I samarbeid med Naturelle

Jeg har lagt ned mye tid og arbeid i badet mitt, og det er i mine øyne ett av de viktigste rommene i leiligheten. Nøkkelordene for meg er en god og romslig dusj, bra belysning, et stort speil, god skapplass og dekorative detaljer. Foruten pynteting og dekor, kan definitivt også velværeprodukter være en del av stylingen. Hos meg finner du blant annet Naturelle håndsåpe ved vasken, og dusjsåpene deres i hyllen ved dusjen. Disse produktene er SÅ deilige! I samarbeid med Naturelle og Bolig Pluss har jeg fått æren av å sitte i juryen i en veldig inspirerende konkurranse – vi skal kåre Norges lekreste bad!

· K o n k u r r a n s e ·

Har du, eller kanskje kjenner du noen som fortjener å vinne konkurransen om Norges lekreste bad? Bli med i konkurransen! I 4 uker vil 4 personer vinne et gavekort på 4000,- fra ting.no. Deltakere tar bilde av sitt bad med Naturelle produkter og hashtagger #Norgeslekrestebad #Naturellecare på Instagram! Hovedvinner kåres etter 4 uker og vinner 2 siders oppslag i BoligPluss magasinet + webartikkel hvor badet presenteres. Dette blir såå gøy!

.. Dusjsåpene er superdeilige, og kommer i flere varianter. Lukt og prøv deg frem til din favoritt!

Naturelle Care relanserer produktene sine, og nå finner du dem i en mye mer eksklusiv forpakning. Til tross for det, er derimot alle produktene å finne i din dagligvarehandel! Det går ikke på kompromiss med innholdet derimot. Verbena Care som står på vasken min, består av 100% ren Verbena olje, som er pleiende og mild mot huden. Lukter friskt og rent av citrus! Denne oljen er kjent fra aromaterapien, og så fort oljen møter vann blir den til skum.

Jeg håper dere vil delta i konkurransen, og jeg gleder meg stort til å se alle bidragene! Jeg vet at mange av dere som leser brenner for interiør, og jeg tipper det er mange fine bad der ute. Premiene er fantastiske! P.S. Husk at Instagramkontoene deres må være åpen under konkurranseperioden. Good luck ❥

· Les mer om konkurransen HER ·
Previous Post
Next Post

24 thoughts on “Ha det på badet

Comments are closed.