ??

 • Ellen
  elsker håndkremene! <3

 • Hannah Lina
  Jeg elsker produktene deres! Favorittene må være shea butter håndkremen, dusjoljen som du nevnte i innlegget og shea butter gentle toner. Produktene lukter så godt og er så gode på huden!

 • Celine
  Elsker produktene deres 😀 Er spesielt glad i en bodylotion derfra, den lukter himmelsk!

 • Henriette
  Når skal du dele det prosjektet som du skulle fortelle om i starten av oktober?

 • Jeg elsker det merket! Dusjoljen, håndkremene og lipbalmene. Jeg synes de har så utrolig mye bra, så kjøper stort sett alle bursdagsgaver til venner og familie derfra. Stor klem! <3

 • Elsker dusjsåpen, bodylotionen med melk og den skrubben i lik krukke! Shiit, for noen deilige dufter! <3

 • Ingrid
  Elsker elsker elsker Loccitane!! Favorittene er pillow mist, dysj oiljen du skreiv om, og rebalancing exfoliating shower gel ??

 • Jeg pleide å bruke L’Occitane for noe år siden, og likte godt håndkremene deres. Dessverre selger de til Kina, og der utfører de barbariske tester på dyr. Det er noe jeg ikke kan støtte 🙁 Jeg ville heller dødd enn at et skjønnhetsprodukt skulle blitt testet på hunden min, så jeg kan ikke støtte at L’Occitane lar slike tester foregå på andre uskyldige dyr.

  Men det var utrolig fine bilder i dette innlegget! Håper at L’Occitane en dag blir dyrevennlig så jeg kan introdusere dem til badehyllene mine her hjemme.

 • Kristin G
  Hele amande-serien! Den lukten er fantastisk. Har håndkrem, dusjolje og body scrub i den serien.
  Ellers er jeg også fast brukt den klassiske håndkremen siden jeg oppdaget den for minst 6 år siden.

 • Dusjoljen på bildene over er min favoritt, den er helt fantastisk! 🙂

 • Hannah
  Min favoritt i årevis har vært håndkremen med sheabutter! Den er jeg avhengig av…:)))

 • Jeanette
  Dusjoljen & den oljebaserte ansiktsrensen❤️

 • Anniken
  Håndkremen! Lukter godt og er veldig god 🙂

 • Hedda
  Håndkremen, den gule som lukter av jasmin og bergamote.

 • R
  Har sluttet å bruke merket. L’Occitane godtar salg av produktene sine i Kina, hvor de utfører dyretesting. En rekke merker nekter salg til Kina grunnet den forferdelige dyretestingen som foregår der. Anbefaler Rituals sine produkter som er 100% cruelty free, noe L’Occitane ikke kan kalle seg. L´Occitane mener tydeligvis at økonomiske faktorer og tilgang til det kinesiske markedet er viktigere enn dyrs rettigheter.

 • Verveine serien <3 LOVE IT.

Comments are closed.