Usually, I would let this ugly one go ↓

But… It reminds me how happy my boyfriend makes me with his hysterical jokes – every day!

Bag from Chanel
Coat from Vero Moda
Silver shoes from Zara

Sunglasses from Céline
Classy shirt from H&M
Pants: HERE / adlink

Livet i Oslo er fint som alltid. Spesielt i godt selskap! Dager som disse får meg til å tenke på hvordan det ville vært å flytte hit. Definitivt mer gunstig for bloggen – men jeg er alt for glad i lille, fine Bergen. Oslo er for meg en sprudlende og inspirerende jobb-by, mens Bergen er hometown.

/ Life in Oslo is good as always. Especially when I’m traveling with such great companion! (My boyfriend). Days like these makes me wonder how it would be moving to the city. Absolutely more favorable for the blog – but I’m way too bound to little Bergen. Oslo to me is work, while Bergen is home.

I dag har jeg møtt God Kveld Norge og pratet om alt fra kjærligheten til business. Uten tvil det hyggeligste intervjuet jeg har gjort! For noen skjønne jenter. Jeg gru-gleder meg til å se innslaget. Der avslører jeg endelig det største prosjektet mitt! Jeg er usikker på når det blir sendt, but I’ll let you know.

/ Today I did an interview with God Kveld Norge about everything from love to business. Without a doubt the most cozy interview I’ve done so far! The girls were so cute.. I’m both nervous and excited to see it on television myself though. But I’m revealing my biggest project so be ready and stay tuned!!

Previous Post
Next Post

39 thoughts on “Lattes & interviews

Comments are closed.