adlinks

Old school is the new cool..

Shoes: HERE
Faux fur: HERE
Pants: HERE

. . .

Det er noe magisk med helg, og spesielt denne. Fredagen gikk i ett, og da kvelden kom dro M og jeg på bowling av alle ting! Et deilig avbrekk fra jobb og intervjuer. Jeg kan ikke huske sist jeg gjorde det, men fy så gøy vi hadde det. Haha! Vi skulle egentlig bare spille ett sett men endte opp med fire, og da klokken begynte å nærme seg elleve dro vi tilbake til hotellet. På veien stoppet vi innom butikken og kjøpte smågodt, og endte opp med å se The Voice i sengen. Helt perfekt fredagskveld, etter min smak. Jeg er så glad jeg pakket med meg denne jakken i kofferten! Det river godt i luften, og høsten har meldt sin ankomst i hovedstaden. Det er fargerikt løv overalt, og til tross for sol er det godt å pakke seg inn i en god jakke! Nyt helgen, snillinger 

/ There’s something magical with weekends, and especially this one. Friday was super hectic, and after a long day with work and interviews my boyfriend and I decided to do something fun. So, we went bowling! I haven’t done it for years, but oh my god we had so much fun. Haha! We ended up playing four rounds, and after we finished we went back to the hotel. We bought candy on the way and watched The Voice in bed. Sooo cozy! I’m by the way so happy I packed this jacket with me. It keeps me warm and is super comfy too. Fall has officially arrived, and this is without a doubt one of my favorite jackets for the season. Happy weekend!

Previous Post
Next Post

7 thoughts on “Purrrrfect

 • Susannecasandra
  så fin jakke. likte den kjempe godt. hørtes ut som en gøy fredags kveld 🙂
  ha en fin søndag

 • Yvonne
  Må bare si at bloggingen din den siste tiden har virkelig vært en fryd for øyet! Så mange lekre og inspirerende høstantrekk ?

 • Maren
  Nydelig jakke??? hvilken str har du i jakken?

  Elsker at du bruker mye budsjett vennlig klær og ikke kun dyre merker?
  You rock✌️️

 • Frida Fjellheim
  Hvilken str har du i buksen? Tenker å bestille hjem, men er såå kjedelig å måtte sende i retur.. Den sitter jo perfekt på deg 😀

Comments are closed.