Da jeg var i Bali spiste jeg smoothie og açaí bowls hver eneste dag, og det var først der jeg fikk smake den blå versjonen for første gang. Jeg lot meg fascinere av den nydelige fargen, men kunne ikke forstå hva den kom av siden det smakte ren piña colada! Jeg spurte servitøren, og hemmeligheten var en liten teskje blå spirulina, eller ‘Blue Majik’ om du vil. Denne måtte jeg prøve meg på hjemme! Gjett om den ble god.. Jeg elsker smaken av kokos og tropisk ananas.

/ Back in Bali I had smoothie and açaí bowls every single day. That’s also where I got introduced for the blue and tropical version for the first time! I got so fascinated by the color but I just couldn’t taste what it was.. It basically tasted like virgin piña colada! I asked the waitress and she revealed the secret.. It was just a pinch of blue spirulina, also called ‘Blue Majik’! I had to make it when I got home, and it turned out good.. I love the taste of coconut and tropical pineapple together!

. . .

Jeg lagde den hjemme en tidlig lørdagsmorgen, og i det jeg trykket ‘mix’ på blenderen jublet jeg. YES, jeg fikk til den fine fargen! Ha haa.. Jeg dro med meg hele blenderen inn på soverommet for å vise M (som lå og sov…) hvor fin den ble. Stakkars, en dag kommer han til å bli gal av meg og entusiasmen min for hver minste ting. En time senere kom han inn i stuen, gnikket seg i øynene og bare ‘jeg drømte at du viste meg en blå røre’. Neidu, det var nok ikke en drøm! Jeg sparte litt til deg også… Han elsket det, og det håper jeg dere gjør òg! Ellers ønsker jeg dere en nydelig fredag. Tenk, nå er det helg – IGJEN 

/ I made this on a Saturday morning and the second I pushed ‘mix’ on the blender I screamed.. Yaaas! It looked just perfect and I dragged the whole blender with me and into the bedroom to show my sleeping boyfriend what kind of miracle I just created in the kitchen. Haha! Poor man.. An hour later he came into the livingroom like ‘I dreamed you showed me this weird blue stir..’ I was like nooo, it wasn’t a dream! Haha. ‘I saved some for you as well..’ He loved it, and I hope you will too!

Previous Post
Next Post

23 thoughts on “Blue smoothie bowl

 • Helle
  Det så godt ut ? Hvor mye kokosmelk bruker du? Blir den flytende eller mer «fast»?

  God helg ?

 • Anonym
  Hvor kjøpte du den blå spirulinaen? 🙂

 • Åå, dette så skikkelig digg ut! Dette må jeg absolutt prøve <3

 • Camilla
  Hvor får du kjøpt den spirulinaen?

 • T
  Du virker så lykkelig og forelsket om dagen – så koselig å lese og er glad på dine vegne 🙂

  Ønsker meg et innlegg om garderoben din, der du viser dine absolutt favoritter og kanskje et innlegg der du viser hvilke vesker du har hatt opp gjennom årene! vet du ikke liker å «vise» de frem, men veskeentusiasten i meg hadde elsket å lese! + Housetour! Type video:)

  Haha, nå følte jeg meg storforlangende..

  Ha en fin helg <3

  • Sandy
   Slenger meg på ønskene! Sikkert noen som kommer til å reagere på designerveskene og de dyrere plaggene, men veldig gøy og inspirerende å lese om favorittene og historiene bak.
   – Har foresten ingen problemer med å gå inn på bloggen via mobil lenger 🙂

   God helg, E x

 • Celine
  Haha elsker at du er hakket mer personlig i innleggene dine 😀 Du virker så søt i personligheten!

 • Carian
  Hahah my first reaction was: »Bridget Jones’ famous blue soup????»
  It sounds super delish though! Never could go wrong with coconut and pineapple.

  xx carian

 • Hilde
  Hvor får man tak i blå spirulina?

 • Erica
  Underbar smoothie Boel!!
  Vart kommer den fina guld-skeden ifrån? Kram☺️

 • Thea
  Hvor mye kostet den blå spirulinaen på helsekost? ☺

 • Maren
  hvilke helsekost selger blå spirulina? trodde ikke det var lovlig i norge, har veldig lyst på det selv! kan du linke ? :))

 • I.
  Hei Eirin! Jeg forsøkte å kjøpe spirulina idag faktisk (som var blå), men jeg kom hjem med en grønn! Det så ut som alle de hadde var grønne , så lurer på om den blå heter noe spesielt? ? Setter pris på svar!

 • Jeanette
  Kunne du lagt ut en ukemeny med alle dine måltider for en uke? Husker du gjorde dette en gang og jeg ble så inspirert! Har skikkelig dårlig matlyst for tiden så hadde satt pris på det!

Comments are closed.