fbpx

Her er et typisk hverdagsantrekk, og disse bildene tok jeg rett før jeg dro ut døren på lørdag i bakgården min. Nå begynner det å blomstre og bli skikkelig fint der, spesielt med HAY-benken! Jeg brukte den nye vesken min for første gang, og jeg synes den er helt p-e-r-f-e-k-t. Uten tvil favoritten!

/ Here’s a typical every day outfit of mine, and we shot these pictures on our way out last Saturday in my backyard. It’s getting so nice outside, especially with the black Hay bench and the blooming roses! I wore my new Chanel bag for the first time as well, and it’s wihout a doubt my favorite bag of them all.

· A classic go-to-look of mine ·

Shoes: Bianco
Blazer and t-shirt: Zara
Jeans: Gina Tricot (spons)
Sunglasses: Céline
Bag: Chanel

.. I love my pink nails!

. . .

Jeg elsker neglene mine akkurat nå, og jeg synes det er såå fint å lage en bridge av ulike fargetoner! Denne gangen ble det rosa. Jeg går fremdeles til flinke Ilona hos Just Trendy Nails. Jeg har gjort gellac i alle år helt til jeg begynte å gå til henne. Hun bruker et helt annet system som heter SNS, og det er det eneste som holder i ukesvis på mine skjøre negler. Jeg dro til henne første gang fordi jeg hadde hørt så mye bra om henne, og da jeg dro opp lommeboken spurte hun om ikke vi kunne samarbeide. JA! Såklart! Jeg har aldri vært så fornøyd med neglene mine, eller servicen. Neglene er altså sponset!..

/ I’m so happy with my new nails. I love doing a bridge with several colors! This time I went for pink nails, and amazing Ilona from Just Trendy Nails did them as always. My days with gellac are officially over after I tried out the SNS system for the first time. Finally something that lasts on my weak nails! I went to her after a lot of recommendations, and when I was about to pay she asked if we could collaborate. Of course! She’s so sweet and her work is truly amazing and long lasting.

❥ And a little cute story about my sunnies . .

Det kommer ikke så godt frem på bildene, men solbrillene mine er faktisk røde. Jeg elsker dem! Da jeg var i Split fant jeg dem hos en optiker en morgen, og M insisterte på at jeg kunne heller dra tilbake etter stranden å kjøpe dem slik at de ikke ble stygge. Javel, da… Når jeg får øye på noe skulle det helst vært kjøpt i går! Dere vet hvordan det er.. På vei opp fra stranden fikk jeg valget – vil du ha is eller solbriller, vi må velge én av dele om vi skal rekke reservasjonen vår i kveld. Søtsuget mitt går over alt, og da ble det is. Det ble med andre ord ingen solbriller, og jeg maste om dem resten av uken da vi reiste videre til Makarska, googlet og styrte på.. Jeg fant dem nok aldri igjen, tenkte jeg! På bursdagen min derimot lå det en fin liten pakke på frokostbordet, og det viste seg at M hadde kjøpt dem til meg da han sa at han skulle kjøpe bussbilletter til Makarska. Jeg sto og ventet og ante ingenting! Ble såå glad. Skjønne!

/ You can’t see it, but my sunglasses are actually red. I love them! They caught my eye back in Split this summer on our way to the beach, but M insisted that I should by them on our way home from the beach so they wouldn’t get broken or anything. Okay, sure.. On our way home I got the choice “do you want sunglasses or ice cream, cause we need to make our reservation tonight”. The choice was simple.. Ice cream of course! Ha ha ha.. Let’s say I regretted my decision later, and I couldn’t stop talking about the sunnies. We left Split for Makarska, and I just couldn’t forget them! On my birthday M gave me this little gift during our breakfast, and to my surprise he had bought the sunglasses back in Split! I was sooo happy.. He fooled me and said he was buying bus tickets.. So incredible sweet of him!

46 Responses to I’m on my way out

 1. Oooh I love this outfit, putting that blazer and those ripped jeans on my wardrobe wish list ? Along with the Chanel!

  Your nails look so pretty and your hair looks so pretty. Would love to see a post with how you style your lob in the future ?

  Have a lovely day! ?

 2. Kjempe fint antrekk 🙂 elsker vesken 🙂
  Håper du får en kjempe fin kveld videre 🙂
  Lenge til vi får vite hva prosjekte ditt er ?

 3. Hei Eirin!
  Litt ut av tema men… jeg er naturlig mørk i hårfargen som deg, men har tenkt å stripe håret. Syns du har fått hårfargen din veldig bra til. Kan jeg spørre hvordan du får den fargen? Er det f.eks noe navn på hårfargen? 🙂
  Håper på svar 🙂
  Stor klem <3

 4. Ville bare legge igjen litt skryt her – fyttikatta for en fantastisk fin blogg du har! Har fulgt deg fra siden du startet å blogge, og er fortsatt like facinert over hvor gode og gjennomførte innlegg du lager hver eneste uke! Jeg elsker stilen din, både når det kommer til klær og interiør! Kommer til å bruke mye inspirasjon fra deg når jeg selv kjøper leilighet neste år 🙂 Syns du har fått en så voksen og ærlig blogg, jeg digger det! Du er til stor inspirasjon for unge mennesker, inkludert meg selv! Stå på videre Eirin med den gode jobben du allerede gjør!

  Takk for hyggelig og variert lesestoff i en ellers travel studenttilværelse! Klem <3

 5. If you don’t mind me asking… What size is your blazer? Or does it fit true to size? I’m going to purchase online and I feel like I’m a pretty similar size to you! 🙂 Thanks!

 6. Hei Eirin!
  Dette er et spørsmål utenfor tema, men jeg prøver å finne en leilighet i New York fra januar til juni i 2018 og jeg kom over den fine leiligheten og plasseringer du hadde når du bodde der! Hvordan kom du i kontakt med eieren og har du eventuelt noe kontaktinformasjon?

 7. Hei!
  Mener å huske at du hadde et innlegg for litt siden om hvordan du holdt styr på dagene dine, men det finner jeg ikke igjen. Blant annet med en planleggingsapp som jeg gjerne skulle visst hva het 🙂

  Ha en fin dag!

 8. Jeg blir så inspirert av deg både når det gjelder klær og mote + interiør. Det er ikke få ganger jeg har kjøpt meg nye klær etter å ha vært innom bloggen din 🙂

  Men jeg blir litt skuffet når du gjentatte ganger har sagt at du skal tilbake til gode rutiner og poste min 1 innlegg om dagen. I går kom det ingenting. Jeg har forståelse for helger og ferie, men i ukedagene mener jeg at vi som lesere kan/skal forvente daglige innlegg. I tillegg lurer jeg på hvor det blir av den videobloggen etter spørsmålsrunden? Det er snart 1 år siden..

  Liker bloggen din veldig godt! Det er faktisk den beste jeg leser 🙂 Men jeg er litt skuffet når det kommer til antall innlegg og oppdateringer..

  • Hei Line! Takk for hyggelig og konstruktiv tilbakemelding 🙂 Jeg hater når dere ikke får daglig oppdatering, og i går var det dessverre utav min kontroll. Jeg satt i flere timer med et innlegg, som måtte godkjennes før det skulle ut. Jeg fikk ikke svar på det før i dag, og da ble det ingen oppdatering. Frustrerende, og jeg skjønner at du synes det er skuffende. Jeg gjør så godt jeg kan for å unngå at det skal skje 🙂 Minimun 1 daglig oppdatering er et krav. Klem

 9. Elsker stilen din! Jeg har et spørsmål som jeg håper du kunne hjelpe meg med! Skal på konsert og så ut på byen nå til helgen men aner ikke hva jeg skal ha på meg? Noen gode tips? Liker å pynte meg men også se kul og classy ut! Alt i fra bukse til kjole

 10. Hei Eirin! Kan jeg stille deg et litt privat spørsmål?…

  Jeg tror vi har sånn ca like store bryster, og jeg sliter med å finne den perfekte basic-bhen til typ hvite tskjorter, hvilken bruker du her? Den så veldig fin ut!

  Klem M

Follow @ Instagram