I samarbeid med Adlibris

Det føles godt å være tilbake i gode jobbrutiner, og jeg trives med det nye hjemmekontoret mitt! Det er langt ifra ferdig, og jeg venter på både smijernsvegg, gulvteppe og veggdekor – men likevel føles det godt å ha et kreativt hjørne i leiligheten hvor jeg kan trekke meg unna å fokusere på meg og mitt. Og mens vi snakker om kreativitet og rutiner – jeg tipper flere av dere er tilbake på skolebenken i høst? Vel, jeg har en fantastisk kampanje til dere i dag!

/ It feels good being back in good work routines after the summer, and I really enjoy having a home office. It’s far from done and I’m waiting for my glass wall, carpet and wall decor etc. But still, having a little corner in my apartment where I can just unwind, be creative and focusing on my job is pretty amazing. Speaking of routines and being back to business, I guess some of you are back in school this fall? Well, I got a great offer for you today!

I denne hyllen oppbevarer jeg alt fra bøkene mine, til permer, dill-dall, kaffemaskin og printer.
/ In this shelf, I’m keeping everything from my books to folders, mess, coffee machine, and printer.

.. Alle studenter får nå 10% rabatt på pensum, samt alt av studiemateriale hos Adlibris ut 10. september! Bruk koden STUDENT2017 i kassen, og rabatten vil automatisk bli trukket fra. Registrerer du deg som studentkunde får du i tillegg fri frakt på alt av varer! Håper tilbudet kommer til nytte. Se alt HER

/ Here’s an offer from me to you! All students get 10% discount on all syllabus and study material HERE at Adlibris, by using the code STUDENT2017 before 10/9. If you register as a student customer you’ll get free delivery too. Hopefully it will be useful for some of you dedicated students that read my blog!

. . .

Da jeg studerte elsket jeg å ha fine skrivebøker, og jeg brukte tusjer og penner i alle mulige farger for å holde motivasjonen og inspirasjonen oppe gjennom skolesemesteret. Hos Adlibris finner du en hel del inspirerende studiemateriell! Alt fra markeringspenner til post its og notatblokker..

/ When I used to study I loved having many pretty notebooks, and I remember drawing with all kinds of different colored markers and pens to keep my inspiration and motivation up. You’ll find all kinds of study materials here at Adlibris! Markers, sticky notes, notebooks.. You name it!

Billy har som dere ser fått flyttet sengen og bamsen sin opp, og han trives best i mitt selskap gjennom dagene, til tross for at jeg er klistret til skjermen. Arh, jeg kjenner jeg gjorde et riktig valg ved å flytte kontoret hjem! Det skal bli SÅ fint, og jeg klarer nesten ikke vente til hjemmekontoret er helt ferdig.. 

/ As you can see, Billy got his bed and teddy bear moved upstairs so he can relax by my side while I’m working. It’s so sweet! He don’t care if I’m glued to my screen, as long as were in the same room.. So charming. Having an office at home is so liberating and I can’t wait until it’s completely finished! Xx

Previous Post
Next Post

40 thoughts on “Hjemmekontor & studenttilbud

Comments are closed.